• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ῳῳῳ فروش گـــــــــــــل گوشــــت خـــــــــــــــــوار ῳῳῳ

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
اقایون چقدر حولین
من بذر میوه و سبزی و گیاه میکارم ( جهت اشنایی )
برخی سبزی جات مثل نوخود فرنگی و گوجه چندین روز طول میکشه سر از خاک بیرون بیاره بعضیاشونم یه روزه
صبر داشته باشین
این گیاه فکر نمیکنم تو یه هفته بیاد بالا

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان توجه داشته باشند بذر بعضی از گیاهان گاهی تا 4ماه الی یک سال هم طول میکشه تا جوانه بزنه مثل سیکاس بعدش بذر گیاه هم مثل تخم مرغ شانسی است اصلا شاید جوانه نزنه هیچ کسی تو دنیا نمی تونه تضمین بده این بذر حتما جوانه میزنه غیر اینکه هر بذری دونه دونه بره آزمایشگاه :wacko:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
یک پیره زن هست توی مجتمع میاد بیرون سیگار میکشه بعضی موقعا بوش توی اتاقم میپیچه میخوام یکی ازینا براش بخرم عیدی بهش بدم
چقدر طول میکشه بزرگ بشه بخوره طرفو راحت شیم ؟ :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان اطلاعات کامل نظیر شرایط رشد رو از اینترنت گرفتید؟ مثلا دما چقدر باشه یا رطوبت... فکر کنم داشتن اطلاعات قبل از پرورش یه گیاه، به عهده پرورش دهنده باشه... فروشنده که نمیتوانه واسه 8 تومن برای هر نفر 1 ساعت وقت بزاره و تمام شرایط رو توضیح بده! :wacko: اونم برای 8 تومن! :D تازه همونطور که دوستان گفتن گرونترین بذر رو هم بگیرید ممکنه در نیاد... بستگی به شانس داره.

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
بگير نگير چيه برادر من
من كه گفتم چهار تا رو گذاشتم يك هفته هم شده هيچ خبري نيست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بگير نگير چيه برادر من
من كه گفتم چهار تا رو گذاشتم يك هفته هم شده هيچ خبري نيست

زمان جوانه زدنش رو چقدر نوشته توی منابع اینترنتی؟ شاید شرایط محیطی مناسب نبوده... به هر حال شما با یه عامل زنده طرف هستید، ماشین نیست که بگید حتماً یه دکمه ای رو بزنید و روشن بشه! ممکنه طرف با شما حال نکنه هر چقدر هم خوب پرورشش بدید رشد نکنه! رشد یه موجود زنده مثل گیاه که حیات نباتی داره به خیلی عوامل بستگی داره... یکی از اون عوامل کیفیت بذر هست...

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
به نظر من فروشنده بهتر بود خودش یکی از این محصولاتو تست می کرد بعد می فروخت

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اقایون چقدر حولین
من بذر میوه و سبزی و گیاه میکارم ( جهت اشنایی )
برخی سبزی جات مثل نوخود فرنگی و گوجه چندین روز طول میکشه سر از خاک بیرون بیاره بعضیاشونم یه روزه
صبر داشته باشین
این گیاه فکر نمیکنم تو یه هفته بیاد بالا
دوستان فکر می کنند ماکروفر هست ! :|

دوستان توجه داشته باشند بذر بعضی از گیاهان گاهی تا 4ماه الی یک سال هم طول میکشه تا جوانه بزنه مثل سیکاس بعدش بذر گیاه هم مثل تخم مرغ شانسی است اصلا شاید جوانه نزنه هیچ کسی تو دنیا نمی تونه تضمین بده این بذر حتما جوانه میزنه غیر اینکه هر بذری دونه دونه بره آزمایشگاه :wacko:

با طلا باید نوشت این پست رو ! و زد سر در تاپیک !

دوستان اطلاعات کامل نظیر شرایط رشد رو از اینترنت گرفتید؟ مثلا دما چقدر باشه یا رطوبت... فکر کنم داشتن اطلاعات قبل از پرورش یه گیاه، به عهده پرورش دهنده باشه... فروشنده که نمیتوانه واسه 8 تومن برای هر نفر 1 ساعت وقت بزاره و تمام شرایط رو توضیح بده! :wacko: اونم برای 8 تومن! :D تازه همونطور که دوستان گفتن گرونترین بذر رو هم بگیرید ممکنه در نیاد... بستگی به شانس داره.

فرید جان این واسه من 2 تومن سود داره !

برای 2 تومن باید 200 هزارتومن من اعصاب بذارم اینجا !

راستی سال نوت هم مبارک باشه :)

به نظر من فروشنده بهتر بود خودش یکی از این محصولاتو تست می کرد بعد می فروخت

کسی نظر شما رو نخواست این چندمین بار هست که دارم اینو می گم !

به فارسی هم نوشتم که هیچ تضمینی نمی دم توی پست اول

اگه شما زبان فارسی رو حالیت نمی شه می تونی از گوگل ترنسلیتور استفاده کنی!

