سلام
این چقدر در میاد:
Amazon.com: Dell Venue 8 Pro 32 GB Tablet (Windows 8.1): Computers & Accessories
ممنون
اگه بیشتر پول بدیم میشه زودتر کالا رو تحویل گرفت یا خیر؟
سلام از مایکروسافت استور میتونید خرید کنید؟ 3 تا جنس میشه که برای مثال این لینک یکیش هست، free shipping
Buy Surface 2
کل سفارش میشه این : یه مموری کارت هم است از آمازون، اینم free shipping هست، لینک:
Amazon.com: SanDisk SDSDQUA-064G-U46A Ultra 64 GB microSDXC Class 10 UHS-1 Memory Card 30MB/s with Adapter: Electronics
هر دو سفارش هم باید به آدرسی توی امریکا سفارش داده بشن
امکان خرید اینا باهم هست براتون؟
هزینه نهایی (پول خود کالا ها + کارمزد + هر هزینه دیگه ای که تا زمانی که سفارش دم در خونه برسه دستم ممکنه اضاف شه) میشه چقدر؟
خریدش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
وزن محصول ؟
تبلت 650 گرمه، ولی با بسته بندی و دوتا کیبردش کلا ماکسیموم فکر کنم بشه 1.5 تا 2 کیلو
زمان تحویل و قیمت رو هم لطف کنید
2.780.000 تومن ( هر 2 لینک )
40-50 روزه
مایکروسافت 580 دلار حساب شده اینجوری که من تو عکس ها دیدم
وزن هم 2 کیلو حساب شده
سلام دادا، قیمت لینک ها رو لطف میکنی پ خ کنی؟
128 GB WiFi cellular apple ipad air in dubai best price buy now ipad air in dubai
32 gb iphone 5c white color in dubai apple iphone 5c online shop
Muscle Pharm Combat Powder at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Combat Powder.دوستان ورزشکار :
2 اذر یه خرید 5 هزار دلاری برا فروشگاهمون دارم کسانی که مایلن میتونن برا سفارش مکمل از بادی بیلدینگ نصف مبلغ رو اول بدن نصف رو زمانی که رسید ( 30-35 روزه )
قیمت ها هم واقعا بی رقیب هست
سلام منم یه پروتئین whey میخواستم
این مدل 4 پوندی $39.97 رو پیدا کردم که یه 2 پوندی رایگان هم روش میدن:
Dymatize Elite Fusion 7 at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Elite Fusion 7
لطفا اینم به صورت جداگانه بگید:
Phase8 by MuscleTech at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Phase8!
دو پوندی $29.97 که یه دوپوندی رایگان دیگه هم روش میده
سلام
جناب میرفاضلی
بیزحمت
قیمت مکمل هاتون مخصوصا گینر و کراتین هایی که تا حالا وارد کردین رو برام بفرستین .
ممنون میشم
سلام قیمت این گوشی رو میخواستم با پست سنگاپور داداش NEO N003 32G Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 5.0 inch FHD [4040] - $259.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
این چند درمیاد ؟
Newegg.com - ASUS R9280X-DC2T-3GD5 Radeon R9 280X 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
ممکن خودتون تو سایت های دیگه ای که قیمت ها بهتره هم ببینین.