منم اون اثباتا رو دیدم. فقط یه بحثی تو همون فرومهای خارجی بود سر اینکه: فقط سود این 20 یورو اول خوبه، بعدش که خودت سرمایه بریزی توش اونقدرها سد نداره.
مثلا یکی 53 دلار ریخته بود بعد از 35 روز 59 دلار برداشت کرده بود (البته شاید من اشتباه متوجه شده باشم چون نمیدونم اون 59 دلار سود پولش بود یا مبلغ سرمایه گذاری به علاوه سود!)
منم اون اثباتا رو دیدم. فقط یه بحثی تو همون فرومهای خارجی بود سر اینکه: فقط سود این 20 یورو اول خوبه، بعدش که خودت سرمایه بریزی توش اونقدرها سد نداره.
مثلا یکی 53 دلار ریخته بود بعد از 35 روز 59 دلار برداشت کرده بود (البته شاید من اشتباه متوجه شده باشم چون نمیدونم اون 59 دلار سود پولش بود یا مبلغ سرمایه گذاری به علاوه سود!)
روند و سود دهی این سایت همینطوره که الآنه ، بعدا هم همینطور باید باشه .
53 یورو بعد از 35 روز بشه 59 یورو ، به چه دردی میخوره ، ارزش نداره .
فکر نکنم اینطور باشه .
روند و سود دهی این سایت همینطوره که الآنه ، بعدا هم همینطور باید باشه .
53 یورو بعد از 35 روز بشه 59 یورو ، به چه دردی میخوره ، ارزش نداره .
فکر نکنم اینطور باشه .
سلام احتمالا اون شخص از ۵۳ یورو سرمایه اش ۳ یورو زباله خام خریده که سرمایه اصلیش میشه ۵۰ یورو بعد اون ۳ یورو طی ۳۵ روز شده ۹ یورو که اگر با سرمایه اصلی جمع کنیم میشه ۵۹ یورو...
سلام احتمالا اون شخص از ۵۳ یورو سرمایه اش ۳ یورو زباله خام خریده که سرمایه اصلیش میشه ۵۰ یورو بعد اون ۳ یورو طی ۳۵ روز شده ۹ یورو که اگر با سرمایه اصلی جمع کنیم میشه ۵۹ یورو...
۲۰ تا اکانت رو چجوری ساختید؟ یه توضیح میدید؟
منظورم اینه که با یه مودم ساختید یا چند تا مودم؟
با یه دستگاه ساختید یا چند تا دستگاه؟
از فیل تر شکن هم استفاده کردید؟
باورش سخته .
چطور امکان داره کاری به آی پی نداشته باشه . و اجازه بده هر کی هر چقد خواست اکانت بسازه .
معمولا سایت هایی که بونوس میدن ، با مولتی اکانت ها به شدت برخورد میکنن .
واقعا بی معنیه .
سلاااااااااام به همه دوستان و تشکر از نرگس صابری به خاطر proofی که نشون داد.
منم فقط 19 ساعت مونده... خیلی تنش زاست....
به محض اینکه برداشت زدم همینجا میزارم...!
درمورد کپی کردن پست هم هرچقدر دلتون خواست کپی کنید و در انجمن های دیگه بزارید اصن آموزش pdf رو کپی کنید... فقط یه شرط داره که اونم اینه که زیرمجموعه من باشید وگر نه راضی نیستم.
چون زیرمجموعه های شما زیرمجموعه های سطح دوم منم هستن...!
اون قضیه مولتی اکانته هم اینه که یه کامنت رسید دست یکی از دوستان که به من نشون داد خودتون ببینید:
Hot news:
I Received this Email from Recyclix.
Minimum payout amount is 20 EUR, you can withdraw earnings from the bonus funds if you have no TOS violations such us multiple accounts per IP and etc. By default first payout is made via Bank Transfer to verify your account.