من فکر کنم فروشنده بارها و بارها گفته تضمینی برای 8 تومن در کار نیست. خواستید می خرید و نخواستید نمی خرید!
خودشون هم همزمان با شما کاشتن یک سال که جنس رو نگه نمیدارن که در بیاد و بزرگ بشه و از گل خودشون عکس بزارن!!
این صحبتای فرسایشی عین این می مونه که توی خیابون به یکی بگی سیگار برات ضرر داره، همون وسط خیابون ازت رفرنس علمی بخواد! تازه بعضیا اینقدر مسخره شدن که شخیصت معتبر علمی هم میخوان!!
یه چیزی رو باید قبول کنید
هیچ بذری تضمینی برای رشد نداره مخصوصاً اگه شرایط محیطیش فراهم نباشه... کدوم یکی از شما شرایط پرورش رو در اینترنت پیدا کردید؟ به قطع میگم هیچ کدوم! چون اگه یه نفر منبع معتبر برای پرورشش پیدا میکرد هی از این و اون نمی پرسید که مال کی در اومده؟ میگفت طبق فلان نوشته این گل باید مثلاً در عرض 1 روز 1 متر میشد، حالا که نشده... (تعداد روز و طول رو صرفاً مثال زدم) که با این وجود چون فروشنده گفته تضمینی نداره، بازم ایرادی به ایشون وارد نیست... ولی هیچ کدوم این حرفو نزدید یعنی از شرایط کشت بی خبر بودید و مقصر خودتون هستید اگه شرایط مثل دما و رطوبت و میزان آب رو رعایت نکردید.
حتی اگه توی بسته بندی دستور هم نوشته باشه، شما موظف هستید از منابع معتبر شرایط پرورش ایده آل رو جویا بشید... توی همین فروم هم بخش گیاه داریم میتوانید جویا بشید!
با دلار 4 هزار تومنی یه جنس خارجی به قیمت 8 تومن خریدید، 2 تومن که سود فروشنده بوده... چقدر سود وارد کننده و حمل حساب کنیم؟ 2 تومن هم اونو حساب کنیم می مونه 4 هزار تومن... یعنی 1 دلار... شما یه جنس 1 دلاری خریدی که توش گلدون داشته، بذر داشته، خاک داشته... حالا عین کسی که مرسدس بنز خریده و میخواد از گارانتی استفاده کنید میخواید برخورد کنید؟ واقعاً به نظر خودتون خنده دار نیست کارتون؟!!
قبول دارم ممکنه بگید خب چه کاریه که 8 تومن بریزیم دور ممکنه در بیاد ممکنه در نیاد، در پاسخ باید بگم زندگی همش ریسکه... همین که الآن شما زنده هستید ممکنه زلزله بیاد و مرحوم بشید! پس اولاً زندگی ریسکه، دوماً نمیخواید ریسک کنید؟ خب نکنید...
به زور که فروشنده شما رو مجبور نکرده... خودش هم گفته تضمینی در کار نیست از اول...