• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سیستم تبلیغ بر اساس دفعات نمایش آگهی؟

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
دنبال یک سیستم مطمئن ایرانی هستم که برای نمایش آگهی هم یک مبلغی بپردازه حتی یک ریال
اگه وجود نداره برای تبلیغ کلیکی با توجه به قیمت و اعتبار به ترتیب کدوم ها رو پیشنهاد می کنید ؟
i30t.com چطوره ؟ کسی همکاری داشته ؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
برای هر بازدید 15 تومن میخواهی بدی؟
اینجوری که اگه پرشین تولز تبلیغت رو بزاره باید کل ذخایر طلای بانک مرکزی رو بدی بهش که....
شما برای کلیک 10 تومن بدی زیاده
حالا میخواهی برای هز بازدید 15 تومن بدی؟
مشکوک میزنی؟
البته به من که ربطی نداره
من اصلا با ایرانی جماعت کاری ندارم...(لول)

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
برای هر بازدید 15 تومن میخواهی بدی؟
اینجوری که اگه پرشین تولز تبلیغت رو بزاره باید کل ذخایر طلای بانک مرکزی رو بدی بهش که....
شما برای کلیک 10 تومن بدی زیاده
حالا میخواهی برای هز بازدید 15 تومن بدی؟
مشکوک میزنی؟
البته به من که ربطی نداره
من اصلا با ایرانی جماعت کاری ندارم...(لول)

شما بهره مطلب رو بگیری بعد بیای واسه ما اظهار نظر کنی
طرف پرسید برای نمایش چقدر میگیری من برای هر نمایش 10 تا 15 تومان میگیرم ( یعنی اگه قرار باشه تبلیغات شما رو نمایش بدم توی زیرمجموعه های خودم)
ضمنا من برای نمایش پولی پرداخت نمیکنم فقط در قبال نمایش پول میگیرم من در قبال کلیک پول پرداخت میکنم
ضمنا جهت اطلاع جنابعالی عرض کنم تا 200 تومان هم برای هرکلیک میدم ولی کو کسی که بتونه با شرایط و قوانین من خودش رو سازگار کنه !؟
جنبه مالی قضیه هم برام مهم نیست من فقط جهت تست و ارتقا سیستم مدیریتی سایتم دارم با این کار مشکلات و رفع باگ میکنم
امیدوارم این دفعه دقت کرده باشی چی نوشتم

شروین جان از برداشت درست شما متشکرم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
آخه دوستمون سوال کرده یک سیستم میخواهم که برای نمایش پول بده نه کلیک!
منظورش از نمایش هیت بود
چون کلیک نداره میخواهد از هیتش پول در بیاره
ولی هیچ کس نه ایرانی نه خارجی به بازدید پول نمیده!
(سوئ تفاهم نشه)

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
آخه دوستمون سوال کرده یک سیستم میخواهم که برای نمایش پول بده نه کلیک!
منظورش از نمایش هیت بود
چون کلیک نداره میخواهد از هیتش پول در بیاره
ولی هیچ کس نه ایرانی نه خارجی به بازدید پول نمیده!
(سوئ تفاهم نشه)
من از جواب سیاوش هم ممنونم ایشون به نظرم قابل اعتمادن البته من "طرف " نیستم ! ولی منظورم همین بود که شکیرا به درستی فهمید . من میخوام از هیت هم استفاده کنم .
سایتی هم پیدا کردم که این سیستم رو داره . پس وجود دارند . ایرانی هم هستند . میخوام ببینم سیستم های مشابه دیگری هم سراغ دارید ؟

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
من از جواب سیاوش هم ممنونم ایشون به نظرم قابل اعتمادن البته من "طرف " نیستم !

علی جان عذر میخوام منظوری نداشتم شکیرا وقتی نوشت . . . یه مقدار ناراحت شدم
مخلصیم

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
علی جان عذر میخوام منظوری نداشتم شکیرا وقتی نوشت . . . یه مقدار ناراحت شدم
مخلصیم
خواهش می کنم . آقایی
شکیرا هم منظوری نداشت . حتمن با دیگران قبلن تجربه خوبی نداشته در این زمینه . به دل نگیر

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقا
احسنت
من به شدت با هر چیزی که ایرانی باشه مخالفم!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقا
احسنت
من به شدت با هر چیزی که ایرانی باشه مخالفم!
دقیقن سایت های خارجی هم نظر شما رو دارن !

پس فعلن امکان کار کردن با سایت های خارجی برای ایرانی ها که محتوای فارسی دارن نیست خیلی .

