خیلی ممنون عزیز بابت همه این زحمتها، فقط یه سوال،اون کفش اولی (pele) سایز 9.5 حدود 43 دلار هستش ،اما دومی 48 دلار،پس چطوری دومی از اولی گرونتر در میاد؟220 تومن
460 تومن
315 تومن
سایز 10
--------------
خیر فقط امریکا
جناب میر فاضلی Con-Cret رسید؟
گفته بودید پنج شنبه خبر بگیرم
خیلی ممنون عزیز بابت همه این زحمتها، فقط یه سوال،اون کفش اولی (pele) سایز 9.5 حدود 43 دلار هستش ،اما دومی 48 دلار،پس چطوری دومی از اولی گرونتر در میاد؟
خیلی ممنون عزیز،درسته سایز 9.5 و 10 اون کفشه حدود 40 دلار تفاوت داشتن که من دقت نکردم،من این کفشو میخوام،لطفا قیمت تمام شده و مدت زمانی که به دستم میرسه رو اعلام کنید ممنون،سایز 9.5 و رنگ سفیدنه هنوز
هر 2 سایز 10 حساب شده
خیلی ممنون عزیز،درسته سایز 9.5 و 10 اون کفشه حدود 40 دلار تفاوت داشتن که من دقت نکردم،من این کفشو میخوام،لطفا قیمت تمام شده و مدت زمانی که به دستم میرسه رو اعلام کنید ممنون،سایز 9.5 و رنگ سفید
Amazon.com: Pelé Sports Men's Setembro Soccer Shoe: Shoes
سلام دوست عزیز
دستبند پاور بالانس اصل بخوایم از امازون برامون بگیری چقدر در میاد؟؟؟
Amazon.com: Pulsera Powerbalance Silicona: Shoes
سلام
Amazon.com : Grundig G6 Aviator AM/FM, aircraft band and Shortwave Radio, Black : Portable Shortwave Radios : Electronics
قیمت و شرایط تحویل به چه صورته ؟ پخ کنید که بهتره .
Amazon.com: Apple iPhone 5 16GB (Black) - Unlocked: Cell Phones & Accessories
دوست عزیز این چقد در میاد؟
اینو واسه من لطفا ... در ارزان ترین حالت ممکن بفرمایید
Turbo 5000 Electric Supercharger Electric turbocharger supercharger kit Metal wheel (two Motor ) 330WHigh quality black color-in Air Intakes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
Amazon.com: XM XPMP3H1 Portable Satellite Radio and MP3 Player (XMp3i): Electronics
Amazon.com: Pioneer GEX-INNO2BK Inno 2 Portable XM Satellite Radio with MP3 Capability: Electronics
برسه دستم چقدر میشه؟ بی زحمت برام توضیح بدید که به چه صورت به اون قیمت میرسید؟