این دوربین رو میتونین بیارین ؟ و قیمت
Leapers, Inc. - Hunting/Shooting, Sporting Goods and Security Gear
این دوربین رو میتونین بیارین ؟ و قیمت
سلام خدمت دوست عزیزم
جناب میرفاضلی عزیز ال-کارنتین مایع دارید شما یا باید سفارش بدم؟یکم هم عجله دارم.لطفا قیمت هم بفرمایید
ال کارنتین مایع ماله شرکته ماسل فارم هست 120 تومن.
Carnitine Core by MusclePharm at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Carnitine Core!
سلام
90 دلار
95 دلار
والله دقیق نمیدونم تو اون قسمت اطلاعات سایز توضیح داده
سلام مجدد بنده با این قیمت می خوام و مشکلی از بابت سفارش ندارم اما دوست عزیز ایا کسی که اونجا خرید می کنه می تونه انداره کفش رو به من بده یا از کفی داخلش سایز بهم بده ؟ در مورد اطلاعات توضیحی تو سایت امازون یه قالب کلی رو زده و برای همه ی کفش هاش صدق می کنه می خواستم بدونم اگر کسی اونجا با توجه به سایز پایی که می دم بهش برام دقیق اندازه گیر بیاره بنده سفارش بدم .
و سوال دیگه ای هم از خدمتتون داشتم اگر بنده یک ساعت هم سفرش بدم و این دو با هم بخواد به دستم برسه فرمول محاسبه ی اون چطوری هست ایا پول پست و ... هم مستقیم روی هرکدوم اعمال میشه یا خرید های چندتایی به صرفه هستش و مثلا دیگه پول پست نداره . با تشکر از وقتی که گذاشتید .
سلام
نه این بنده خدا همین بسته ها رو میخواد ببره اداره پست که بفرسته ایران زورش میاد چه برسه این کارارو کنه !
در هر صورت هزینه پست میخوره بهشون
خوب داداش من او دو تا لینک رو که دادم میخوامشون هزینش رو هم تا شب واریز میکنم این لینک رو میشه نگاه کنید هزینه نهاییش رو بهم بگین
Mens Casual Button up Pocket Cardigan (NAK10) DoubleYu
اگه ممکنه ببینید شیپینگ داره یا مجانیه چون محصولاتش تو امازون شیپینگ داره
سلامسلام
55 دلار
40-50 روز
سلام
برای خرید پخ زدم،
میشه زودتر هم برسه؟اگه این امکان هست قیمت رو بفرمایید.
با سلام ایا خرید سر هر 15هر ماه داری یا10و20و30هر ما ه هم است اگر پانزدهم است تا کی پول به حساب بریزیم واسه خرید با تشکر
درود بر شما
از سایت Zara.com خرید دارین؟به طور مثال لینک زیر
ESPADRILLE BLUCHER - Shoes - Man - ZARA United States
قیمت تمام شدش رو هم بفرمایین.