• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال فوری درباره دومین

stizhoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( ببینید من یک هاست دارم و حتی به WebHost Manage و DNS Zone هم دسترسی دارم! حالا یک دومین میخوام از پرشین تولس بگیرم که تمام صفحات اون هاست رو باز کنه: مثلا www.domain.com/somefile.html ! راهنمایی کنید باید چیکار کرد چون میخوام از پرشین تولس دومین رو بگیرم! کمک فوری لطفا:f34r:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از stizhoush :
:( ببینید من یک هاست دارم و حتی به WebHost Manage و DNS Zone هم دسترسی دارم! حالا یک دومین میخوام از پرشین تولس بگیرم که تمام صفحات اون هاست رو باز کنه: مثلا www.domain.com/somefile.html ! راهنمایی کنید باید چیکار کرد چون میخوام از پرشین تولس دومین رو بگیرم! کمک فوری لطفا:f34r:
این همه دسترسی یم لازم نداره!
میتونی تو خود سی پنل از ادون دامین و یا پارکد دامین استفاده کنی !
34.gif

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
باید دامین رو از ما که گرفتید ، dns های هاست خودتون رو بزنید و اونجا domain رو روی دامین فعلیتون پارک کنید.

stizhoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از stizhoush :
ببینید میتونید یک کم بیشتر توضیح بدید؟؟ من الان فقط یک IP دارم! اگه دومین گرفتم کجا برم و چی کنم؟؟؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از stizhoush :
ببینید میتونید یک کم بیشتر توضیح بدید؟؟ من الان فقط یک IP دارم! اگه دومین گرفتم کجا برم و چی کنم؟؟؟
شما دی ان اسو میدید به اینا که براتون بزارن رو دامین !
خودتونم میتونید بزارید ! چون کنترل پنلش دست خودتونه!

توی سی پنل یه آیکون هست به نام پارکد دامین !
از اونجا میتونی دامینو اضافه بکنی ! مراحلشم مشخصه !

stizhoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahedr :
شما دی ان اسو میدید به اینا که براتون بزارن رو دامین !
خودتونم میتونید بزارید ! چون کنترل پنلش دست خودتونه!

توی سی پنل یه آیکون هست به نام پارکد دامین !
از اونجا میتونی دامینو اضافه بکنی ! مراحلشم مشخصه !
میگم dns ها رو کجا باید تنظیم کرد! Parked Domains رو میدونم چطوری هست! dns رو باید در webhost manager تنظیم کرد و یا در cpanel ؟؟؟

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از stizhoush :
میگم dns ها رو کجا باید تنظیم کرد! Parked Domains رو میدونم چطوری هست! dns رو باید در webhost manager تنظیم کرد و یا در cpanel ؟؟؟
شما dns هاتون رو باید از کنترل پنل دومین تنظیم کنین!

tatar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از همه دوستان که در همه موارد کمک ویاری رسان ما هستند من یکی که خیلی از سایت شما راضی هستم من هر چیزی که یاد گرفتم همه از لطف شما بو ده ببخشید میدونم که نباید در اینجا پست میزاشتم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
تشکر از همه دوستان که در همه موارد کمک ویاری رسان ما هستند من یکی که خیلی از سایت شما راضی هستم من هر چیزی که یاد گرفتم همه از لطف شما بو ده ببخشید میدونم که نباید در اینجا پست میزاشتم
تاپيك و موضوع بحث مال 5 سال پيش بود!

بالا