عزیز فکر کنم تو پ.خ هم خدمتتون عرض کردم که اگر بخوای منتظر همه ی مدل ها باشید هیچوقت نباید هیچی بخرید. چون مدل های من و سایر دوستان رو که کنار هم بزارید تعدادش اونقدری زیاد میشه که کار شمردنش رو سخت کنه، چه برسه به اینکه بخوای ویژگی هاش رو در نظر بگیری و انتخاب کنی از بینشون...داداش یه پیشنهاد، کاش میشد قیمت همرو میزدی کناره عکسش راحتتر میشد انتخاب کرد، ماشالله هر روزم مدلای جدید میزاری نمیزاری یه ساعت انتخاب کنیم
سلام عزیز
قیمت این مدل رو لطف کن
Seiko Sprtura
سلام قیمت این دو مدل رو برام بفرستین
up.vbiran.ir/uploads/11460140526490626906_Patek-Philippe-tourBillon-small.jpg
up.vbiran.ir/uploads/20618140526490535393_Seiko-Sportura-small.jpg
diesel 4 times / welder k_24 / thgheur 4 ,5 / misc 1 / vestal zr _3 دادا قیمت هارو پ.خ کن مرسی
با سلام
قیمت چند مورد و می خواستم ...
TAG Heuer 1
Welder K-32
DIESEL 6.2
Vacheron Constantin
Vestal ZR-3
dadash gheymate constantit ro midi?
سلام
میشه لطف کنید قیمت ساعت های قلب بازتون(اسکلتون)بگید؟
سلام
ببخشید یک سوال دارم
ساعتهای های کپی زد اب هستن؟
سلام.دوست عزیز من همچنان منتظر قیمت این ساعت ها هستم...
سلام دوست عزیز:قیمت ساعت های tag heuer رو برام پخ کنید....
Sent from my V3
پاسخ ارسال شد خدمت دوستان...دیزل شماره 4با5 .تگهویر 4با5 .قیمت این 4تا مدلو بفرستید مرسی
نه عزیز، چه جسارتی...نه داداش جسارت نشه، مدل زیاد باشه که خوبه، اگه امکان داره قیمتاشو بزنی خداییش من که روم نمیشه هر روز برات پخ بدم بگم قیمت فلانو فلانو فلانو برام بفرست
ساعت هایی که فروخته میشن با این جعبه ی چوبی ارسال میشن خدمتِ خریدار :راستی فراموش شد بپرسم، ساعتها جعبه هم دارند دیگه یا باید جدا خرید بشه ؟
سلام: زیر 100 تومان چیزی ندارید؟(ضد آب و باکیفبت باشه)
Sent from my V3
جواب دوستان ارسال شد...سلام.ببخشید من خیلی دنبال این مدل ساعت بودم
http://upload7.ir/imgs/2014-07/08123436983831718271.jpg
اگر این مدل دارید ازتون تهیه کنم اگر نه اون مدلی که فرمودین((پتک فیلیپ و واشرون کنستانتین)) با جعبه اورجینال چه قیمت در میاد؟بعد این مدل ها چند موتوره هستند؟بنده الان تهران نیستم اگر تهران آدرس بدم با پیک می تونید بفرستید ((میخوام سریع بدستم برسد))
بازم ممنون زیاد سوال پرسیدم شرمنده
تشکر از لطفتون دوستِ عزیز.دوستان از آقای معصومی عزیز یک ساعت رولکس خریداری کردم و بسیار از خریدم و بخصوص معامله با آقای معصومی راضیم و مشتری ایشون خواهم بود
در خریدتون از ایشون شک نکنید .
سلام. قیمت تگ هویر و راجر دوبویس رو اطلاع بدید. تشکر
ارسال شد خدمتِ دوستان...سلام
قیمتارو میفرستید برام ببینم ساعتتاتون تو چه رنجن؟
تگ هویر یه مدل داره بندش قهوه ای کمرنگ و چرم هست ، توشم پس زمینه صفحه مشکی و عقربه ها و اینا نارنجی هست. اینو دارید؟ تو عکساتون نبود..اگه دارید قیمتشو بگید
ممنون