• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
بله دقيقا متوجه هستم ولي ميخوام بدونم خودتون شخصا بخوايد براي خودتون تهيه كنيد فرضا لينك بالارو معتبر و مناسب مي دونيد؟ چون دقيقا همين تبلت خيلي گرون تر تو ي سايت اماراتي ديگم هست مه فروشنده 426 فيدبك مثبت داره...
اين لينك:
https://jadopado.com/product/JP0000...fi-dark-titanium-with-black-touch-cover/37080

برای خودم بود بله میخریدم
البته شما قوانین اون سایت اول رو چک کنید ببینید چیزی به عنوان گارانتی دارن یا نه برای مثال شما از سایت امازون چیزی بخری و اون چیزی که فروشنده زده نباشه پولت رو میدن
لینک دوم 1 سال وارانتی داره

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
حداکثر طول بسته ای که میشه از آمریکا سفارش داد چقدره؟

talakaran

Registered User
لایک‌ها
15
ببخشید شما از پی پال هم اطلاعاتی دارید.

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
در ضمن شما pre order هم قبول میکنید ؟ ببخشید ارسال به کانادا دارید ؟ همین رو که بالا گفتم ارسال کنید به کانادا ارزون تر در میاد ؟ ( مبلغ قابل توجهی )

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
یک نکته راجع به سفارشات بالا . تمام خرید های بالا از یک نفر که خود نینتندو (رسمی ) هست خرید میشه . چون از یک نفره مجموع حساب نمیشه ؟‌ سفارشات من بالا همه از یک فروشنده خرید میشه اونم در واقع خود آمازون هستش ( که الان نمایندگی فروش رسمی محصولات نینتندو رو اخیرا گرفته ) این نکته خیلی مهمه که گغتم عرض کرده باشم منظور کنید حتما . یعنی خرید من به صورت مجموعه ای هست از یک فروشنده . میتونید خودتون چچک کنید

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
در ضمن شما pre order هم قبول میکنید ؟ ببخشید ارسال به کانادا دارید ؟ همین رو که بالا گفتم ارسال کنید به کانادا ارزون تر در میاد ؟ ( مبلغ قابل توجهی )

بله
به کانادا خیر

بالا