• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت ورزشی ، آری یا نه !

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام... بعد چند روز تحقیق به نتیجه رسیدم سایت جدید رو ورزشی بزنم. دوستان بزرگ و عزیز وبمستر هر کی هر راهنمایی تو ذهنش میاد دریغ نکنه . فعلا نظر خودم رو یه سایت ورزشیه ... ب جز موزیک و فیلم و تفریحی و مدل ، اگه سایت دیگه ای مد نظرتون بود بگید و اگه هم سایت ورزشی نظرتون مثبته راهنمایی کنید .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یه روبات تلگرام که اطلاعات ورزشی مورد علاقه رو بفرسته
مثلا یک ساعت قبل از شروع بازی پیام بده و بگه بازی فلان ساعت بین این دوتا تیم شروع میشه
نتیجه بازی ها رو صبح بفرسته
خبر ورزشی بفرسته
بشه با روبات نتیجه بازی ها رو پیش بینی کرد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
برام جالبه کار کردن با دستورات روبات تلگرام برای اکثر مردم راحت تر از سایته. واقعا درک نمیکنم چرا!؟
سایت که میتونه اطلاعات رو خیلی بهتر نمایش بده.
به جای موج تلگرامی که مردمو گرفته، یه موج Google Chrome لازم داریم :general609:

@orginalfilm پخش آنلاین هم به نظرم طرفدار زیاد داره.
دقیقا با اینکه سایت خیلی بهتر میتونی محیط رو اماده کنه ولی مردم ترجیح میدن از تلگرام خارج نشن :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
برام جالبه کار کردن با دستورات روبات تلگرام برای اکثر مردم راحت تر از سایته. واقعا درک نمیکنم چرا!؟

پخش آنلاین رویدادهای ورزشی علی الخصوص فوتبال جرم محسوب میشه مگر به صورت خصوصی مثلا اکانت و.../

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
یه روبات تلگرام که اطلاعات ورزشی مورد علاقه رو بفرسته
مثلا یک ساعت قبل از شروع بازی پیام بده و بگه بازی فلان ساعت بین این دوتا تیم شروع میشه
نتیجه بازی ها رو صبح بفرسته
خبر ورزشی بفرسته
بشه با روبات نتیجه بازی ها رو پیش بینی کرد
کلا از تلگرام نفرت دارم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

مطمئنا تلگرام هم باید به تاریخ بپیونده و همیشه یک سایت بزرگ موفق میمونه .

پخش آنلاین پیشنهاد خوبیه ولی اینا مد نظرم هست فعلا :

اخبار و نتایج روز ، زندگی نامه فوتبالیستها و بقیه ورزشکارا ، عکس های ورزشی ، آموزش های صحیح ورزشی و ....

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
درود ، بنظر من اگر روی یک تیم تمرکز کنید بهتر جواب میده تا کل ورزش ،
بارسلون ، رئال ، لیورپول ، منچستر یونایتد ، سیتی .
و موضوعات دیگه که دوستان عرض کردند .

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
بنده چون یک شخص کاملا فوتبالی هستم می خوام نظرمو باهات در میون بذارم به نظر من بیشتر روی فوتبال مانور بده من قبلا همش برای اخبار به سایت ورزش 3 سر می زدم تا اینکه با طرفداری آشنا شدم اون موقعه سایت طرفداری کاملا ناشناخته بود اما به خاطر سرعت بالاش در گذاشتن اخبار به اون رو آوردم الان می بینید که جایگاه خوبی داره در کل توی این چند سال که بین سایت های ورزشی بودم نکاتی رو متوجه شدم که باعث ترغیب کاربر ها برای موندن و استفاده از یک سایت ورزشی مخصوصا فوتبال می شوند.
1-سعی کنید بالاترین سرعت رو در انتشار اخبار داشته باشید
2-قسمت نظرات سایت حتما باز باشه مثله ورزش 3 محدودیت نداشته باشه
3-بالافاصله بعد از پایان هر بازی خلاصه بازی ،گل های بازی و فول مچ بازی قرار داده بشه (این مورد خیلی تاثیر دارد)
4-اخبار داخلی هر باشگاه روی سایت قرار داده بشه
5-قسمتی برای نمایش تعداد گل ها و پاس گل ها و همچنین جدول رده بندی برای لیگ های معتبر قرار داده بشه
6-این مورد رو خیلی کم دیدم قسمتی برای والپیپر های بازیکنان ،زندگینامه توی سایت باشه
7-اگر امکانش رو دارید پیش بینی به صورت رایگان لیگ های معتبر باشه و به صورت اسپانسری به نفرات برتر جایزه ای داده بشه
8-یه مورد که خیلی بین سایت های ورزشی مخصوصا فوتبالی خالی است مثلا قسمتی با عنوان برگی از تاریخ باشه و رویداد های مهم فوتبالی در سال های دور رو پوشش بده و مقاله دربارش انتشار بده
موفق باشی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بنده چون یک شخص کاملا فوتبالی هستم می خوام نظرمو باهات در میون بذارم به نظر من بیشتر روی فوتبال مانور بده من قبلا همش برای اخبار به سایت ورزش 3 سر می زدم تا اینکه با طرفداری آشنا شدم اون موقعه سایت طرفداری کاملا ناشناخته بود اما به خاطر سرعت بالاش در گذاشتن اخبار به اون رو آوردم الان می بینید که جایگاه خوبی داره در کل توی این چند سال که بین سایت های ورزشی بودم نکاتی رو متوجه شدم که باعث ترغیب کاربر ها برای موندن و استفاده از یک سایت ورزشی مخصوصا فوتبال می شوند.
1-سعی کنید بالاترین سرعت رو در انتشار اخبار داشته باشید
2-قسمت نظرات سایت حتما باز باشه مثله ورزش 3 محدودیت نداشته باشه
3-بالافاصله بعد از پایان هر بازی خلاصه بازی ،گل های بازی و فول مچ بازی قرار داده بشه (این مورد خیلی تاثیر دارد)
4-اخبار داخلی هر باشگاه روی سایت قرار داده بشه
5-قسمتی برای نمایش تعداد گل ها و پاس گل ها و همچنین جدول رده بندی برای لیگ های معتبر قرار داده بشه
6-این مورد رو خیلی کم دیدم قسمتی برای والپیپر های بازیکنان ،زندگینامه توی سایت باشه
7-اگر امکانش رو دارید پیش بینی به صورت رایگان لیگ های معتبر باشه و به صورت اسپانسری به نفرات برتر جایزه ای داده بشه
8-یه مورد که خیلی بین سایت های ورزشی مخصوصا فوتبالی خالی است مثلا قسمتی با عنوان برگی از تاریخ باشه و رویداد های مهم فوتبالی در سال های دور رو پوشش بده و مقاله دربارش انتشار بده
موفق باشی

