• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک همکاری در فروش قوی و پر محصول و پاسخگو معرفی کنید

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چون خودم دامین دارم و دوست دارم شاپه خودمو برند کنم .. نه اینکه واسه اسم بقیه کار کنم !

من نگفتم سیستم پادینا مشکل داره! حرف من اینه .. اگه یه سیستم میخواد کار خودشو قوی شروع کنه و یه سیستم بزرگ باشه چرا نمیره پول بده همین پادینا واسش یه سیستم اختصاصی بنویسه؟ چرا میره از این اسکریپت ها که همه دارن همه هم یه شکل و یه رنگه استفاده میکنن ! کسی که میخواد کار کنه باید اول به سایتش اهمیت بده بعد به در امد ...

ناجی جان به جدم جوری از پست های قبلیت برداشت کردم، منظورت این بود که سیستم هایی که پادینا میزنه به درد نمیخورن،
من در این زمینه اطلاعاتم کمه اما وب ام سی با رایارا هست و تا الان هم مشکل زیاد باهاش نداشتیم،
خیلی از شاپ ها هم از رایارا استفاده میکنن بازم از نظر شما بی کیفیت هستند؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
کشته مرده منطق زیباتون هستم !
با توجه به صحبت های شما من برداشت کردم که مثلا اگه فردی برای انجمنش از Vbulletin استفاده کنه سایتش درپیته , چون همه از این سی ام اس به یک شکل و رنگ دارن استفاده میکنن !

راستش منم همین نظر رو دارم،
ناجی جان بی زحمت یکم توضیحات بیشتر بده که شک و شبه ای پیش نیاد،
پ.ن: آقا سعید من هنوز بعد از 4 روز منتظر پاسخ شما هستم:(

aquaquest

Registered User
لایک‌ها
25
به نظر من از همه ي سيستم ها بهتر و مطمئن تر ايران ماركت سنتر مي باشد هم داراي محصولات فراواني مي باشد و هم پشتيباني قوي اي دارد ضمن اينكه پورسانت شما را نيز كاملا به موقع پرداخت مي كند من خودم حدود سه ساله دارم باهاش كاري مي كنم، امكاناتي را كه شما هم خواستيد دارد فقط تنها عيبش اينه كه بنر زياد ندارد.
ايران ماركت سنتر
اين هم دامنه ي من

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
کشته مرده منطق زیباتون هستم !
با توجه به صحبت های شما من برداشت کردم که مثلا اگه فردی برای انجمنش از Vbulletin استفاده کنه سایتش درپیته , چون همه از این سی ام اس به یک شکل و رنگ دارن استفاده میکنن !
مشکل شما اینه نمیخوای یکم فکر کنی راجع به حرف من فقط میخوای به قول خودت یه چی بگی که باقی بخندن ... ولی دوست عزیز
ویبلتن سیستم انجمن سازه !! نه سیستمی واسه کسب درامد ... اره انجمن وی بی هم درامد داره ولی کار اصلیش چیز دیگس...
ولی این سیستم ها کار اصلیشون درامد زایی و بازی با پول مردمه ... کسی که میخواد بیاد تو این کار نباید یکم به سایت خودش احترام بگذاره و یه سیستم اختصاصی داشته باشه ؟؟البته نظر شما نه هست چون ویبلتن رو همه میزنن :D
در کل .. من اینجور ادمی هستم
وقتی یکی قراره پول مردم بیاد دستش و باهاش کار کنه باید اول به کار خودش احترام بذاره نه اینکه با 200-300 تومن یه سیستم بخره و بسم الله ...
این نظر منه کسی هم زور نکردم که از نظر من استفاده کنه همه میتونن هرکاری عشقشونه بکنن