بالاخره کسی از دوستان سیستم خوب و مطمئنی سراغ نداره که برای هر دفعه نمایش آگهی هم پولی پرداخت کنه؟ حتی 0.1 ریال!؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
دقیقن سایت های خارجی هم نظر شما رو دارن !

پس فعلن امکان کار کردن با سایت های خارجی برای ایرانی ها که محتوای فارسی دارن نیست خیلی .

بالاخره کسی از دوستان سیستم خوب و مطمئنی سراغ نداره که برای هر دفعه نمایش آگهی هم پولی پرداخت کنه؟ حتی 0.1 ریال!؟

بگو یکصدم ریال...
این ایرانی هایی که من میشناسم تو سه سوت اسکریپت مینویسن که عقل جن هم بهش نمیرسه با آی پی های مختلف چند صد هزار بار نمایش میندازن اون تو اون بدبخت تبلیغات چی ضرر میکنه این وسط.
حالا اونهایی که با سیستم های خارجی کار میکنن هم هزار راه دارن واسه دور زدنشون که قائدتا به شما و این و اون نخواهند گفت.

حیف راه هاش و این پول ها خوردن نداره وگرنه گوشه چشمی بهش اشاره میکردم.

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
بگو یکصدم ریال...
این ایرانی هایی که من میشناسم تو سه سوت اسکریپت مینویسن که عقل جن هم بهش نمیرسه با آی پی های مختلف چند صد هزار بار نمایش میندازن اون تو اون بدبخت تبلیغات چی ضرر میکنه این وسط.
حالا اونهایی که با سیستم های خارجی کار میکنن هم هزار راه دارن واسه دور زدنشون که قائدتا به شما و این و اون نخواهند گفت.

حیف راه هاش و این پول ها خوردن نداره وگرنه گوشه چشمی بهش اشاره میکردم.
حق با شماست آقا اگه به کلک زدن باشه که اینجور اسکریپت ها آمادست!
فرض بر اینه که ما می خوایم صادقانه کار کنیم . اون سایت که داره تبلیغ میده هم کارش همینه حتمن بلده کارشو و باید بلد باشه همه این ترفند ها رو . میاد آمار سایت رو هم بررسی میکنه که به نمایش میخوره یا نه و هزار راه امنیتی دیگه که به من و شما نباید بگه !
اگه به کلک زدن باشه که دیگه تو نت و بیرون چه فرقی داره. دزد دزده دیگه !

امظای منو ببین ! این کلاهبردارا جزو پرفروش ترین های دامین ایران هستند ولی عین دزد هستند . به هرجا شکایت کنی به هرکی بگی میگه میشناسیمشون چه گانگسترایی هستند ولی کاری برات از دستشون بر نمیاد .
اینقدر هم دستشون قوی بود که تاپیک n صفحه ای اعتراض بچه های زحمتکش وب رو توی این فروم و مجید انلاین و .. هر بار ناپدید کردند تا ازش همین چند سطر بمونه که تو امظای منو چند نفر دیگست .
ما ها برای یک قرون دو زار جا نماز آب می کشیم ولی وقتی حرف ملیون ملیون مفت خوری و کلاهبرداری میاد وسط یاد رابطه دوستی و همکاری و فامیلی میفتیم .
اعداد و ارقام آدم ها رو از اتهام تبرئه می کنه . اونی که دوزار می دزده دزده اونی که 100 تومن میدزده دزده اونی که 100000 تومن می دزده خیلی دزده ولی اون که صد ملیون دزدید میشه زرنگ یک ملیارد میشه خیلی زرنگ .... تا جایی که آخرش زدن تو سر اعتراض ما گفتن این پرشین وب n تا دامین ثبت کرده حالا همش چن صد تا سایتو بد بخت کرده دامینشونو با کردیت کارت هکی ثبت کرده بود حالا پارک شده که نباید آبروشونو برد طرف کاسبه ! ای لعنت به هرچی دزده و ای دوصد لعنت به رفیق دزد و شریک قافله !
زیاد گفتم ... خلاصش
چه توی کار با خارجی چه ایرانی اون که فکر میکنه با هر کلیک قلابی یه ذره پول میگره داره ذره ذره شرافتش رو میفروشه !

من همچین سایتی که برای نمایش هم پرداخت داره دیدم ولی توجهم رو جلب نکرد . پس وجود داره !

