• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک لپ تاپ خوب معرفی کنید - بین 1 میلیون تا 1200

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
عزیز اینطوری نمیشه نظر داد!
شما لطف کنید دلیل این نظر خودتون رو توضیح بدید! و تک تک بگید! مثلا از نمایشگر زاضی هستم به فلان دلیل!
اون‎ی که شما میگید مقایسه‎ست. بله این‎طور نمیشه مقایسه کرد ولی صرفا هر طوری میشه نظر داد. من هم لپ‎تاپ خودم رو با توجه محدوده قیمت‎ی که دوستمون درخواست داشت معرفی کردم و گفتم کاملا راضی هستم از خریدی که داشتم. بقیه‎ش به تصمیم دوستمون که چی بگیرن مربوط میشه.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اون‎ی که شما میگید مقایسه‎ست. بله این‎طور نمیشه مقایسه کرد ولی صرفا هر طوری میشه نظر داد. من هم لپ‎تاپ خودم رو با توجه محدوده قیمت‎ی که دوستمون درخواست داشت معرفی کردم و گفتم کاملا راضی هستم از خریدی که داشتم. بقیه‎ش به تصمیم دوستمون که چی بگیرن مربوط میشه.

عزیز من مگه چی گفتم؟:blink:
من فقط گفتم دلیل راضی بودن خودتون رو بگید! بگید از فلان قسمتش به فلان دلیل راضی هستم یا مثلا فلان قسمت ضعیف هست به فلان دلیل!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
عزیز من مگه چی گفتم؟:blink:
من فقط گفتم دلیل راضی بودن خودتون رو بگید! بگید از فلان قسمتش به فلان دلیل راضی هستم یا مثلا فلان قسمت ضعیف هست به فلان دلیل!
راضی هستم، ضعف‎ی نمی‎بینم، ولی اعتراف میکنم قسمت‎ی از بودجه رو فدای طراحی کردم. ب‎لحاظ کارایی شاید Acer گزینه‎های مطلوب تری داشت با 1100. ولی خب طراحی برای من مهم تر بود.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
لطفا مديران هر چه سريعتر با اين babak1388 كه ه هيچي بارش نيست و فقط ادعاش ميشه و فروم رو بهم ريخته برخورد كنند.

میشه بفرمایید چرا دادو بیداد راه انداختید؟
هیچی بارم نیست؟ قبول!
پس لطف کنید توضیح بدید که چرا به ایراداتی که به مدل هایی که شما معرفی کردید میگیرم جواب نمیدید!!؟

شما فقط میگید من چیزی بارم نیست! چیزی حالیم نیست! هیچی نمیفهمم!
خودم ادامه میدم به جای شما: من اصلا ادم نیستم! من اصلا نمی دونم کامپیوتر شبیه چی هست! کلا بی سواد هستم!...

شما به عنوان یک با تجربه لطف کنید من جاهل رو راهنمایی کنید! مثلا به سوالات من جواب بدید!

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
بسه بابا.صلوات بفرستین ;)
من تصمیم گرفتم این مدل رو بخرم:
sony-vgn fw550ft رنگ شکلاتی
البته باید اعتراف کنم که از نظر طراحی سری cw رو ترجیح میدم.ولی خب کارایی fw با چیزی که من میخوام بهتر میخونه.

s.majidhosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها
ایسوس f83se با 2.66 و 3مگ کش خوبه؟
بگیرم>؟
1135تومن
برای کتیا این چیزا توش نصب میکنم
خوبه؟کم نمیاره؟

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیزان

هر مغازه ای که میرم جنس خودشون رو بهم پیشنهاد می کنند گفتم بیام اینجا بپرسم و بعد برم خرید

یک لپ تاپ برای کارهای گرافیکی تا سقف ا میلیون و 200 هزار تومن

فداتون بشم

بالا