• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سیستم تبلیغ بر اساس دفعات نمایش آگهی؟

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
این بی ش... ها شرکت رسالت سابق و persianweb.com العان. اون موقع اسمشون رسالت بود حدود 3 سال پیش هم دامین من رو که 2 سال براش زحمت کشیده بودم و پیج رنکش رو هم به 4 رسونده بودم با کردیت تقلبی ثبت کرده بودن که همه زحمات 2 ساله ام نیست و نابود شد... حیف اون موقع ها از وقت دانشگاهم میزدم و برای این سایت تلاش میکردم.. نابود شد خدا ازشون نگذره این خسارتی که به من زدند انشالله خرج دوا دکتر پدر مادرو بچه هاشون بشه.
میدونی از چی میسوزم . از این که اینها روز روشن دوباره دارن سر امثال من و شما کلاه می زارن و روز از نو روزی از نو . از این که باز یکی مثل من شب و روزش یکی بشه و اینقدر گرفتاری بکشه و از این که تصور می کنم محمدی وجواهری نشستن و کردیت کارتای قلابیشونو بر می زنن و به ریش همه ما می خندن حالم خراب میشه . من با مدیر این فروم با مجید مدیر مجید آنلاین صحبت کردم . نامه سرگشاده نوشتم برای مدیر فروم ها . صدای محمدی .... ضبط کردم که می گفت همه ما با همیم هیچ کاری نمیتونی بکنی ! آخرش چی ؟ گفتن ما میدونیم ولی اینجا نگو ! اگه ادامه بدی بن میشی . تاپیک رو کلن حذف کردن دومین ما هم رفت اونجا که عرب نی انداخت . زحمتامونم دود شد و از فردا صبح پرشین وب دزدی شو با نیروی بیشتری ادامه داد....

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
میدونی از چی میسوزم . از این که اینها روز روشن دوباره دارن سر امثال من و شما کلاه می زارن و روز از نو روزی از نو . از این که باز یکی مثل من شب و روزش یکی بشه و اینقدر گرفتاری بکشه و از این که تصور می کنم محمدی وجواهری نشستن و کردیت کارتای قلابیشونو بر می زنن و به ریش همه ما می خندن حالم خراب میشه . من با مدیر این فروم با مجید مدیر مجید آنلاین صحبت کردم . نامه سرگشاده نوشتم برای مدیر فروم ها . صدای محمدی .... ضبط کردم که می گفت همه ما با همیم هیچ کاری نمیتونی بکنی ! آخرش چی ؟ گفتن ما میدونیم ولی اینجا نگو ! اگه ادامه بدی بن میشی . تاپیک رو کلن حذف کردن دومین ما هم رفت اونجا که عرب نی انداخت . زحمتامونم دود شد و از فردا صبح پرشین وب دزدی شو با نیروی بیشتری ادامه داد....

خوب یه سایت بزنید و توش این ب... ...رف هارو معرفی کنید ... تا یه سری دیگه بدبخت نشن یه ثوابی هم اینطوری میکنید.

بالا