• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

۞ اسواگ باکس ۞ با درآمد 30 دلار تا 200 دلار در ماه + وريفاي تضميني از آمريکا + آموزش و پشتيباني۞

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
آره میگه گیفت کارت فیزیکی اگه تقاضا بده اینجوری میاد.. گیفت کارت غیر فیزیکی و جوایز دیگه نداره؟؟؟
خوبه لااقل یه نفر پیگیره... راستی دوستان اگه خواستن عضو این سایت ها بشن عادی رفتار کنن تا قوانینش کامل بیاد تو دستشون نشه مثل سواگ که چند تا چندتا ویدیو ثانیه ای باز میکردن.. آخه مثلا من تو قوانین سایت http://www.irazoo.com/ که سایت معتبری هم هست و دیدم تو خیلی جاها تعریفشو میکنن نوشته فقط یک صفحه ویدئو باید باز باشه و اگه بیشتر باشه یوزر بن میشه و غیره
همین سایتی هم که میگی همون ابتدای کار شماره تماس آمریکا میخواد برای وریفای

hajijooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
راستی مگه اصلا گیف آمازون فیزیکیم داریم؟؟؟ من این اثبات پرداختی ها رو از زوم باکس تو نت پیدا کردم
Picture 1.png Picture 1.jpg ZoomBucks_Amazon1-300x179.png zoombuckspayment.JPG

hajijooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
خب اینجاست که پای استارتر ناجی همیشگی ما میاد وسط :) قطعا اکثرا وریفای میخوان اون که مشکلی نیست وقتی ما کسیو داریم که وریفایمون میکنه ;) یکم هزینه میکنیم بعدش همش سود
البته باید مشخص بشه که کدوما پرداختی دارن که هزینه به فنا نره... استاااااااااارتر کجایی بیا دستمال قدرت رو ببند و خودی نشون بده

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
"black catz"
SwagBucks8.jpg

Congratulations!
You've won 8 Swag Bucks
See what this can get you in the Rewards Store

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
متاسفانه کسی پیگیر این جور قضایا حاضر نیست باشه و فقط لقمه مفت و آماده میخواین
دیگه فقط یادگرفتید هرچی سرچ میکنید رو اینجا قرار بدید و وارد هیچ بحث دیگه ای هم نمی شید
این طور که پیش میرید همتون موفقید

ashkan_aramis

Registered User
لایک‌ها
269
علت اینکه وارد هیچ بحثی نمیشیم اینه که دیگه این سایت سوددهی آنچنانی نداره و خودمون باعثش هستیم.
با عرض معذرت از دوستان باید بگم همیشه عادت داریم توی هر کاری گندش رو درمیاریم. فقط دنبال دور زدن و از این قبیل کارها هستیم. ویدیو ثانیه ای رو برداشتن به خاطر افراطو زیاده روی تو کار که سوءاستفاده و تقلب و فعالیتهایی که میشد ازش به راحتی درآمد داشت رو بستن به خاطر......
دیگه بحثی نمونده که بخواهیم واردش بشیم............

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
متاسفانه کسی پیگیر این جور قضایا حاضر نیست باشه و فقط لقمه مفت و آماده میخواین
دیگه فقط یادگرفتید هرچی سرچ میکنید رو اینجا قرار بدید و وارد هیچ بحث دیگه ای هم نمی شید
این طور که پیش میرید همتون موفقید

راستش من سایت zoombux رو یه مدت فعالیت کردم ولی بعد ازاینکه تو قوانینش خوندم که اگه لازم باشه باید کپی گواهی نامه رانندگیتون را برای تایید حساب برامون بفرستین دیگه بی خیال شدم فعالیت نکردم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
امروز صبح ویدیو ثانیه ای فعال بود دو سنتی بابت 5 ویدئو البته بیشتر از دو صفحه نمیشد باز کرد فقط بابت دو صفحه همزمان امتیاز میداد نه ده صفحه برا اونا امتیاز نمیداد فقط دو صفحه که 12 اس بی من در اوردم و بعد تمام شد. اکتیوی هم تقریبا راه افتاده از ساعت حدودا 11 الی 12 صبح به بعد فعال میشه اکتیوی های 5 و 10 سنتی .
اکتیوی 5 سنتی به نفعه چون دو بار که بزنی 8 دقیقه طول میکشه و 10 اس بی دارید ولی اگر ده سنتی بزنید 11 دقیقه بابت 10 سنت طول میکشه 5 تایی 15 لینک هست که زمان تیک حوردنش کمتره و 4 دقیقه 5 سنت میده.
من فکر میکنم چون که سال نو است فعلا کسب و کار و فعالیت کم هست اگر سال میلادی بیفته رو روال خودش باز درامد خوب میشه البته الانشم میشه روزی 3 تا 5 دلار کاسب بود من وقت ندارم فعالیت کنم وگرنه در میاوردم ازش.
ماهی 200 یا 300 هزار هم بشه ازش در اورد کافیه حتما نباید ماهی 1 میلیون در بیارید تا بشه پر درامد تو جه کنید شما بدون سرمایه دارید ماهی 300 کاسب میشید خیلی خوبه
همه شما حتما در سایتهای کلیکی که بابت ده کلیک یه سنت میده کار کردید و پولی هم که داده یا ایگلد بالا کشیده یا لیبرتی یا تو هایپها باختید .
من خودم تو هایپ جنیوس فوند 2.5 میلیون تو اوج بی پولی و بدبختیم از دست دادم.خدا لعنت کنه اقاقی جم رو که باعث و بانیش شد با حرفهای گول زنندش.
پس حالا که دارید بابت کلیک روزی 5 دلار در میارید ناشکری نکنید دیگه این سایت هم قول میدم به زودی دوباره به روال خودش برگرده و داغ بشه صبور باشید مطمئنم.
حداقل خیالتون راحته اگر بیرونتون کرد این سایت و پولتونو هم نداد باز ضرر 2.5 میلیونی نکردید

hajijooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
راستش من سایت zoombux رو یه مدت فعالیت کردم ولی بعد ازاینکه تو قوانینش خوندم که اگه لازم باشه باید کپی گواهی نامه رانندگیتون را برای تایید حساب برامون بفرستین دیگه بی خیال شدم فعالیت نکردم
خوب همین سواگ باکس هم میگه اگه لازم باشه باید کد پستی بدین تا وریفای بشین آیا شما بیخیالش میشین؟؟ معلومه که نه! اکانتتون رو پاک میکنین از اول کار میکنین.. تو بقیه هم همینطور ..تازه وقتی تو 5 تا سایت کار کنین لااقل میگین اگه دوتاش پولمو نداد یا وریفای ناجور خواست 3 تای دیگش میده نه اینکه فقط تو سواگ باکس کار کنی وقتی به کش اوت رسیدی درخواست بدی بعد کد پستی بخواد شما هم ببینی زحمت چندین روز و ماهت به فنا رفته... در ضمن الان تازه سایتها از تعطیلات در اومدن و کم کم به روال سابق برمیگردن و ویدئو هم بر میگرده نگران نباشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا