• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک فیلم طنر مشتی برای امشبم پیشنهاد بدید

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دمت گرم . اوناییشون که ندیدم رو میگیرم .

راستی آقا دو تا فیلم هست تو ذهنم که قبلا دیدم خیلی دوس دارم بازم پیداشون کنم .

یکیشون رو فقط قسمتیش رو دیدم . داستان یک بمب گذاری توی یک اتوبوس وسط شهره . فکر کنم تو یک برنامه ای دیدم که میگفتن ضد اسلامه فیلمش . اون چه فیلمیه؟

دومیشم که دیدم خیلی خوب بود . فکر کنم مال زمان جنگ جهانی دوم بود که چند تا سرباز میرن یک نفر و نجات بدن . بیشتر سکانس هاش تو برفه و آخرشم میرن توی یک کلبه و خودشون رو گریس مالی میکنن که از سرما در امون باشن و میرن به جنگ . ( سرباز رایان نیست )
اولی فکر کنم مد نظرت فیلم Speed هست برای سال 1994 که توی اتوبوس بمب گذاری می شه و اگه پایین تر از 50 مایل بیاد سرعت اتوبوس، منفجر می شه. درباره بحث ضد اسلام و این حرف ها هم خودت رو درگیر نکن و هر حرفی هر آدم بی سوادی توی یک برنامه می زنه گوش نکن!

دومی رو واقعا نظری ندارم چه فیلمیه. امیدوارم دوستان دیگه در این مورد بدونن چیه و بتونن کمک کنن.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اولی فکر کنم مد نظرت فیلم Speed هست برای سال 1994 که توی اتوبوس بمب گذاری می شه و اگه پایین تر از 50 مایل بیاد سرعت اتوبوس، منفجر می شه. درباره بحث ضد اسلام و این حرف ها هم خودت رو درگیر نکن و هر حرفی هر آدم بی سوادی توی یک برنامه می زنه گوش نکن!

دومی رو واقعا نظری ندارم چه فیلمیه. امیدوارم دوستان دیگه در این مورد بدونن چیه و بتونن کمک کنن.
نه داداش اتفاقا من یادم رفت بگم اون فیلمی که اتوبوسه در حال حرکته نیست . این اون نیست . این فیلمی که میگم اسمش The Siege بود . این داستان اسلام و اینا رو درست میگی . من فقط خواستم اینطوری نشونی فیلم رو بدم . تو همین سایت های نقد و بررسی فیلم های ضد اسلامی هم تونستم این فیلم و پیدا کنم . :p

دومی رو خیلی دوس دارم ببینم بازم اما متاسفانه هیچ جا پیدا نمیشه

بالا