• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ῳῳῳ فروش گـــــــــــــل گوشــــت خـــــــــــــــــوار ῳῳῳ

ashkan-89

Registered User
لایک‌ها
35
خاک به همراه بذر هست؟
یا خاکش جدا میفروشید؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
چند سال پیش خییلی ئنبال اینا میگشتم امقدر پیدا نشد تا اینکه خود بنده الان حدود 3 ساله گیاه خوارم:f34r::rolleyes:
عکس از یه دونه رشد کردشو که خودتون پرورش داده باشین دارین؟؟ عکس هایی که تو اینترنت هستو نمیگم البته، چیزی که خودتون (یا یکی از مشتری ها) پرورش داده باشین؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
خودم یکی کاشتم یذره رشد کرد آب ندادم بهش ( یادم رفت ! ) خشک شد ! در نتیجه چیزی که خودم درست کرده باشم ندارم!

Mehdy54

Registered User
لایک‌ها
20
من یکی گرفتم حدود 2 هفته هم آب دادم بهش هر روز ولی هیچی در نیومد شاید برای من اینطوری بوده

Samim0631

Registered User
لایک‌ها
33
کسانی که چند ماهه پیش خریدن راضی بودن؟
رشد کرده؟

من کاشتم، شرایط رو دقیقا انجام دادم. تا الان که حتی جوونه هم نزده :(
البته میگن دیر رشد میکنه، ولی خب، بعد از چند ماه، دیدن یه جوونه هم لااقل آدم رو خوشحال میکنه :D که تا الان این خوشحالی رو بدست نیوردم.

اگر کسی به صورت جدی میخواد بکاره، شخصا خرید بذر رو بهش پیشنهاد نمیکنم! راه های بهتری هم هست که صد در صد جواب میدن.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من کاشتم، شرایط رو دقیقا انجام دادم. تا الان که حتی جوونه هم نزده :(
البته میگن دیر رشد میکنه، ولی خب، بعد از چند ماه، دیدن یه جوونه هم لااقل آدم رو خوشحال میکنه :D که تا الان این خوشحالی رو بدست نیوردم.

اگر کسی به صورت جدی میخواد بکاره، شخصا خرید بذر رو بهش پیشنهاد نمیکنم! راه های بهتری هم هست که صد در صد جواب میدن.

گیاه آمادش هستش اما خیلی ها دوست دارند خودشون عمل بیارند و لذت کاشتش رو تجربه کنند :rolleyes:

Samim0631

Registered User
لایک‌ها
33
گیاه آمادش هستش اما خیلی ها دوست دارند خودشون عمل بیارند و لذت کاشتش رو تجربه کنند :rolleyes:

درسته، ولی به نظر من بذر زنده و آماده برای رشد (یا همون نشا)، خیلی بیشتر لذت بخشه تا یه بذری که 3ماه منتظر باشی تا در بیاد ولی اثری ازش پیدا نشه.
به هر حال من 2تا ازتون گرفتم و هنوز هم منتظرم ببینم چی میشه :D
ایشالله که در میاد :D

بالا