این همه دسترسی یم لازم نداره!به نقل از stizhoush :ببینید من یک هاست دارم و حتی به WebHost Manage و DNS Zone هم دسترسی دارم! حالا یک دومین میخوام از پرشین تولس بگیرم که تمام صفحات اون هاست رو باز کنه: مثلا www.domain.com/somefile.html ! راهنمایی کنید باید چیکار کرد چون میخوام از پرشین تولس دومین رو بگیرم! کمک فوری لطفا:f34r:
ببینید میتونید یک کم بیشتر توضیح بدید؟؟ من الان فقط یک IP دارم! اگه دومین گرفتم کجا برم و چی کنم؟؟؟به نقل از stizhoush :ببینید من یک هاست دارم و حتی به WebHost Manage و DNS Zone هم دسترسی دارم! حالا یک دومین میخوام از پرشین تولس بگیرم که تمام صفحات اون هاست رو باز کنه: مثلا www.domain.com/somefile.html ! راهنمایی کنید باید چیکار کرد چون میخوام از پرشین تولس دومین رو بگیرم! کمک فوری لطفا:f34r:
شما دی ان اسو میدید به اینا که براتون بزارن رو دامین !به نقل از stizhoush :ببینید میتونید یک کم بیشتر توضیح بدید؟؟ من الان فقط یک IP دارم! اگه دومین گرفتم کجا برم و چی کنم؟؟؟
میگم dns ها رو کجا باید تنظیم کرد! Parked Domains رو میدونم چطوری هست! dns رو باید در webhost manager تنظیم کرد و یا در cpanel ؟؟؟به نقل از Shahedr :شما دی ان اسو میدید به اینا که براتون بزارن رو دامین !
خودتونم میتونید بزارید ! چون کنترل پنلش دست خودتونه!
توی سی پنل یه آیکون هست به نام پارکد دامین !
از اونجا میتونی دامینو اضافه بکنی ! مراحلشم مشخصه !
شما dns هاتون رو باید از کنترل پنل دومین تنظیم کنین!به نقل از stizhoush :میگم dns ها رو کجا باید تنظیم کرد! Parked Domains رو میدونم چطوری هست! dns رو باید در webhost manager تنظیم کرد و یا در cpanel ؟؟؟
تاپيك و موضوع بحث مال 5 سال پيش بود!تشکر از همه دوستان که در همه موارد کمک ویاری رسان ما هستند من یکی که خیلی از سایت شما راضی هستم من هر چیزی که یاد گرفتم همه از لطف شما بو ده ببخشید میدونم که نباید در اینجا پست میزاشتم
تاپيك و موضوع بحث مال 5 سال پيش بود!