دوست عزیز میشه توضیح بدید قیمتها رو چگونه حساب میکنید و آیا بستگی به جنس داره یا به دلار چون من از سایت بادی بلدینگ میخوام چندتا خرید داشته باشم مثلا یک جنس 30 دلاری چطوری حساب میشه و کلا تمام هزینه ها رو جداگانه واسم ارسال کنید چون ممکنه خرید زیاد داشته باشم و اینکه اگر خرید زیاد داشته باشم و گمرکی رو هم پرداخت کنم به دستم میرسه ؟ آیا ایراد از بهداشت و یا استاندارد نمیگیرن ؟ درصد گمرکیشون چقدر هست آیا با خود محصول فاکتور قیمت میدن و یا میشه قیمت رو پایینتر آورد تا گمرکی کمتر داده بشه طوری که به صرفه باشه چون من تو باشگاه رفیق زیاد دارم و ئرخواست هم زیاد هست جنس هم که اورجینال باشه چه بهتر همه موارد رو واسم بنویسید ممنون میشم
توضیحات رو همینجا میدم که دوستان دیگه هم ببینن.
قیمت ها بستگی به وزن و قیمت محصول داره جنس 30 دلاری شما ممکنه 1 کیلو وزن داشته باشه ممکنه 10 کیلو وزن داشته باشه در این صورت هزینه نهایی خیلی تفاوت خواهد داشت.
در مورد گمرکی معمولا تا 3-4 کیلو رو بهتون میدن بالاتر رو باید مجوز بهداشت بگیری و.... گمرکیش رو هم خیلی میگیرن چون تجاری محسوب میشه و ممکنه جنس رو بهتون ندن و برگشت بزنن.
درصد گمرکی تو ایران اصلا چیز ثابتی نداره اما اینجور که من دیدم تو کتابشون 55 درصد هست ! اگه فاکتور داشته باشه که بر اساس فاکتور اگر هم که نه خودشون قیمت گزاری میکنن !
در مورد ترخیص اگه مایل باشید خودمون کارهای ترخیص رو انجام میدیم واستون و به ادرس ایران تحویلتون میدیم.