parsaweb
Registered User
- نوشتهها
- 3,150
- لایکها
- 7,760
[/QUOTE]رفیق کالای فیزیکی که نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کتاب pdf هست، فقط شما دانلود میکونی به من تحویل میدی، همین
Rhinestone Death Row Records 2Pac Pendant w/6mm 36" Cuban Chain Necklace T318G: Jewelry: Amazon.com
چند ؟
یکی یا 2 تا فرقی هم داره ؟
ممنون .
عزیز سایز کفش 45
Amazon.com: Men's SKECHERS GO Run: Shoes
سلام آقای میرفضلی اگه زحمتتون نمیشه این کالا رو چک کنید ببینید به دوبی فرستاده میشه یا نه و بعد هم قیمتش رو هم برام بفرستید:
Amazon.com: Stainless Steel Casting Ring: Jewelry
قبلا هم توی تاپیک قدیمیتون این رو گذاشته بودم اما منتها یهو قیمت دلار کشید بالا و همه چیز بهم ریخت!
شرایط و نحوه محاسبه قیمت و زمان سفارش تا تحویل رو واسم پ خ کن برای خرید از بادی بیلدینگ
مرسی
سلام دوست عزیز
یه راهنمایی ازتون میخواستم من اگر محصول زیر رو بخوام حدودا چقدر در میاد
Amazon.com: Texas Instruments Nspire CX CAS Graphing Calculator (N3CAS/GC/2L1): Electronics
زمان رسیدن 20-40 روز
لینک بدید بهتون قیمت میدم.
-------------------------------------------
دوستان عزیز بادی بیلدینگ 20% تخفیف داره میده اونایی که خرید دارن بجنبن :lol:
شما اگر می خواید جلب اعتماد کنید ، به ما بگید مثلا من هر دلار را اینقدر حساب می کنم، و برای هر خرید اینقدر کارمزد می گیرم، اینطوری ما مطمئن میشیم که از خود سایت می خرید، مثلا من حساب کردم، حدود 200 دلار خریدد دارم، نباید فرقی داشته باشه که چه مکملی هست ، شما بگیدبرای 200 دلار خرید چقدر باید تقدیمتون کنیم .
Optimum Pre-Load Creatine Complex at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Pre-Load Creatine Complex
True-Mass Protein Powder by BSN - Bodybuilding.com - Lowest Prices!
Optimum Serious Mass at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Serious Mass 12Lbs
Optimum Pro Complex Gainer at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Pro Complex Gainer 10.16 Lbs
کل خرید های بالا میشه 174.84 دلار ، ممنون میشم اگر قیمت تک تک را جدا حساب کنی ، هدیه هم میده بادی بیلدینگ رو خریدهای سنگین که ازت میگیرمش !
به آدرس خودت ارسال بشه، قیمت نهایی با هزینه پست را بگید .
اگر فرمول محاسبه قیمت را میدادی خیلی بهتر بود .
تبلت هم قضیش مثل موبایله؟
Amazon.com: Google Nexus 7 Tablet (16 GB): Computers & Accessories
Amazon.com: Crystal Owl Pendant Necklace Fashion Jewelry: Jewelry
SODIAL- Vintage style colorful Owl charm necklace: Jewelry: Amazon.com
چندتا چیز کوچیک مثل اینا رو اگه بخوام چجوری بام حساب میکنید؟
من با 49 امتیاز 100% به قدر کافی برا خودم جلب اعتماد کردم !
شما برا اینکه مطمئن بشی از خود سایت میخرم میفرستم به ادرس خودت اونوقت دیگه هیچ شکی نمیمونه توش !
از نظر شما فرقی نداره از نظر من زمین تا هوا فرق داره ! از نظر گمرکی خیلی فرق داره از نظر هزینه گمرکی خیلی فرق داره از نظر هزینه پست خیلی فرق داره ... بازم بگم ؟
هیچ فرمولی هم نداره !
یه سری مکمل هم رسیده که برای توضیحات بیشتر به این لینک مراجعه کنید:
سفارش مکمل از امریکا و تحویل در ایران
خوب من هنوز از شما خریدی نداشتم، اگه قیمت مناسب بدی و بصرفه که بجای خرید مستقیم از ایران از همکارات ، به شما سفارش بدم خوب ایشالا مشتری میشیم ، قیمت بده لطفا، ترجیح میدم به آدرس خودت بیاد و برام بفرستی .