• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال؟؟؟!؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب بچه ها اینجوری نمیشه قضاوت کرد ، من به جرات میتونم بگم که سایتی نیست که هک نشه ، اگه یه گروه هکر آویزون یه سایتی بشن بالاخره هکش میکنن ، برای همینه که سایت های پدرمادر دار همیشه یه گروه ایمنیتی دارن . از طرف دیگه اصولا برنامه انجمن (که برنامه همین انجمن اینجا هم هست ) رو که اونا ننوشتن ! یه ربنامه معروفه و برنامه های معروف هم محکومن به هک شدن !
و در آخر امنیت هر ساتی در گروی امنیت سرورشته ، شاید ایراد اساسی از سرورشونه ، کا که خبر نداریم !

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از EndOfCsharp :
بنده این اولین باره که این طوری صحبت میکنم

از کلیه دوستان عذر خواهی میکنم !!!

خاک بر ...... ...

بقیه شو خودتون حدس بزنین !!!

.
.
.
.
.
.
.
بله ، درست حدس زدین !!!

این همه ادعای برنامه نویسی ، اونوقت یه سایت رو نمی تونن نگه دارن

تازگیها دیدینش ؟؟؟؟ تموم پستها پاک شده !!!

ای خاک بر ........

سلام دوست عزیز

امیدوارم اولین و آخرین بارتون باشه
چیه اینقدر داغ کردی دوست من ؟؟؟
کی تموم پستا پاک شده !!! پستای ما که سر جاشونن !!! :)
در ضمن من مشکل ساسپند داشتم و متوجه مشکلی که شما گفتید نشدم
ضمن اینکه نمی دونم آیدی شما تو اون سایت چیه و چه مدت هست تو اون فروم میاین اما توصیه میکنم زود قضاوت نکنین و نیمه پر لیوان رو ببینید
مطمئن باشید حمایت دوستان و طرفداران و وظیفه شناسی مدیران سایت بوده که سایت تونسته رو پا باشه
انشاالله در آینده ای نزدیک ، مشکلات سایت به کلی رفع میشه :)
به امید آنروز

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

EndOfCsharp: تازگیها دیدینش ؟؟؟؟ تموم پستها پاک شده !!!
تازگیها پستاش پاک نشده بلکه اجازه دیدن پستهاش فقط برای اعضا هست اگه وارد میشدین پستها رو هم میدیدین !:)

mehdi25 : بابا برنامه نویس رو بی خیالش . اون سایت یه زمانی رو پا بود . دیگه مثل قبل نیست .
پرشین تولز رو عشق است

این منطقی نیست ، در مفید بودن هر دو سایت شکی نیست ، هر چه از این سایتها بیشتر باشه بهتر ، یه جورایی مکمل هم هستند

H_R
: خوب بچه ها اینجوری نمیشه قضاوت کرد ، من به جرات میتونم بگم که سایتی نیست که هک نشه ، اگه یه گروه هکر آویزون یه سایتی بشن بالاخره هکش میکنن ، برای همینه که سایت های پدرمادر دار همیشه یه گروه ایمنیتی دارن . از طرف دیگه اصولا برنامه انجمن (که برنامه همین انجمن اینجا هم هست ) رو که اونا ننوشتن ! یه ربنامه معروفه و برنامه های معروف هم محکومن به هک شدن !
و در آخر امنیت هر ساتی در گروی امنیت سرورشته ، شاید ایراد اساسی از سرورشونه ، کا که خبر نداریم

احسنت ، خیلی منصفانه قضاوت کردین ، به احتمال زیاد اون موردی که bold شده بی تاثیر نیست چون این اواخر از نظر مالی یه خورده به مشکل برخورده بود سایت

RoyaNima: انشاالله در آینده ای نزدیک ، مشکلات سایت به کلی رفع میشه
انشاالله:)

بالا