به جز مورد 7 با بقیه موارد شدیدا موافقم و این نوشته شما رو به عنوان سرلوجه کارم کپی کردم . تشکر

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
تعداد سایت های خوب در این زمینه زیاد نیست و هنوز جا برای رقابت هست
یک دامنه برند نیاز دارید همینطور تیم نویسندگی حرفه ایی

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
سایت ورزشی عالیه درکنار خبرها میشه لوازم ورزشی هم تبلیغ کرد پیش بینی نتایج هم انگیزه ای برای عضویت کاربرها میشه البته برای اینکه سایت مسدود نشه باید پیش بینی رایگان انجام بشه و جوایزی در حد کارت شارژ به کاربرای برتر داده بشه یه سایت این چنینی هست توی جوایزش نوشته ماساژ هم میدن

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
داداش کسی که فوتبالیه میره تو سایت ورزش سه یا طرفداری یا دو سه سایت خوب دیگه.
به این فکر کن اگر سایت ورزشی زدی چطوری میخوای با وجود این رقبا بالا بیای؟و چه چیزی برای کاربرا داری که تشویقشون کنه بیاد سایت شما؟
اون قدری سرمایه داری که مثل سایت های بالا بشی؟

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
@orginalfilm
سایت ورزشی خوبه ولی ببین گزینه های پایین رو داری
1- سرمایه به مقدار زیاد
2- یه تیم عالی
3- ایده های خوب و آپشن های زیاد
4- انتظار نداشتن درامد در سال اول
وقتی میگم سرمایه منظورم 30 یا 40 تومن نیست حداقل حداقل سرمایه اولیه باید 300 تومن داشته باشی
تیم قوی دو بخشه یکی تیمی که سایت رو مدیریت کنه از لحاظ برنامه نویسی و طراحی قسمت های جدید و امنیت (که خیلی مهمه)
یکی تیمی که باید اخبار رو در سایت بزاره که خودش باید حداقل حداقل 20 نفر باشند یه سر به سایت زومیت بزن ببین چندنفر اونجا دارن کار میکنند
اگه به امید خدا خواستی راه اندازی کنی سایت رو یه پیام بهم بده یه طرحی رو من نوشته بودم در مورد سایت ورزشی میگردم پیدا کردم برات میفرستم چون خودمم یه زمانی میخواستم انجام بدم و خیلی تحقیق کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از گزینه های بالا رو نداشتم
اگه طرحم باشه که خیلی کامله اگه هم نبود سعی میکنم در اولین فرصت تمام ایده هایی که به ذهنم میرسه رو بنویسم و برات بفرستم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
@orginalfilm
سایت ورزشی خوبه ولی ببین گزینه های پایین رو داری
1- سرمایه به مقدار زیاد
2- یه تیم عالی
3- ایده های خوب و آپشن های زیاد
4- انتظار نداشتن درامد در سال اول
وقتی میگم سرمایه منظورم 30 یا 40 تومن نیست حداقل حداقل سرمایه اولیه باید 300 تومن داشته باشی
تیم قوی دو بخشه یکی تیمی که سایت رو مدیریت کنه از لحاظ برنامه نویسی و طراحی قسمت های جدید و امنیت (که خیلی مهمه)
یکی تیمی که باید اخبار رو در سایت بزاره که خودش باید حداقل حداقل 20 نفر باشند یه سر به سایت زومیت بزن ببین چندنفر اونجا دارن کار میکنند
اگه به امید خدا خواستی راه اندازی کنی سایت رو یه پیام بهم بده یه طرحی رو من نوشته بودم در مورد سایت ورزشی میگردم پیدا کردم برات میفرستم چون خودمم یه زمانی میخواستم انجام بدم و خیلی تحقیق کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از گزینه های بالا رو نداشتم
اگه طرحم باشه که خیلی کامله اگه هم نبود سعی میکنم در اولین فرصت تمام ایده هایی که به ذهنم میرسه رو بنویسم و برات بفرستم

بعد از راهنمایی دوستان و بررسی های خودم سایت ورزشی واقعا یه تیم قوی میخواد . اگه کسی میخواد شروع کنه باید یه تیم بروز داشته باشه که من ندارم ! پولشم ندارم ...

فعلا استارت یه سایتی که خودم بهش علاقه دارم رو زدم دانلود مداحیه . آخرین نتیجه ای که من تو وبمستری گرفتم ، فقط برو دنبال علاقت !

بالا