• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
قیمت های سایت رو آپدیت نمیکنید؟
من یه Whey Standard 100% و یه چربی سوز خوب و قیمت میخوام:happy:

موفق باشید:D

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام دوست عزیز
قیمت های سایت رو آپدیت نمیکنید؟
من یه Whey Standard 100% و یه چربی سوز خوب و قیمت میخوام:happy:

موفق باشید:D

سلام
قیمت ها اپدیت هست

پروتئین اینا موجوده :

پروتئین فاز 8 ماسل تک
پروتئین سانتا 6
نیترو تک ماسل تک
پروتئین مایفیوژن الیت

چربی سوز فعلا نداریم

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام یه سوال داشتم دوست عزیز البته میدونم که اینجا جاش نیست ببخشید ولی خیلی مهمه
یکی از فامیلای ما میخواد یه موبایل از انگلیس برام بفرسته
قیمتش به دلار میشه 100 دلار
میدونید گمرکیش چقدر میشه؟؟؟

گمرکی موبایل چجوری حساب میشه؟؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام یه سوال داشتم دوست عزیز البته میدونم که اینجا جاش نیست ببخشید ولی خیلی مهمه
یکی از فامیلای ما میخواد یه موبایل از انگلیس برام بفرسته
قیمتش به دلار میشه 100 دلار
میدونید گمرکیش چقدر میشه؟؟؟

گمرکی موبایل چجوری حساب میشه؟؟

سلام
تا اونجایی که من میدونم 40 درصده ( دقیق نمیدونم ) ولی :
بستگی به مامور گمرک داره من دیدم برا تبلت 500 دلاری 40 تومن هم گرفتن 10 تومن هم گرفتن !

ولی پیشنهاد من به شما اینه بگین فاکتورش رو نفرسته یا همون فاکتور رو با فتوشاپ درست کنه بزن 50 دلار ! دیگه گمرکی هم نمیدی

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
جناب میرفاضلی یه سوال دارم. من سال پیش از یه سایت چینی 10 تا ساعت مچی یکجا سفارش دادم. (در چند مدل مختلف). کل هزینش شده بود حدود 250 دلار. (خرید توسط یکی از دوستانیکه مثل شما از سایتهای خارجی خرید میکنن صورت گرفته بود). وقتی پست آورد در خونمون هیچ گمرکی بهش نخورده بود و اصلا فکر کنم بسته رو باز نکرده بودن، بسته رو تحویل داد و رفت. حالا این جریان بالای 50 دلار گمرک میخوره مال امساله یا سری قبل ما شانس آوردیم . ضمنا اگه اطلاع دارید بفرمایید گمرک ساعت مچی چقدره؟

متشکرم

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام
تا اونجایی که من میدونم 40 درصده ( دقیق نمیدونم ) ولی :
بستگی به مامور گمرک داره من دیدم برا تبلت 500 دلاری 40 تومن هم گرفتن 10 تومن هم گرفتن !

ولی پیشنهاد من به شما اینه بگین فاکتورش رو نفرسته یا همون فاکتور رو با فتوشاپ درست کنه بزن 50 دلار ! دیگه گمرکی هم نمیدی

والا اینم از عجایب ایرانه دیگه :wacko:
یه بار واسم یه سری رنگ واسه تاتو فرستاد
رفتم بگیرم گفت اینو باید ببری بهداشت تایید کنه ورداشتم بردم 2 روز الاف شدم بعد تو بهداشت بهم دادن گفتن برو پیش همون آقایی که فرستاده رفتم دوباره پیش اون یارو
اصلا رنگو باز نکرده بودن که تست کنن
بعد مرده تو گمرکم قاتی کرد زد رنگارو تیشرت بهم داد گمرکیم نگرفت :D ایرانه دیگه ....
ممنون واسه راهنماییتون دوست عزیز
موفق باشید

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
جناب میرفاضلی یه سوال دارم. من سال پیش از یه سایت چینی 10 تا ساعت مچی یکجا سفارش دادم. (در چند مدل مختلف). کل هزینش شده بود حدود 250 دلار. (خرید توسط یکی از دوستانیکه مثل شما از سایتهای خارجی خرید میکنن صورت گرفته بود). وقتی پست آورد در خونمون هیچ گمرکی بهش نخورده بود و اصلا فکر کنم بسته رو باز نکرده بودن، بسته رو تحویل داد و رفت. حالا این جریان بالای 50 دلار گمرک میخوره مال امساله یا سری قبل ما شانس آوردیم . ضمنا اگه اطلاع دارید بفرمایید گمرک ساعت مچی چقدره؟

متشکرم

نگاهن کنید قانون اصلیش و تعرفه اصلیش یه درصد مشخصه حالا مثلا 40 درصد ولی گمرکات ایران هر چقدر دلشون بخواد میگیرن یه جا پیدا میشه اصلا گمرکی نمیگیرن یه جا بابت همین سفارش شما 100 تومن طرف رو پیاده میکنن !
این قانون 50 دلار و 80 دلار هم سالهای قبل هم بوده ولی همونطور که گفتم سبیقه ای عمل میکنن یا پارتی بازی بوده.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام عزیزم.

بنده قصد خرید گلوتامین دارم و اصلا آشنایی با مکمل ها وشرکت ها ندارم ! توی سایتتون هم نگاه کردم مثل اینکه موجود ندارید.

به عنوان راهنمایی خواسم ببینم از همین داخلی ها(ایرانی) بگیرم نفاوتی داره با خارجی ها؟ اگر از شما بخوام بگیرم چی پیشنهاد میدید و چه قیمتی(حرفه ای کار نیستم نمیخوام زیاد هزینه کنم) ؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام عزیزم.

بنده قصد خرید گلوتامین دارم و اصلا آشنایی با مکمل ها وشرکت ها ندارم ! توی سایتتون هم نگاه کردم مثل اینکه موجود ندارید.

به عنوان راهنمایی خواسم ببینم از همین داخلی ها(ایرانی) بگیرم نفاوتی داره با خارجی ها؟ اگر از شما بخوام بگیرم چی پیشنهاد میدید و چه قیمتی(حرفه ای کار نیستم نمیخوام زیاد هزینه کنم) ؟

سلام
تو فروشگاه گلوتامین ماسل فارم موجوده 300 گرمی 110 تومن
حقیقت من از جنس ایرانی اصلا استفاده نکردم و اطلاعی ندارم در موردشون

سلام
من از این میخواستم که فرمودید 17 دلار حالا چند بزم حسابتون ؟
Amazon.com: Thompson Royal Jelly, Ultra Potency, 2000 Mg, 60 Capsules: Health & Personal Care

سلام
20 دلار

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
نوشته اصلی توسط alijavanmard
سلام داداش.خوبی؟میشه قیمت این چند تا رو بگی؟ مرسی

Amazon.com: Sorel Men's 1964 PAC T Boot: Shoes

Amazon.com: Levi's Men's 514 Slim Straight Hardcase Jean: Clothing

سلام
سایز؟