• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

████ .:. فروش عسل طبیعی از شهد گل .:. ████ کٌنار-بهارنارنج-اوکالیپتوس-شوید-گشنیز-گون-یونجه و...████

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahvash2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
عسلهای اینجانب هم رسید
سرعت عمل در ارسال و برخورد با مشتری عالی بود٫ ان شا الله بعد از مدتی که مصرف کردیم نظرم را همین جا برای دوستان اعلام می دارم
با تشکر از استارتر

redstar1

Registered User
لایک‌ها
17
در مورد اشانتیون توضیح بیشتر میفرمایید؟

mR.ppp

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.یه سوال.عسل بدون ساکارز وجود داره یا همش ساکارز دارن!

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام.یه سوال.عسل بدون ساکارز وجود داره یا همش ساکارز دارن!
سلام .
ساکاروز در تمام عسل ها وجود داره .
بسته به نوع عسل مقدار اون متفاوت هست .
گون یکی از عسل های با ساکاروز پایینه .
ساکاروز مرغوب ترین عسل گون از 0.5 شروع میشه تا 2.00 . ولی از 1.5 به بالا در دسترس هست . ممکنه در یک کلنی گاهی اوقات کمتر از 1.5 هم برداشت بشه ولی همیشگی نیست .

Last edited:

mR.ppp

Registered User
لایک‌ها
44
سلام .
ساکاروز در تمام عسل ها وجود داره .
بسته به نوع عسل مقدار اون متفاوت هست .
گون یکی از عسل های با ساکاروز پایینه .
ساکاروز مرغوب ترین عسل گون از 0.5 شروع میشه تا 2.00 . ولی از 1.5 به بالا در دسترس هست . ممکنه در یک کلنی گاهی اوقات کمتر از 1.5 هم برداشت بشه ولی همیشگی نیست .
ممنون از توضیحتون.یه سوال دیگه. بازار تهران مغازه ای بود که عسل از کیلویی 9 هزار تومن داشت تا 300 هزار تومن.میشه بگید فرقشون تو چیه که اینقد اختلاف دارن؟با تشکر

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
ممنون از توضیحتون.یه سوال دیگه. بازار تهران مغازه ای بود که عسل از کیلویی 9 هزار تومن داشت تا 300 هزار تومن.میشه بگید فرقشون تو چیه که اینقد اختلاف دارن؟با تشکر
خواهش میشه .
  • ممکنه اون عسل 300 تومنی خاص باشه . مثلا کمیاب باشه ، طعم و رنگ متفاوت و یا اینکه از زنبور وحشی برداشت شده باشه. و.. !. گرونتر از اون هم هست . حتی 50 برابر !!!

• کمتر از 9 تومن هم خرید و فروش میشه دوست عزیز .
ولی اون عسل عمدتا شکر هست تا اینکه شهد باشه .
تقلب در عسل از طرق گوناگون انجام میشه :
1- زمان شهد آوری زنبور را با شکر تغذیه می کنند ، و زنبور شهد را همراه با شکر به عسل تبدیل می کند . ( معمول ترین راه )
2- مخلوط کردن عسل واقعی و طبیعی با انواع دیگه که ارزش کمتری دارند . (غش در معامله )
3- تولید (عسل؟) در چرخه ای که زنبور هیچ نقشی در آن ندارد = شکر + پاتیل + حرارت + افزودنی !

Last edited:

mR.ppp

Registered User
لایک‌ها
44
خواهش میشه .
  • ممکنه اون عسل 300 تومنی خاص باشه . مثلا کمیاب باشه ، طعم و رنگ متفاوت و یا اینکه از زنبور وحشی برداشت شده باشه. و.. !. گرونتر از اون هم هست . حتی 50 برابر !!!