عجبا !

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
اون بذر تنها که گفتی موجوده؟

sadegh_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فروش مگس برایه گل گوشت خوار 100 درصد تضمینی:D:)

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
کسی تا حالا تونسته جوانه زدن این گل رو ببینه؟

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
درست صحبت کن داداش
من واسه خودم میخام بخرم ولی اگه در نیاد که نمیشه الان اینا همه فروختی یه آمار بگیر ببین ماله کسی جوونه زده

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
درست صحبت کن داداش
من واسه خودم میخام بخرم ولی اگه در نیاد که نمیشه الان اینا همه فروختی یه آمار بگیر ببین ماله کسی جوونه زده

منم سوال شمارو دارم
از دوستان اگر کسی نتیجه گرفت اطلاع بده

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
منم سوال شمارو دارم
از دوستان اگر کسی نتیجه گرفت اطلاع بده

ممنون از شما الان هر کسی هر جنسیرو می فروشه تضمینشم می کنه اگه نکنه معلومه یه ایرادی توی کاره
الان خود این گیاه یک ماهش از 12 تومن شروع میشه اگه بذرش در نیاد آدم مگه دیوانس خوب میره خوده گیاهشو با 4 تومن بیشتر هزینه کردن می خره

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون از شما الان هر کسی هر جنسیرو می فروشه تضمینشم می کنه اگه نکنه معلومه یه ایرادی توی کاره
الان خود این گیاه یک ماهش از 12 تومن شروع میشه اگه بذرش در نیاد آدم مگه دیوانس خوب میره خوده گیاهشو با 4 تومن بیشتر هزینه کردن می خره

احسنت به این جنس های اینترنتی نمیشه اعتماد کرد مثل لوبیای سحرامیز میشه.برادر اگه میشه یه عکس یا فیلم از گل خودت بزار دستت درد نکنه خیلی ها میخان بخرند

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من فکر کنم فروشنده بارها و بارها گفته تضمینی برای 8 تومن در کار نیست. خواستید می خرید و نخواستید نمی خرید! :D

خودشون هم همزمان با شما کاشتن یک سال که جنس رو نگه نمیدارن که در بیاد و بزرگ بشه و از گل خودشون عکس بزارن!!

این صحبتای فرسایشی عین این می مونه که توی خیابون به یکی بگی سیگار برات ضرر داره، همون وسط خیابون ازت رفرنس علمی بخواد! تازه بعضیا اینقدر مسخره شدن که شخیصت معتبر علمی هم میخوان!!

یه چیزی رو باید قبول کنید هیچ بذری تضمینی برای رشد نداره مخصوصاً اگه شرایط محیطیش فراهم نباشه... کدوم یکی از شما شرایط پرورش رو در اینترنت پیدا کردید؟ به قطع میگم هیچ کدوم! چون اگه یه نفر منبع معتبر برای پرورشش پیدا میکرد هی از این و اون نمی پرسید که مال کی در اومده؟ میگفت طبق فلان نوشته این گل باید مثلاً در عرض 1 روز 1 متر میشد، حالا که نشده... (تعداد روز و طول رو صرفاً مثال زدم) که با این وجود چون فروشنده گفته تضمینی نداره، بازم ایرادی به ایشون وارد نیست... ولی هیچ کدوم این حرفو نزدید یعنی از شرایط کشت بی خبر بودید و مقصر خودتون هستید اگه شرایط مثل دما و رطوبت و میزان آب رو رعایت نکردید.

حتی اگه توی بسته بندی دستور هم نوشته باشه، شما موظف هستید از منابع معتبر شرایط پرورش ایده آل رو جویا بشید... توی همین فروم هم بخش گیاه داریم میتوانید جویا بشید!

با دلار 4 هزار تومنی یه جنس خارجی به قیمت 8 تومن خریدید، 2 تومن که سود فروشنده بوده... چقدر سود وارد کننده و حمل حساب کنیم؟ 2 تومن هم اونو حساب کنیم می مونه 4 هزار تومن... یعنی 1 دلار... شما یه جنس 1 دلاری خریدی که توش گلدون داشته، بذر داشته، خاک داشته... حالا عین کسی که مرسدس بنز خریده و میخواد از گارانتی استفاده کنید میخواید برخورد کنید؟ واقعاً به نظر خودتون خنده دار نیست کارتون؟!! :D قبول دارم ممکنه بگید خب چه کاریه که 8 تومن بریزیم دور ممکنه در بیاد ممکنه در نیاد، در پاسخ باید بگم زندگی همش ریسکه... همین که الآن شما زنده هستید ممکنه زلزله بیاد و مرحوم بشید! پس اولاً زندگی ریسکه، دوماً نمیخواید ریسک کنید؟ خب نکنید... :p به زور که فروشنده شما رو مجبور نکرده... خودش هم گفته تضمینی در کار نیست از اول...

albatross.ir

Registered User
لایک‌ها
329
بالا