• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂▃▅▇█▓▒ ___ فروش دعوتنامه و اکانت ترکر های خصوصی تورنت با بهترین قیمت___ ▒▓█▇▅▃▂

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این ایموجی برای تمام توهمات کافیه. من موندم چرا مثله دختر بچه ها حرفاتو سریع انکار میکنی؟ چرا این همه کامنت در جواب من نوشته بودیو سریع پاک کردی؟
من پروف اکانتمو برای همون فرد فرستادم. از کسی ترسی ندارم بخوام چیزی رو انکار کنم. کاش من میدونستم که نام کاربری هر ترکر تو چیه. میرفتم توی پشتیبانی گزارشتو میدادم.

torrentinvites96

Registered User
لایک‌ها
51
شما هرجا تاپیک بزنی من همین پاسخ هارو میزنم توی تاپیکت تا بساطت رو جمع کنی. امار شمارو باید از همکارت FBI_20 گرفت. اون خوب شناخته بودت. اینقدر هم ازش بد میگفتی

یک وبسایت هم فک کنم داری ب اسم مشهد فیلم که داری تو اونم کلاه برداری میکنی
فیلم ب اسم دوبله میزاری کاربرها اشتراک بخرن بعد می‌خرم میبینن زبان اصلیه
کلا داری دزدی میکنی دیگه حالا از هر جا و هر جوری ک شده
میخواستی از من استفاده ابزاری هم بکنی ک آخرش فهمیدم چ شیادی هستی
میخواستی از طریق اکانت ptp من دعوتنامه بفروشی ک مثلا اگه اون فرد تخلفی کرد من اخراج بشم پولش بره تو جیب تو
دستت دیگه بیش از حد رو شده
حالا من فقط یک نفر از کسایی که ازشون پول دزدیدی رو میشناسم اتفاقا اینجا هم اکانت داره
خدا میدونه از چند نفر خوردی

torrentinvites96

Registered User
لایک‌ها
51
این ایموجی برای تمام توهمات کافیه. من موندم چرا مثله دختر بچه ها حرفاتو سریع انکار میکنی؟ چرا این همه کامنت در جواب من نوشته بودیو سریع پاک کردی؟
من پروف اکانتمو برای همون فرد فرستادم. از کسی ترسی ندارم بخوام چیزی رو انکار کنم. کاش من میدونستم که نام کاربری هر ترکر تو چیه. میرفتم توی پشتیبانی گزارشتو میدادم.

یک لحظه فکر کردم که حتی ارزش جواب دادن هم نداری بخاطر همون تمام پست هامو پاک کردم بعد با خودم گفتم شاید کسی منو نشناسه بیاد چرندیات اینو بخونه راجبم فکر بد کنه دوباره جوابتو دادم
بدبخت من ۱۰۰ درصد فروشم از طریق تلگرامم هستش اینجا از روزی ک تاپیک باز کردم یک ریالم فروش نداشتم ک برام تفاوتی داشته باشه دو روز پیش هم درخواست دادم تاپیکمو قفل کنن مثل قبلی چون فروشی اینجا ندارم

میتونستم اصلا جوابت هم ندم
اما زورم اومد دست دزدهایی مثل تورو رو نکنم

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تا الان نمیدونستم اون سایت همچین کارهایی هم میکنه. ولی ممنون که گفتی
من چرا باید استفاده ابزاری از تو بکنم؟ تو عمرت محیط ptp رو ندیده بودی وقتی دعوتشو 400 خریدی کلا رنگ باختی کمتر از 1 ماه فروختیش 1 تومن با دومت گردو میشکستی تا بعد اون قضیه بلاکت کردم. 5 روز نشد که از kg-tik-hdchina و خیلی ترکرهای دیگه به خاطر اسم یکسان و ای پی یکسان اخراج شدم

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جالبه دزد به من بگه دزد.

torrentinvites96

Registered User
لایک‌ها
51
من تا الان نمیدونستم اون سایت همچین کارهایی هم میکنه. ولی ممنون که گفتی
من چرا باید استفاده ابزاری از تو بکنم؟ تو عمرت محیط ptp رو ندیده بودی وقتی دعوتشو 400 خریدی کلا رنگ باختی کمتر از 1 ماه فروختیش 1 تومن با دومت گردو میشکستی تا بعد اون قضیه بلاکت کردم. 5 روز نشد که از kg-tik-hdchina و خیلی ترکرهای دیگه به خاطر اسم یکسان و ای پی یکسان اخراج شدم

اره نمیدونستم آقا دزده مثل همون ۲۰۰ تومنی ک از اون بنده خدا کلاه برداری کردی نمیدونستی حتما
تو رنگ kg هم تو عمرت ندیده بودی ک با ۱۵۰ تونستی واردش بشی خودتو باختی و خودتو قهوه ای کردی ک آخر با نقص قوانین پرتت کردن بیرون
میگفتی آرزوی ptp داری شب خوابشو میبینی ک دلم برات سوخته بود میخواستی بونس از اکانت کسی دیگه بفرستی ب اکانت من با اکانت من کسیو دعوت کنی و کلاه برداری کنی
بخاطر گند کاری هایی ک کردی اخراج شدی ک حقت بود

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو بچه ای بچه. فضای مجازی جای بچه هایی که لج میکنن نیست. البته پر شده از بچه هایی مثله تو

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نکنه 200 تومنو تو دادی انقدر دلت میسوزه؟ جواب منو هم ندادی. چرا از خودت KG نگرفت؟

torrentinvites96

Registered User
لایک‌ها
51
نکنه 200 تومنو تو دادی انقدر دلت میسوزه؟ جواب منو هم ندادی. چرا از خودت KG نگرفت؟

چون من قیمت کم نمیدم که بعدش دزدی کنم پول طرف رو بخورم نه بهش اکانت بدم نه دعوت

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
افرین. خوبه. کلاه شرعی خوبیه

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این تاپیکتم فک کنم قفل کنی.

torrentinvites96

Registered User
لایک‌ها
51
این تاپیکتم فک کنم قفل کنی.

اره قفل می‌کنم چون مثل تو نمیچرخم تو فروم های مختلف از بی اطلاعی یک فرد برای خودم کیسه بدوزمو . ازش 200 دزدی کنم
تو تلگرام مشتری خودمو دارم از طرفی اینجا مشتری خاصی ندارم ک بزارم بمونه مثل قبلی میبندم

Last edited:

ifilms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بدبختا اونایی که بدون شناخت میان ازت خرید میکنن

به خاطر لودگی افراد سودجویی مثله ایشون ترکرهای سطح بالا بقدری سخت گیر شدن که همه ادمینهاشون باهم در ارتباط هستن. به محض اینکه یکی رو اخراج بکنن. ایمیل و نام کاربریش توی همه ترکرهای هم سطحشو چک میکنن اگه یکی بود سریع اونجارو هم اخراج میکنن.

یه چیزی رو به همه دوستان بگم.

(خرید دعوت نامه - اکانت با ایمیل ثبت نامی - اکانت با میزان اپلود بالا) از ترکرهای سطح بالا کاملا اشتباهه شک نکنید که خیلی سریع اخراجتون میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا