• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

pershianix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. ممنون میشم قیمت این میکروفن رو اعلام کنید:
Audio-Technica ATR2100-USB Cardioid Dynamic USB/XLR
لینک آمازون
سلام. لینکی که ارسال کردم فرمودید 380 هزاز تومن هزینه داره. میشه لطف کنید هزینه ی نهایی رو اعلام کنید؟ وزن این کالا 1.4 پوند هست. ممنون.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام. لینکی که ارسال کردم فرمودید 380 هزاز تومن هزینه داره. میشه لطف کنید هزینه ی نهایی رو اعلام کنید؟ وزن این کالا 1.4 پوند هست. ممنون.

سلام
380 قیمت نهایی هست
یه هزینه پست داخل ایران داره که اگه با تیپاکس بخواین پس کرایه میشه
پست پیشتاز 15 تومن

pershianix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
380 قیمت نهایی هست
یه هزینه پست داخل ایران داره که اگه با تیپاکس بخواین پس کرایه میشه
پست پیشتاز 15 تومن
ممنون. قصد سفارش این کالا رو دارم. آدرس سایتتون رو لطف میکنید؟

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام این کار رو میشه سفارش داد ؟
http://www.walmart.com/ip/Black-Dec...-133-Pieces-Home-Project-Kit-LD120PK/28329861
و اینکه اگر چندین مورد سفارش بدم چطور لطفا در پی وی عنوان کنید و شرایط کار عمده رو هم بفرمایی .

سلام
1.300
این موارد سنگین هستن و حدود 23 پوند وزنشونه
اگه براتون میصرفه
قیمت عمده هم نزدیک همینه تقریبا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

danyal_202005

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
1.300
این موارد سنگین هستن و حدود 23 پوند وزنشونه
اگه براتون میصرفه
قیمت عمده هم نزدیک همینه تقریبا
قیمت خیلی بالای گذاشتی ارساللش اینقدر هزینه نداره داخل سایت زده برای هر بسته نهایتا 20 دلار لطفا بگید چرا اینقدر گرون تموم میشه میخوام بررسی کنم و حساب تا بتونم سفارش بدم

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
قیمت خیلی بالای گذاشتی ارساللش اینقدر هزینه نداره داخل سایت زده برای هر بسته نهایتا 20 دلار لطفا بگید چرا اینقدر گرون تموم میشه میخوام بررسی کنم و حساب تا بتونم سفارش بدم

هزینه به کجا 20 دلار هزینه داره ؟ اون 20 دلاری که شما میگی هزینه پست داخل امریکاست نه از امریکا به ایران
شما میتونی جنس 23-24 پوندی رو با هر سرویسی پستی بفرستی ایران با هزینه که خودتون مشخص میکنی من کار خرید و ارسال به ایران و ترخیص و تحویل در ایران رو انجام میدم
عزیزم تنهای پستی که به ایران ارسال داره usps هست که برای هر کیلو حدود 20 دلار هزینه داره
تکس تو امریکا و کارمزد طرف ما تو امریکا به همراه گمرکی ایران و کارمزد ماهم میاد روی این موارد میشه قیمت نهایی
قیمت نهایی و قطعی که ما برای شما میاریم اینه حالا از سایر همکاران دیگه قیمت بگیید هر کسی قیمت کمتری بهتون داد حق شماست که ازش خرید کنی

Last edited:
بالا