این یه وسیله ای هست که باهاش فاصله اندازه میگیرن بهش میگن (رنج فایندر ) با همون فاصله یاب
وارد کردنش مشکلی نداره اگر مشکلی نداره قیمتش برای تحویل در ایران چند میشه
Amazon.com: Bushnell Team Primos The Truth ARC 4 x 20mm Bow Mode Laser Rangefinder: Sports & Outdoors
دوست عزیز این آدرسی که دادید باز نمیشه
سلاماین یه وسیله ای هست که باهاش فاصله اندازه میگیرن بهش میگن (رنج فایندر ) با همون فاصله یاب
وارد کردنش مشکلی نداره اگر مشکلی نداره قیمتش برای تحویل در ایران چند میشه
Amazon.com: Bushnell Team Primos The Truth ARC 4 x 20mm Bow Mode Laser Rangefinder: Sports & Outdoors
سلام
من تو سایتتون عضو شدم و حساب کردم 790 تومن شد شما هم یه نگاه بندازین اگه قیمت همینه و وارد کردنش هم مشکلی نداره تا سفارش بدم خدمتتون.ممنون
سلام . دوست عزیز لطفا قیمت تمام شده این محصول رو با فرمول محاسبه برام بفرستید .
قیمتش 97 دلاره
Amazon.com: Audio-Technica ATH-M50 Professional Studio Monitor Headphones with Coiled Cable: Musical Instruments
اینی که نوشته free shiping یعنی هزینه ارسال نداره ؟
یعنی هزینه ارسال به ادرس امریکا نداره .
قیمت رو زدم 98 دلار ، شیپینگ هم 0 ، وزن هم طبق چیزی که تو امازون نوشته 3 پوند ، یعنی 1360 گرم . قیمت داد 525 هزار تومن . این قیمت تمام شده تا رسیدن در منزله ؟
تو پست های بالا توضیح دادم ( هزینه ارسال تقریبی هست ) اگه هزینه پست از امریکا به دبی بیشتر بشه بقیش از مشتری گرفته میشه بعد از ارسال بسته
قیمت نهایی ارسال بعد از پست از امریکا به دبی مشخص میشه
یعنی واسه سفارش من باید همین 525 تومن رو بریزم ؟
و اگه پست بیشتر شد باید مابتفاوت بدم . احتمالش هست که پست بیشتر نشه و همین 525 قیمت تموم شده باشه ؟