قیمتاتون به چه صورت هست؟ مثلا یه کالای 500 دلاری از امازون چند در میاد؟
سلام من یه کارت گراقیک میخوام 185 دلاره دست دوم از امازون می خوام برام بخرید
تا برسه ایران چقدر برام خرج برمیداره ؟
خودم گردن میگیرم هر طوریش که بود
هزینه رو حساب کنید لطفا بقیش با من
سلام
بی زحمت این سه تا رو براورد هزینه بکنید
Amazon.com: NOW Foods Panax Ginseng, 250 Capsules / 500mg: Health & Personal Care
Amazon.com: Buddha's Herbs Panax Ginseng 100mg (10% Ginsenosides),150 Caps: Health & Personal Care
Amazon.com: Planetary Herbals Ginseng Revitalizer, 1000 mg, Tablets, 180 tablets: Health & Personal Care
این چند در میاد؟
Customize 14" Laptop | VAIO Fit Series Configure-to-Order | SVF14A190X Fit CTO Review | Sony Store
800 دلار لپ تاپ
امکان تهیه ی آیفون 5اس به قیمت 649 دلار 6ست؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
جناب هزینه پست رو برا هر کدوم جدا حساب کردید؟ همه رو یه جا سفارش بدیم هزینه چه قدر میشه؟150
145
172
جناب هزینه پست رو برا هر کدوم جدا حساب کردید؟ همه رو یه جا سفارش بدیم هزینه چه قدر میشه؟
جناب هزینه این دو تا چقدر میشه اینا رو حتما میخوام فقط یه کم تخفیف بدید ممنون میشماین هزینه نهایی هست فقط هزینه ارسال از گرگان تا شهرتون رو که حدود 10 تومن میشه باید بعد رسیدن پرداخت کنید .
فرقی نداره
جناب هزینه این دو تا چقدر میشه اینا رو حتما میخوام فقط یه کم تخفیف بدید ممنون میشم
Amazon.com: Pharmaton Vitality Capsules 100 Caps: Health & Personal Care
Amazon.com: Buddha's Herbs Panax Ginseng 100mg (10% Ginsenosides),150 Caps: Health & Personal Care
سلام ، قیمت این جنسو میخواستم چقد میشه کلا به دستمون برسه ؟
Amazon.com: ASUS Republic of Gamers G55VW-DH71 15.6-Inch Laptop: Computers & Accessories