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بله
دوستمون به نکتی خوبی اشاره کرد
من که اجنوی نیستم از ایران بدم بیاد
من از خدامه که ایران همی چیش خوب و سربلند باشه و یک سیستم خوب هم داشته باشه
ولی متاستفانه هیچ کدوم نیست
در این سیستم ها حق تبلیغ دهنده ها ضایع میشه
بعد هم حق وب مستر ها
تنها کسی که سود میبره اون شرکته
مثلا من میتونم ,ین آب خوردن بهتون یاد بدم تو لینوکس چه طور با نرم افزاری که دارم روزی شون صد تا کلیک کنید و تبلیغ دهنده بد بخت بیچاره بشه
در ضمن پولی هم که میاد به شما نمیرسه و توسط اون طرف دزدیده میشه!
پس دلیلی برای وجود سیستم ایرانی فعلا نیست !
تبلیغ دهنده ها میتونن به سایت های معروف آگهی بدن!
اون هم نه کلیک و غیره و مثلا ماهی 20 هزار تومن بدید بنر رندومتون رو بزارن!
حالا وب مستر های کوچولوی فارسی که زیر دست و پا له میشن چی کار کنن؟
برن از سیستم های ذاقارت خارجی استفاده کنن مثل آدبرایت و غیره...
انشا الله تو همین امسال یا سال بعد گوگل فارسی هم راه میافته!...

scamp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت www.1000toman.com به ازای هر کلیک 15 تومان میده . تا اونجایی هم که من میدونم سیستم بدی نیست و خیلی ها ازش راضی هستن حساب ها رو هم به موقع پرداخت میکنه.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
حق با شماست آقا اگه به کلک زدن باشه که اینجور اسکریپت ها آمادست!
فرض بر اینه که ما می خوایم صادقانه کار کنیم . اون سایت که داره تبلیغ میده هم کارش همینه حتمن بلده کارشو و باید بلد باشه همه این ترفند ها رو . میاد آمار سایت رو هم بررسی میکنه که به نمایش میخوره یا نه و هزار راه امنیتی دیگه که به من و شما نباید بگه !
اگه به کلک زدن باشه که دیگه تو نت و بیرون چه فرقی داره. دزد دزده دیگه !

امظای منو ببین ! این کلاهبردارا جزو پرفروش ترین های دامین ایران هستند ولی عین دزد هستند . به هرجا شکایت کنی به هرکی بگی میگه میشناسیمشون چه گانگسترایی هستند ولی کاری برات از دستشون بر نمیاد .
اینقدر هم دستشون قوی بود که تاپیک n صفحه ای اعتراض بچه های زحمتکش وب رو توی این فروم و مجید انلاین و .. هر بار ناپدید کردند تا ازش همین چند سطر بمونه که تو امظای منو چند نفر دیگست .
ما ها برای یک قرون دو زار جا نماز آب می کشیم ولی وقتی حرف ملیون ملیون مفت خوری و کلاهبرداری میاد وسط یاد رابطه دوستی و همکاری و فامیلی میفتیم .
اعداد و ارقام آدم ها رو از اتهام تبرئه می کنه . اونی که دوزار می دزده دزده اونی که 100 تومن میدزده دزده اونی که 100000 تومن می دزده خیلی دزده ولی اون که صد ملیون دزدید میشه زرنگ یک ملیارد میشه خیلی زرنگ .... تا جایی که آخرش زدن تو سر اعتراض ما گفتن این پرشین وب n تا دامین ثبت کرده حالا همش چن صد تا سایتو بد بخت کرده دامینشونو با کردیت کارت هکی ثبت کرده بود حالا پارک شده که نباید آبروشونو برد طرف کاسبه ! ای لعنت به هرچی دزده و ای دوصد لعنت به رفیق دزد و شریک قافله !
زیاد گفتم ... خلاصش
چه توی کار با خارجی چه ایرانی اون که فکر میکنه با هر کلیک قلابی یه ذره پول میگره داره ذره ذره شرافتش رو میفروشه !

من همچین سایتی که برای نمایش هم پرداخت داره دیدم ولی توجهم رو جلب نکرد . پس وجود داره !

این بی ش... ها شرکت رسالت سابق و persianweb.com العان. اون موقع اسمشون رسالت بود حدود 3 سال پیش هم دامین من رو که 2 سال براش زحمت کشیده بودم و پیج رنکش رو هم به 4 رسونده بودم با کردیت تقلبی ثبت کرده بودن که همه زحمات 2 ساله ام نیست و نابود شد... حیف اون موقع ها از وقت دانشگاهم میزدم و برای این سایت تلاش میکردم.. نابود شد خدا ازشون نگذره این خسارتی که به من زدند انشالله خرج دوا دکتر پدر مادرو بچه هاشون بشه.

بالا