بگو یکصدم ریال...
این ایرانی هایی که من میشناسم تو سه سوت اسکریپت مینویسن که عقل جن هم بهش نمیرسه با آی پی های مختلف چند صد هزار بار نمایش میندازن اون تو اون بدبخت تبلیغات چی ضرر میکنه این وسط.
حالا اونهایی که با سیستم های خارجی کار میکنن هم هزار راه دارن واسه دور زدنشون که قائدتا به شما و این و اون نخواهند گفت.
حیف راه هاش و این پول ها خوردن نداره وگرنه گوشه چشمی بهش اشاره میکردم.
حق با شماست آقا اگه به کلک زدن باشه که اینجور اسکریپت ها آمادست!
فرض بر اینه که ما می خوایم صادقانه کار کنیم . اون سایت که داره تبلیغ میده هم کارش همینه حتمن بلده کارشو و باید بلد باشه همه این ترفند ها رو . میاد آمار سایت رو هم بررسی میکنه که به نمایش میخوره یا نه و هزار راه امنیتی دیگه که به من و شما نباید بگه !
اگه به کلک زدن باشه که دیگه تو نت و بیرون چه فرقی داره. دزد دزده دیگه !
امظای منو ببین ! این کلاهبردارا جزو پرفروش ترین های دامین ایران هستند ولی عین دزد هستند . به هرجا شکایت کنی به هرکی بگی میگه میشناسیمشون چه گانگسترایی هستند ولی کاری برات از دستشون بر نمیاد .
اینقدر هم دستشون قوی بود که تاپیک n صفحه ای اعتراض بچه های زحمتکش وب رو توی این فروم و مجید انلاین و .. هر بار ناپدید کردند تا ازش همین چند سطر بمونه که تو امظای منو چند نفر دیگست .
ما ها برای یک قرون دو زار جا نماز آب می کشیم ولی وقتی حرف ملیون ملیون مفت خوری و کلاهبرداری میاد وسط یاد رابطه دوستی و همکاری و فامیلی میفتیم .
اعداد و ارقام آدم ها رو از اتهام تبرئه می کنه . اونی که دوزار می دزده دزده اونی که 100 تومن میدزده دزده اونی که 100000 تومن می دزده خیلی دزده ولی اون که صد ملیون دزدید میشه زرنگ یک ملیارد میشه خیلی زرنگ .... تا جایی که آخرش زدن تو سر اعتراض ما گفتن این پرشین وب n تا دامین ثبت کرده حالا همش چن صد تا سایتو بد بخت کرده دامینشونو با کردیت کارت هکی ثبت کرده بود حالا پارک شده که نباید آبروشونو برد طرف کاسبه ! ای لعنت به هرچی دزده و ای دوصد لعنت به رفیق دزد و شریک قافله !
زیاد گفتم ... خلاصش
چه توی کار با خارجی چه ایرانی اون که فکر میکنه با هر کلیک قلابی یه ذره پول میگره داره ذره ذره شرافتش رو میفروشه !
من همچین سایتی که برای نمایش هم پرداخت داره دیدم ولی توجهم رو جلب نکرد . پس وجود داره !