• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک نصیحت پدرانه در مورد خرید CD

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
وای
یک تجربه تازه! امروز دیدم که CD سونی مربوط به چهار پنج سال پیش هم نابود شده!
بر پایه آخرین تجربه ها و نتیجه گیر هام باید بگم که فعلا بهترین سی دی TDK هستش چون هنوز هیچ سی دی TDK ای در بین سی دی هام خراب نشده، حتی اونایی که بیش از 6 سال عمر دارن.
چند توصیه!
1 - سی دی نباید به مدت دراز در معرض نور و سرد و گرم شدن هوا قرار بگیرد
2 - سی دی رو باید در جای خنک و کم نور و یا بدون نور نگهداری کرد
شما دیگه چه توصیه هایی دارین؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
موارد بالا تایید میشه و :
۳- رطوبت هم در عمر سی دی تاثیر داره. در جای خشک نگهداری بشه!
۴- هیچ وقت برای پشتیبان گیری از اطلاعاتتون به مدت زیاد به سی دی اعتماد نکنید! (پس به چی اعتماد کنیم؟!)

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Parham.G :
۴- هیچ وقت برای پشتیبان گیری از اطلاعاتتون به مدت زیاد به سی دی اعتماد نکنید! (پس به چی اعتماد کنیم؟!)
ظاهرا DVD ها بسته به نوعشون + یا - و یا R یا RW و همچنین کیفیت ساختشون که برای هر برندی متفاوته تا ۱۰۰ سال عمر میکنند!
در این مورد Verbatim اینطور ادعا میکنه: http://www2.verbatim-europe.com/ind...id=347&menu1=263&menu2=link2092&change_lang=1

thekhosrow

Registered User
لایک‌ها
0
CD كه داره يواش يواش جم ميشه
فقط DVD ..

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Parham.G :
ظاهرا DVD ها بسته به نوعشون + یا - و یا R یا RW و همچنین کیفیت ساختشون که برای هر برندی متفاوته تا ۱۰۰ سال عمر میکنند!
در این مورد Verbatim اینطور ادعا میکنه: http://www2.verbatim-europe.com/ind...id=347&menu1=263&menu2=link2092&change_lang=1
100 سال عمر برای DVD :blink: ؟ مگه تکنولوژی ساخت DVD چیه؟ فکر نمی کنم با سی دی از لحاظ ساختار و موارد شیمیایی تفاوتی داشته باشه!
باید بررسی کرد ، برم ببینم درسته یا نه؟

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
قدیما تا اونجا که یادم می گفتند طول عمر یک سی دی 30 سال اما من خودم حدود 20 تا سی دی ال جی مال 5-6 سال پیشم که همش آهنگ خارجی بود از بین رفته اصلا رنگ روی سی دی عوض شده و خیلی کمرنگ تر شدند
این سی دی ها خام ها رو دونه ای 1400 تومن خریده بودم
جالبه که اونموقع ها میگفتند طول عمر سی دی 30 سال ولی حالا میگند 2 تا 5 سال و دی وی دی رو میگند 100 سال اینم حتما طول عمر واقعیش 10-12 سال:D

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
این تاپیک باعث شد من برم cd های قدیمیم رو که مال سال 75 بودن و همشونم Sony قاب دار بودن رو از انباری در بیارم تست کنم !!
جالب اینکه همشون سالم موندن
36.gif

ولی عجب آهنگای جوادی !!
دختر محلمون توی شهر ما تکه !! پیشی پیشی ماوماو
55.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از first saeed :
این تاپیک باعث شد من برم cd های قدیمیم رو که مال سال 75 بودن و همشونم Sony قاب دار بودن رو از انباری در بیارم تست کنم !!
جالب اینکه همشون سالم موندن
36.gif

ولی عجب آهنگای جوادی !!
دختر محلمون توی شهر ما تکه !! پیشی پیشی ماوماو
55.gif
شانس شما خوبه! هم سی دی هست خوب بوده هم آهنگات جواد!
من سی دی هام بد بود و آهنگام غیر جواد و همگی رفته به عالم ملکوت:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من يه چند تا سيدی datalife دارم که واسه تقريباً 6 ساله پيش ( رنگ مشکی )
بسيار عالی
موندن......با اون که خيلی ازشون استفاده کردم ولی اينه روزه اولی که رايت کردم تصوير رو
میياره بدون هيچ مشکلی...و سيدی هايی داشتم با مارک سونی که زود خراب شدن
سامسونگ هم خوبه

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیتا لایف؟
24.gif

برای من فقط سونی ها و ت د ک سالم موند! البته جای نگهداری سی دی هم خیلی مهمه! حرارت دشمن سی دی است. باید جای خنگ و تاریک نگهداری بشه!
سی دی های شما کجا و چگونه نگهداری شده؟

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
به نظر من نوع نگهداری خیلی مهمتر از مارک سی.دی هستش

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مارک هم مهم است ، اما تجربه به من میگه جای سی دی باید خنک و تاریک و به دور از جریان هوا باشه .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوستان ! من سال 78 یه CD مارک سامسونگ خریدم و دادم برام یه دائره المعارف سینمایی( cinemania ) روش رایت کردن ... هنوز که هنوزه کار می کنه و مشکلی نداره :happy: ( .... بذار بزنم به تخته .. الان میام ...... :cool: ) ...

البته قبول دارم که یه مورد خاصه :eek: ... ولی تجربه من هم اینه که هر چقدر از CD ها خوب مواظبت کنی ، عمرش بیشتر میشه ... چون عین همون CD رو برای یکی دیگه از دوستان زدم ، فکر کنم 3-4 سال پیش ، فاسد شد و انداختش دور :hmm: ... چون همه اش با دست چرب و ... CD رو جابجا می کرد ... :(

خود من DVD فقط TDK و در صورت مشکل مالیSONY می گیرم ... CD هم به نظرم سونی ( سامسونگ و ملودی پشت رنگی هم ، من تا حالا با CD هایی که این 4-5 ساله رایت کردم ، مشکلی نداشتم ) :lol:

behrouz_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط maxell

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سی دی های جدید که فله ای به فروش میرسند اگر دقت کرده باشید تمامشون بوی تند الکل مانندی می دهند. که اکثرا هم تقلبی هستند سی دی اصل باید تا حد ممکن بدون بو باشه . من یک مدت benq می گرفتم خیلی خوب بود...

nimasniper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سی دی کداک از کجا بخرم؟
کسی جایی سراغ نداره؟؟

بالا