من درک نمیکنم چرا هرچی میشه دوستان دمو رو بلاگ ریدر معرفی میکنن آقا کسی رو با اسم بلاگ ریدر فریب ندید این با بلاگ ریدر متفاوته...
شما یک نمونه دقیق با همین اسکریپت نمیتونید بیارید بالا که به بلاگ ریدر برسه پس چرا اسم بلاگ ریدر رو میارید...
لطف بفرمایید از اسم بلاگ ریدر سو استفاده نکنید...
تنها مشکل ایرادی که من میگیرم همین دمویی هست که دادن بلاگ ریدر پس لطف بفرمایید دمو رو حذف کنید...
من مدیر بلاگ ریدرم و واقعا ناراحت میشم هر چی میشه میگن بلاگ ریدر چندین مورد هم برای بنده پیش اومده زنگ زدن میگن این اسکریپت رو تهیه کردیم مال بلاگ ریدر ولی الان رشد نکرده شکایت میکنیم از شما منم توضیح میدم که بنده اینو نفروختم و دارن به اسم بلاگ ریدر میفروشن این دوستمونم نمیخوام خراب کنم که کار نمیکنه اسکریپتش یا الکسا نمیگیره اما لطف کنید اسم بلاگ ریدر رو از تاپیک حذف کنید بنده راضی نیستم...
درمورد ایران وب فا هم باید بگم بله اسپم شده دارم با آقا سعید حرف میزنم اگه توافق بشه بنده ظرف دو هفته الی یک ماه به وضع سابق برش میگردونم البته با اسکریپت جدید...
درود
بنده دقیق نمیدونم کی هستید اما صد در صد بلاگ ریدر بسیار زحمت کشیده برای سایت
یه نکته دیگه که هست اینه که cms یکسان هست
شما تصور کنید دارید wordpress رو میفروشید
هرکی بخره میدونه بلاگ ریدر سئو کرده ، قالب گرفته و کلی کار کرده
پس عقلانی نیست مقایسه کنید
اما ما اینجا Cms رو با چند پلاگین ارائه میدیم و هرکس بخواد رنک 400 ایران و بگیره باید پلاگین های زیادی بگیره
درباره قضیه در اومدن از اسپم هم حرفتون درسته
سئوکار باشید میشه راحت درآورد و حتی از اسپم شدن جلوگیری کرد
عزیز شما که دیگه خودت در جریانی
همه این پیام ها از سمت یک نفر هست
)))
بزار بگن. یکی در میون بین پیام هاشون یوزرها اومدن تأیید میکنن اسکریپت رو
400 آی پی تو 6 روز گرفتیم تو نسخه دمو با کرون رو ساعت.
تمرکز بشه خیلی بیشتر از این حرفا میشه گرفت
خاله زنک بازی از پی تی حذف بشه خیلی فضای حرفه ای فعالیت بهتر میشه
هرکسی داره کاره خودش رو میکنه
موفق باشید