• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سیستم همکاری در فروش معرفی کنید !

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
این سیستمو 2 3 روزه کشفش کردم.نسبت به سایر سیستم ها جنساش کمتر بنجل هست و خیلی هم کامله مخصوصا چند رسانه ای هاش..
آدرس سایت : برترین و بروز ترین سیستم همکاری در فروش ایران
نمونه ی فروشگاه : فروشگاه اینترنتی :: فروش محصولات آموزشی و دانشگاهی

احیانا اگر کسی باهاشون کارکرده لطف کنه از لحاظ پرداخت و ... بگه ولی خو از لحاظ محصولات که خوبه...

saeiidmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حسین عزیز خودت بهترین سیستم رو انتخاب کردی! من 3 - 4 تا سایت دارم و با 90% این سیستم ها که دوستان گفتند کار کردم از قبیل پایگان و ... اما الان چند ماهی میشه که با میهن استور دارم کار میکنم و واقعا راضی بودم. پورسانت های بالا.واریزی سریع،پشتیبانی خوب و محصولات متنوع و حتی ارسال سریع این سیستم نسبت به سایر سیستم ها خیلی سر تره...
البته سیستم های دیگه هم مثل ایرنا و همین سبزگستر که دوستمون گفت هم بد نیست اما شما قبل همه اینها همون میهن استور رو تست کنی بهتره :)

jonoobi

Registered User
لایک‌ها
12
سیستم پایگان من زیاد شنیدم

chatbaran.ir

Registered User
لایک‌ها
58
فقط دایان شاپ

میهن استور گذاشته بودم تو یک روز 2 تا فروش داشت یکیش انصرافی شد یکی بعد 3 روز ارسال شد و برگشتی شد

اومدم دایان شاپ رو گذاشتم روزی 4 تا فروش میره و مثلا امروز سفارش بخوره فرداش ارسال میشه واقعا سرعت عمل به این میگن

فروشگاه اینترنتی شاپ | متنوع ترین فروشگاه اینترنتی

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
با سلام .

عزیزان با تجربه در امر همکاری در فروش یه سیستم همکاری در فروش میخواستم بهم معرفی کنید با شرایط زیر :

1- تعداد محصولاتش زیاد باشه (حد اقل 120-130 تا )

2- محصولات متنوع داشته باشه ( همه جوره توش پیدا شه )

3- قدیمی و قابل اعتماد باشه

4- پورسانت خوبی بده

5 - پشتیبانشم خوب باشه .

سیستم همکاری در فروش زیاده ولی معمولا تعدا محصولاتشون زیر 100 تاس .

میهن استور رو دیدم تعداد محصولاتش بالا بود و متنوع هم بود . نظر شما راجع به میهن استور چیه ؟ اون موارد بالا رو داره ؟

دوستان اگر خودشون هم سیستم همکاری در فروش دارن معرفی کنن (البته اگر شرایط بالارو داره )

ممنون از همه شما .

من يه ساله كه با ميهن استور همكاري مي كنم و نسبتا راضي هستم

محصولاتش عاليه

پشتيباني هم عاليه

پرداخت ها هم كمتر از 24 ساعت انجام ميشه

فقط دوتا مشكل داره

يكي اينكه محصول دير از حالت ارسال شده خارج ميشه(مشكلي كه بيشتر سيستم ها دارن و ميگن مربوط به پست هست)
يكي ديگه هم اينكه 40 درصد هزينه ارسال برگشتي ها رو كم ميكنه
تا الان از براي برگشتي ها نزديك 30 تومن كم كرده
ولي باز هم راضي هستم
در كل جزو سيستم هاي معتبره

يه سيستم ديگه هم تازه ديدم ...ظاهرا سيستم خوبيه ولي باهاش كار نكردم میزبان مارکت

كسي با اين ميزبان ماركت كار كرده ؟؟

بالا