• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
من هزینه رو براتون میریزم یه مزایده ای هست که اصلان طرفدار نداره توی یک روز فقط یک ببیننده داشت
من هم از قبل هزینش رو براتون میریزم شما فقط یه پیشنهاد بدید ...
شد شد نشد هم که هیچی!!

خیر

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
با سلام و خسته نباشید من قصد خرید یکی از این دو محصول رو دارم از آمازون

با توجه به وزنش که اولی حدود 1 کیلو و دومی 3 کیلو هستش

http://www.amazon.com/Arqspin-ARQ-1...e=UTF8&qid=1411992849&sr=1-2&keywords=Arqspin
http://www.amazon.com/Arqspin-ARQ-1...e=UTF8&qid=1411992849&sr=1-5&keywords=Arqspin

و اینکه نهایتا چند روزه دستم رو میگیره ؟

سلام
560 تومن
1.100.000 تومن

Arioman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
560 تومن
1.100.000 تومن

ممنون جناب میرفاضلی

فقط ببخشید دو سوال داشتم که امیدوارم سوال اول من جسارت نباشه و فقط باعثش کلاهبرداری ها و تجربه های بدی هستش که از خرید های قبلی دارم :

1- من یک کاربر عادی ، قدیمی و کم فعالیت در این فروم هستم ، زیاد در مورد این گزینه فروشنده معتبر که تگ شماست اطلاعی ندارم . میدونم تو اینجور خرید ها باید درصد زیادی اعتماد کرد و دل رو زد به دریا یجورایی چون سازمان و شرکت های مشخصی برای اینکارا وجود نداره ، اما چطور میتونیم کمی با دلگرمی بیشتری خرید کنیم و تجارب تلخ گذشته رو که خودم یکبار بعد از پرداخت پول به کارت طرف با خاموش شدن خط اعتباریش و خوردن پولم همراه شد به فراموشی بسپریم ؟

بهرحال من که ماهی چهارصد و پنجاه در آمد ماهیانه دارم پرداخت 1100 تومن پول بدون داشتن هیچگونه اطلاع یا فاکتوری مبلغ کمی نیست ، بهرحال من واقعا ممنونم از شما که چنین سرویسی رو ارائه میدین و به ما کمک میکنید و واقعا هم قصد خرید دارم و نیاز دارم به این محصول

2- در مورد مدت زمانی که ماکزیمم ممکنه دستم برسه این کالا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
ممنون جناب میرفاضلی

فقط ببخشید دو سوال داشتم که امیدوارم سوال اول من جسارت نباشه و فقط باعثش کلاهبرداری ها و تجربه های بدی هستش که از خرید های قبلی دارم :

1- من یک کاربر عادی ، قدیمی و کم فعالیت در این فروم هستم ، زیاد در مورد این گزینه فروشنده معتبر که تگ شماست اطلاعی ندارم . میدونم تو اینجور خرید ها باید درصد زیادی اعتماد کرد و دل رو زد به دریا یجورایی چون سازمان و شرکت های مشخصی برای اینکارا وجود نداره ، اما چطور میتونیم کمی با دلگرمی بیشتری خرید کنیم و تجارب تلخ گذشته رو که خودم یکبار بعد از پرداخت پول به کارت طرف با خاموش شدن خط اعتباریش و خوردن پولم همراه شد به فراموشی بسپریم ؟

بهرحال من که ماهی چهارصد و پنجاه در آمد ماهیانه دارم پرداخت 1100 تومن پول بدون داشتن هیچگونه اطلاع یا فاکتوری مبلغ کمی نیست ، بهرحال من واقعا ممنونم از شما که چنین سرویسی رو ارائه میدین و به ما کمک میکنید و واقعا هم قصد خرید دارم و نیاز دارم به این محصول

2- در مورد مدت زمانی که ماکزیمم ممکنه دستم برسه این کالا

مورد اول کل مبلغ رو ما اول کار میگیریم اعتماد کاربر به ما دست خودشه و قبلا باید تحقیقاتشو در مورد ما یا کسی که میخواد ازش خرید کنه انجام بده. سفارش هایی که باقی مشتریان تا به حال دادن به ما تو صفحه اول هست.
مورد دوم کل سفارشاتمون بین 20-30 روز کاری میرسه و خیلی کم پیش اومده که بیشتر از این بشه

Arioman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید ولی من چون نظرات مشتریان بعد از دریافت و خرید رو ندیدم جسارت کردم و این سوال رو پرسیدم ،‌ بیشتر صفحه ها در مورد استعلام قیمت و پاسخ های سریع و کامل شماست

کاش یه تاپیک جدا میزدن و خریداران و یوزرهایی که به دستشون رسیده و نظراتشون بود ، به نظرم خیلی هم برای خوده شما و هم جلب اعتماد دیگر کاربران تازه وارد مفید بود

شما منظورتون این لینک هاست ؟؟
خرید مکمل از سایت بادی بیلدینگ امریکا www.bodybuilding.com
خرید از سایت امازون امریکا www.amazon.com

خرید از سایت جی ان سی امریکا www.gnc.com
خرید از سایت www.6pm.com امریکا
خرید مکمل از سایت muscleandstrength امریکا

با تشکر :)

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
ببخشید ولی من چون نظرات مشتریان بعد از دریافت و خرید رو ندیدم جسارت کردم و این سوال رو پرسیدم ،‌ بیشتر صفحه ها در مورد استعلام قیمت و پاسخ های سریع و کامل شماست

کاش یه تاپیک جدا میزدن و خریداران و یوزرهایی که به دستشون رسیده و نظراتشون بود ، به نظرم خیلی هم برای خوده شما و هم جلب اعتماد دیگر کاربران تازه وارد مفید بود

شما منظورتون این لینک هاست ؟؟
خرید مکمل از سایت بادی بیلدینگ امریکا www.bodybuilding.com
خرید از سایت امازون امریکا www.amazon.com
خرید از سایت جی ان سی امریکا www.gnc.com
خرید از سایت www.6pm.com امریکا
خرید مکمل از سایت muscleandstrength امریکا

با تشکر :)

صفحه اول عرض کردم اینا چیه عزیز ! o_O نظرات کاربران تو فید بک ها هست شما ظاهرا اشنایی ندارید اصلا تو این فروم . یه اطلاعاتی در مورد این فروم بدست بیارید لطفا
http://forum.persiantools.com/threa...ر-ایران-سرویس-تحویل-10-روزه-افتتاح-شد.322014/

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

milaod

Registered User
لایک‌ها
5
چرا حالا نمیشه خرید کنی کسه دیگه ای نیست خرید کنه

بالا