• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

√ واردات از امریکا ( آمازون ، ebay و ...) √ دارای نماد اعتماد الکترونیکی √ ویزای کار امریکا

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
این یه وسیله ای هست که باهاش فاصله اندازه میگیرن بهش میگن (رنج فایندر ) با همون فاصله یاب
وارد کردنش مشکلی نداره اگر مشکلی نداره قیمتش برای تحویل در ایران چند میشه
Amazon.com: Bushnell Team Primos The Truth ARC 4 x 20mm Bow Mode Laser Rangefinder: Sports & Outdoors

پست زیر ....

دوستان عزیز برا قیمت از این لینک استفاده کنند

http://shopamazon.ir/preorder.php

syst3m1371

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز این آدرسی که دادید باز نمیشه

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
این یه وسیله ای هست که باهاش فاصله اندازه میگیرن بهش میگن (رنج فایندر ) با همون فاصله یاب
وارد کردنش مشکلی نداره اگر مشکلی نداره قیمتش برای تحویل در ایران چند میشه
Amazon.com: Bushnell Team Primos The Truth ARC 4 x 20mm Bow Mode Laser Rangefinder: Sports & Outdoors
سلام
من تو سایتتون عضو شدم و حساب کردم 790 تومن شد شما هم یه نگاه بندازین اگه قیمت همینه و وارد کردنش هم مشکلی نداره تا سفارش بدم خدمتتون.ممنون

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
من تو سایتتون عضو شدم و حساب کردم 790 تومن شد شما هم یه نگاه بندازین اگه قیمت همینه و وارد کردنش هم مشکلی نداره تا سفارش بدم خدمتتون.ممنون

سلام
هر قیمتی که تو سایت بزنه درسته
فقط دقت کنید هزینه ارسال تقریبی هست ممکنه بیشتر هم بشه که در صورت بیشتر شدن فیش پستی به مشتری نشون داده میشه

kingm2

Registered User
لایک‌ها
10

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

kingm2

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی هزینه ارسال به ادرس امریکا نداره .

قیمت رو زدم 98 دلار ، شیپینگ هم 0 ، وزن هم طبق چیزی که تو امازون نوشته 3 پوند ، یعنی 1360 گرم . قیمت داد 525 هزار تومن . این قیمت تمام شده تا رسیدن در منزله ؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
قیمت رو زدم 98 دلار ، شیپینگ هم 0 ، وزن هم طبق چیزی که تو امازون نوشته 3 پوند ، یعنی 1360 گرم . قیمت داد 525 هزار تومن . این قیمت تمام شده تا رسیدن در منزله ؟

تو پست های بالا توضیح دادم ( هزینه ارسال تقریبی هست ) اگه هزینه پست از امریکا به دبی بیشتر بشه بقیش از مشتری گرفته میشه بعد از ارسال بسته
قیمت نهایی ارسال بعد از پست از امریکا به دبی مشخص میشه

kingm2

Registered User
لایک‌ها
10
تو پست های بالا توضیح دادم ( هزینه ارسال تقریبی هست ) اگه هزینه پست از امریکا به دبی بیشتر بشه بقیش از مشتری گرفته میشه بعد از ارسال بسته
قیمت نهایی ارسال بعد از پست از امریکا به دبی مشخص میشه

یعنی واسه سفارش من باید همین 525 تومن رو بریزم ؟
و اگه پست بیشتر شد باید مابتفاوت بدم . احتمالش هست که پست بیشتر نشه و همین 525 قیمت تموم شده باشه ؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
یعنی واسه سفارش من باید همین 525 تومن رو بریزم ؟
و اگه پست بیشتر شد باید مابتفاوت بدم . احتمالش هست که پست بیشتر نشه و همین 525 قیمت تموم شده باشه ؟

اره دیگه هزینه دیگه ای نداره
احتمال داره من کمترین حالت رو در نظر گرفتم چون هزینه ارسال بستگی به وزن بسته ارسالی داره .
در کل هر چقدر هزینه شد فاکتور پست امریکا برا مشتری ارسال میشه

بالا