سلام. برای هر حساب در recyclix 1 ایمل جدا و یک آدرس بیت کوین جدا. اما 1 حساب بیت کوین کافیه.ممنون گرامی.
با یه ایمیل میشه چند تا ساخت؟
یعنی من چند تا ادرس درست کنم برای کیف پولم به هر کدوم بریزی میاد به حساب اصلیت؟؟؟
الان این 10 یورو که گرفتید چقد میشه به پول ایران؟ حدود 45 تومن.
این از اون شرکتهای هرمی نباشه فردا بگیرنمون بکنن توگونی:general711::general711::general711::general711::general711::general711:
شرکت جاسوسی است
چیزی ازت کم نمیشه
بهتم چیزی اضافه نمیشه![]()
اینطور که پیداست به 3000 تومن هم میرسه :general611:آقا یورو شده 3610
10 یورو هم میشه 36 هزار تومن نه 40 یا 45 هزار تومن
وقت کردید نوشته های منم جواب بدید اون همه سوال پرسیدم![]()
در کل به این موضوعات اشاره کرده :دوستان کسی از این سر در میاره که منظورش چیه ؟
..For example you have 100€ of waste (500kg). After three weeks you will have Regrind material worth €200 (because the sale price for regrind is 0.40/kg).
If you click Recycle, you get 6% of waste purchase amount (your initial 100€) as per guidelines and that is 6€ of profit.
After another two weeks you will have Granules worth 300€ (500 kg x .60/kg).
You click RESTART, and you get 8% of the difference between granules selling price and regrind selling price. In this case, 8% of 100€ (300 minus 200). This comes out to 8€ of profit.
So 6€ and 8€ are profits you keep when you keep recycling over and over without selling goods outright. The total gain is 14€ per 5-week cycle.
On the other hand, if you sell your goods, you will receive the 25% share of the selling price. You will not get the full value of your goods because the revenue is shared between you (the investor) and us and other partners to cover company overhead and production expenses.
So the 300€ of granules would turn to 75€ of cashout when you sell them. You will also get the 6€ you earned for the first 3-week period of the cycle. However, you will NOT get the 8€ for the final 2-week period because that is an incentive only for people who choose to continue recycling. In total, you will get 81€ if you sell outright, and that's actually less than you initially had which was 100€. There is no mistake here.
من کامل متوجه نشدم شما برداشت زدی یا نه؟لعنت لعنت لعنت به این سایت!
فقط 25% درآمدم رو حساب کرد یعنی --> 40*25/100=> 10
فقط 10 یورو ریخت یه چیزایی نوشته بود که 25% تو حساب ولی من نفهمیدم که چیه... ای خداااااااااااااااااااااا!
جلوی Your share نوشته بود 25% ولی من که اصن نمیفهمیدم چی نوشته بود توی guid line هم چیز زیادی دربارش ننوشته بودن...
واقعا متاسفم دوستان///!:general208::general207::general410::general602::general509::general710:
ولی اگه کسی از دوستان 35 روز صبر کنه. 15 یورو بهش میدن (احتمالا).
و بگیریم 4 تا هم زیرمجموعه فیک یا مولتی اکانت که مال خودش باشن داشته باشه به حدنصاب 20 سورو برای withdraw میرسه.
خانوم نرگس صابری دورش کامل بود و پرداختی داشت احتمالا با سهمیه 100%...
مگه ما مسخره ایم؟من خودم هنوز برداشت نزدم شوخی کردم fake بود آقای goo99p شما واقعا برداشت کردید یا نه ؟
از کاربر مذکری که خودش را جای مونث جا میزند میشد پیش بینی کردمن خودم هنوز برداشت نزدم شوخی کردم fake بود آقای goo99p شما واقعا برداشت کردید یا نه ؟
اگه ممکنه به ما هم بگید چطور بریم جلو؟من فردا برداشت می کنم اما مثل آقای goo99p این عمل را انجام نمی دهم من قضیه را فهمیدم چطور باید پیش بروم اما می خواهم بپرسم واقعا این آقاgoo99p برداشتی داشته یا نه ؟