• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

8701488

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از پاسخ گویی شما
مطمئنا شما ادم درستکار و فروشنده معتبری در این انجمن هستید و من هم یه کاربر تازه وارد
اما یه سوال از خدمتتون دارم
میشه شیوه محاسبه تون رو یه کم توضیح بدین
من فکر می کردم خرید به این صورت اگه ارزون تر نشه دیگه حداقل با قیمت ایران برابره چون دیگه پول گارانتی نمیدم اما به جاش یه مقدار پول پست و دستمزد شما و این چیزا داره
قطعه اول من حدود 75 دلار هست که با حساب دلار فعلی (3200 تومن) میشه دویست و چهل هزار تومن یعنی حدود 200 هزار تومن هزینه واردات داره ؟؟؟ (تقریبا برابر با خود قیمت قطعه )
قطعه دوم (هارد اکسترنال 6 ترابایتی) هم که اصلا توی ایران نیست 250 دلاره (اگر هم باشه هزینه گارانتی پایینی نخواهد داشت ) میشه هشتصد هزار تومن و با محاسبه شما حدود 370 هزار تومن هزینه واردات داره !!!!

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوست عزیز ممنون از پاسخ گویی شما
مطمئنا شما ادم درستکار و فروشنده معتبری در این انجمن هستید و من هم یه کاربر تازه وارد
اما یه سوال از خدمتتون دارم
میشه شیوه محاسبه تون رو یه کم توضیح بدین
من فکر می کردم خرید به این صورت اگه ارزون تر نشه دیگه حداقل با قیمت ایران برابره چون دیگه پول گارانتی نمیدم اما به جاش یه مقدار پول پست و دستمزد شما و این چیزا داره
قطعه اول من حدود 75 دلار هست که با حساب دلار فعلی (3200 تومن) میشه دویست و چهل هزار تومن یعنی حدود 200 هزار تومن هزینه واردات داره ؟؟؟ (تقریبا برابر با خود قیمت قطعه )
قطعه دوم (هارد اکسترنال 6 ترابایتی) هم که اصلا توی ایران نیست 250 دلاره (اگر هم باشه هزینه گارانتی پایینی نخواهد داشت ) میشه هشتصد هزار تومن و با محاسبه شما حدود 370 هزار تومن هزینه واردات داره !!!!

مشکلی که شما و سایر افراد دارید عدم اطلاعات کافیه
اینی که فکر کنید از امریکا قطعه بخرید از ایران ارزونتر بشه 100% اشتباهه و دنبالش ه نباشید که کسی با اون قیمت نمیاره براتون نه من بقیه هم همینطوره
تو ایران طرف نمیاد برا شما و .. سفارش بیاره میره 2000 تا از کمپانی سفارش میگیره میاره که قیمت بسیار کمتری براشون در میاد و یه سری موارد دیگه ....
در مورد قیمت نرخ ما اینه شما رو حساب نرخ خودتون میگید گرونه من میگم ارزونه اگه جایی ارزونتر سراغ دارید که واقعا داره کمتر حساب میکنه بدون شک خرید کنید .
در مورد محاسبه :
10 درصد مالیات امریکا + کارمزد طرف تو امریکا + پست به ایران + گمرکی + کارمزد ما + نرخ دلار حواله ( شما میتونی 3200 برا من حواله کنی من 10 هزار دلار بهت حواله میدم انجام بده ) یا شماره کارت میدم همین نرخ خریدت رو حواله کن امریکا من کار خرید رو انجام میدم.

موفق باشی

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام

فرمودید برای این شنبه یادآوری کنم

http://www.amazon.com/MoKo-Lightweight-Smart-shell-Thinkpad-Function/dp/B00CK8QPDQ/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1415433953&sr=1-5&keywords=moko thinkpad 2

رنگ مشکی یک عدد

فط 4 تا محصول داره...سومی از چپ رو میخوایم که میشه

thinkpad 2

لطفا اطلاعات واریزی

زیر 20 دلار خرید نمیکنیم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
ممنون جسارتا چرا 5 تومن اضافه شد؟ چون برای یکی از دوستان خرید میکنم قبلا قیمت شما رو داده بودم الان میپرسن چرا 5 تومن اضافه شده.

شرمنده ام.

قیمت 24 ساعت اعتبار داره
اون قیمتی که هم که داده شده ببینید ماله کی بوده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قیمت 24 ساعت اعتبار داره
اون قیمتی که هم که داده شده ببینید ماله کی بوده

میدونم عزیز یک هفته پیش بوده...منم جسارت نکردم.فقط خواستم بدونم علت افزایش مثلا قیمت دلار بوده یا چیز دیگه ای.

بالا