سلام و خسته نباشید به شما،
تبریک میگم بابت شروع مجدد کارتون من اتفاقا امروز تاپیک زدم در مورد خرید از سایتهای خارجی برای یه مقدار لوازم استودیو که نیاز داشتم ولی با این حال که لوازم کامپیوتری رو اشاره کردید فعلا امکانش نیست فکر نمیکنم بشه این وسایل رو هم خرید کرد. اگه ممکنه یه بررسی در این مورد انجام بدین البته در مورد اینکه به دوبی ارسال میشه یا نه رو مشخص نیست چون نمیدونم کجا این مسئله رو تو آمازون درج میکنن.
http://forum.persiantools.com/t322622.html
شرمنده یه چندتا سوال در مورد خرید از سایتهای خارجی برام پیش اومده و فکر میکنم سوال بقیه هم دوستان هست اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم
برای سایتها و محصولاتی (غیر الکترونیکی ها بخاطر تحریم) که ارسال به ایران تو لیست صفحه
Check Out اشون هست ما خودمون میتونیم بدون واسطه با استفاده از مستر کارت یا پی پال پرداخت کنیم و بعد این وسایل رو بیارن در خونه و پول گمرکش رو هم وقتی زنگ زدن بریزیم به حساب؟
میشه مطمئن بود که حتما به دستمون میرسه؟
قوانین گمرک در مورد نوع کالاها (مجاز و غیرمجاز) هزینه ترخیص، وزن و کارمزدشون( هزینه کل کالا) چطوری هست؟ و برای تحویل جنس باید به گمرک تهران مراجعه کرد یا نه؟
واقعا شرمنده هرکجا گشتم نتونستم جواب این سوالات رو پیدا کنم و برام ابهام پیش اومده بود چون یه سری ها هم میگن خرید کالای فیزیکی اصلا از خارج ممکن نیست و نه اون سایتها جنس رو میفرستن ایران (حتی با وجود بودن ایران در لیست ارسال) و هم اینکه همه چیز تو گمرک گیر میکنه و بسیار پر دردسر و گرون در میاد.
واقعا منم برام این سوال ها پیش اومده بود