حله ایشالله دیگه؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
1- مشکل شما اینه نمیخوای یکم فکر کنی راجع به حرف من فقط میخوای به قول خودت یه چی بگی که باقی بخندن ... ولی دوست عزیز
2-ویبلتن سیستم انجمن سازه !! نه سیستمی واسه کسب درامد ... اره انجمن وی بی هم درامد داره ولی کار اصلیش چیز دیگس...
ولی این سیستم ها کار اصلیشون درامد زایی و بازی با پول مردمه ... کسی که میخواد بیاد تو این کار نباید یکم به سایت خودش احترام بگذاره و یه سیستم اختصاصی داشته باشه ؟؟البته نظر شما نه هست چون ویبلتن رو همه میزنن :D
در کل .. من اینجور ادمی هستم
3-وقتی یکی قراره پول مردم بیاد دستش و باهاش کار کنه باید اول به کار خودش احترام بذاره نه اینکه با 200-300 تومن یه سیستم بخره و بسم الله ...
این نظر منه کسی هم زور نکردم که از نظر من استفاده کنه همه میتونن هرکاری عشقشونه بکنن

حله ایشالله دیگه؟
1- حرف من خنده دار بود یا حرف شما ! شخصا بخاطر استدلالتون دیشب شاد شدم , در ضمن شما اگه چیز خنده داری از صحبت های من استدلال کردید بگید تا ما هم متوجه بشیم .
2-جوابتون رو خودتون دادید دیگه .

3-نظرتون محترم ولی شما به خودتون حتی زحمت ندادید برید قیمت سیستم پادینا رو ببینید , قیمتش اینی که شما میگید نیست و فک کنم دور و بر 800 ت باشه ولی شما بدون هیچ مدرکی اومدید به تخریب یک سایت میپردازید . بنده با ورژن اولیه پادینا کار نکردم ولی توی آپدیت جدید بواسطه همکاری با یکی از دوستانم به عنوان مشاور که خود آقای شمشاد هم در جریان هستند با ورژن جدید کار کردم و از نظر من ازکل سیستم های که دارن فروش میرن و همچنین از اکثر سیستم های اختصاصی بهتر هست .

در ضمن شما که با سیستم پادینا مشکل دارید و میگید سیستم خوبی نیست دلیل بیارید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن و خود مدیر پادینا هم بیاد و مشکلاتو برطرف کنه اگر هم که مشکلی پیدا نکردید از سیستم , شما تحت جو صحبت های یه سری از دوستان تو پی تی قرار گرفتید و بی پایه و اساس دارید یک سایت رو تخریب میکنید .

توجه داشته باشید که اعتبار یک سایت به راحتی بدست نمیاد ولی به راحتی حتی با صحبت یک فرد از بین میره پس لطفا اگه مدرکی مبنی بر مشکل سیستم نداشته باشید اعتبار یک سیستم رو خراب نکنید

تاپیک زیر هم لیستی از سیستم های همکاری در فروش هست + توضیحاتی درباره چند تا از سیستم های همکاری در فروش معتبر , البته باید آپدیت بشه چون مال چند ماه پیشه .

http://forum.persiantools.com/t215608.html

سیستم های زیادی هم هستند که پادینا نیستند , با اونا کار کنید شما

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
حالا خوبه تو پست اولم گفتم من قصدم تخریب و .. نیست .. ضمنا اقای شمشاد هم منو میشناسه با هم رفیق خوبیم هستیم !!! باور ندارید از خودش بپرس . حتی واسه این تاپیک بحثمونم شد ولی اقا جان من گفتم این نظر شخصیه منه ... چرا اینجا نمیشه انتقاد کرد؟
من میگم کسی که میخواد کار حرفه ایی بکنه و یه سیستم قوی راه بندازه باید به سیستم خودشم اهمیت بده ... چرا حرف منو متوجه نمیشید! من بحث نمیخوام بکنم اقا جان ...
استدلال من اینه
اقا تو کارای بین المللی شما نگاه کن
قبل از اینکه فیس بوک بیاد خیلی سیستم های جامعه مجازی و اینجوری زیاد بود معتبرم بودن ...
ولی فیس بوک با همون ایده اومد ولی با سیستم جدید و قوی .. و الان اینجوری شده .. (من الان هیچ بحثی رو این مثالم ندارم و این یک مثالی بیش نبود)
پس نتیجه میگیریم کسی که میخواد کار خوب بکنه و حرفه ایی باشه اقا جان 800 تومن جای اینکه بیاد بخره اونو یه تومن بده همون پادینا
یه سیستم با قالب جدید با امکانات بیشتر با رنگ بندی جدید بیاره بالا ... نره همون پیش فرضه رو بخره ... حرفم زوره؟

بالا