جواب سوال 1 و 3 تو پست اول استارتر هستدوستان سه تا سوال داشتم بی زحمت
سوال اولم هم اینه وقتی از یه سرچ امتیاز میگیری باید چقدر صبر کنی و دوباره سرچ کنی که امتیاز بگیری ؟
سوال دومم هم 1 دلار چند اسواگ باکس میشه ؟
سوال سومم هم اینه که ممکنه یه سرچ اصلا امتیاز نداشته باشه ؟ اگه نداشته باشه بهت میگه که نداشته یا اصلا اون صفحه امتیاز دیگه باز نمیشه ؟
چند باره دارم امتحان میکنم همینو میده باز.We're Sorry
Thank you for your willingness to participate and share your opinion in our online surveys. Unfortunately, we have no new surveys available at this time. We expect to have new surveys added shortly so please feel free to try back tomorrow.
Thank you again for taking the time to provide honest and thoughtful answers to our surveys.
فیلم های ثانیه ای رو هنوز میشه استفاده کرد ؟
وقتی Surveys میزنی بعد میگه که We`re Sorry بعد پایینش تشکر میکنه واسه وقت گذاشتن، یعنی این که ما رو نپذیرفتن واسه دادن امتیاز ؟ به نظرتون مشکل کجا بوده ؟ من تمام نکات پست اول رو هم رعایت کردم که مثلا میگه بزنین سفید پوستین و در آمدتون بین 15 تا 20 هزار و ...
واسه تحصیلات میزنم دانشگاه و شغل هم میزنم استخدام نشده !
پیغام به این شکله:
چند باره دارم امتحان میکنم همینو میده باز.
راستی فقط Daily Surveys رو باید زد ؟ یعنی فقط اون امتیاز میده ؟
ممنونم از دوستان
کسی میتونه کمک کنه خواهشاً ؟!واسه دوستان هم اینطور پیغامی میاد یا این پیغام واسه اینه که من اشتباه رفتم ؟
وقتی سروی کم باشه یا تموم بشه این پیغامو میده فعلا ماه دوم هست سروی - ویدئو ثانیه ای کمهکسی میتونه کمک کنه خواهشاً ؟!