• کمتر از 9 تومن هم خرید و فروش میشه دوست عزیز .
ولی اون عسل عمدتا شکر هست تا اینکه شهد باشه .
تقلب در عسل از طرق گوناگون انجام میشه :
1- زمان شهد آوری زنبور را با شکر تغذیه می کنند ، و زنبور شهد را همراه با شکر به عسل تبدیل می کند . ( معمول ترین راه )
2- مخلوط کردن عسل واقعی و طبیعی با انواع دیگه که ارزش کمتری دارند . (غش در معامله )
3- تولید (عسل؟) در چرخه ای که زنبور هیچ نقشی در آن ندارد = شکر + پاتیل + حرارت + افزودنی !
ممنونم ازتون

iphone4job

Registered User
لایک‌ها
117
ببخشید ولی من به شخصه یه بار تحقیق کردم عسل خب فقط خرم اباد مشهد چند تا زنبور دار گفتن مشهد گل زیاد نداره گاهی شکر وقند به خورد زنبور میدن... باز هم ببخشید اینجا مطرح کردم وثعا عسل مشهد خوش طعم نیست

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
ممنونم ازتون
خواهش میکنم . بازم سوالی بود در خدمتم :general406:
ببخشید ولی من به شخصه یه بار تحقیق کردم عسل خب فقط خرم اباد مشهد چند تا زنبور دار گفتن مشهد گل زیاد نداره گاهی شکر وقند به خورد زنبور میدن... باز هم ببخشید اینجا مطرح کردم وثعا عسل مشهد خوش طعم نیست
اختیار دارید . عسل تغذیه با درصد شکر بالا طعمی شبیه به سکنجبین داره . در کل طعم عسل ها بسته به نوع گل متفاوت هست ،عسل بادام علیرغم بوی بسیار خوش و دلنشین شکوفه های بادام ،تلخ هست . عمر شکوفه بادام کمه و شهد زیادی هم نداره . عسل گیشنیز و شوید نیز همینطوره ، کاملا طبیعی ولی اصلا خوش طعم نیست !!!!

تصویر شکوفه بادام هفته گذشته ،البته زنبور من نیست !
badam.jpg

زنبوردار بومی در یک منظقه بدون گل ، با کوچ کردن به نقاط دیگه میتونه عسل طبیعی خوبی برداشت کنه . ولی کوچ کردن هزینه بر هست و ممکنه دست خالی برگرده به همین دلیل تغذیه با شکر در منطقه خودش میتونه راه آسوده تر و مطمئن تری برای کسب سود باشه .
اختلاف قیمت شکر 2-3 هزار تومن با عسل تغذیه خودش به این امر کمک میکنه .

Last edited:

hadyman

Registered User
لایک‌ها
31
سلام . شرایط خرید حضوری را برا منم پخ کنید . اگه در مورد اشانتیون هم همین جا توضیح بدی تا بقیه هم بدونند بهتره . تشکر

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام . شرایط خرید حضوری را برا منم پخ کنید . اگه در مورد اشانتیون هم همین جا توضیح بدی تا بقیه هم بدونند بهتره . تشکر
پ.خ شد
به ازای هر کیلو عسل خریداری شده توسط شما مقدار 300 گرم عسل اشانتیون تعلق میگیره . و شما می توانید 300 گرم اشانتیون را از همان نوع و یا از 1 نوع دیگر که موجود هست انتخاب کنید . هیچ محدودیتی هم وجود ندارد .
edited

بازم سوالی بود در خدمتم .

سفارش شما ارسال و کد رهگیری پخ شد .

Last edited:

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام برادر .. من قصد خرید دارم و سوال مهمی داشتم گرامی که قبلش توضیح کوتاهی می دهم
گرامی من بوشهر زندگی می کنم ... خونه ویلایی داریم + کلی درخت میوه و گل و گیاه طبیعی.... هر سال تو خونه ما کندوی عسل یکی دو تا پیدا می شه و من خودم اواخر شهریور ماه توسط دود غلیظ زنبور ها رو فراری می دم و کندو رو برداشت می کنم ... کیفیت عسل کندوها واقعا بالاست و من طبیعی تر از این عسل تا به حال تو زندگیم نه دیدم و نه چشیدم ...
حال سوال من در رابطه با مقایسه عسل کندوی طبیعی درخت ما با عسل با کیفیت شماست ... فکر می کنید برای یک بیمار که به دنبال خرید عسل با کیفیت است بشه عسل شما رو چند درصد شبیه و یکسان دونست با عسل طبیعی یافت شده در کندوی درخت هت

golro

Registered User
لایک‌ها
67
از کجا معلوم طبیعی باشه؟ تضمینی وجود داره که طبیعی هست؟

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام برادر .. من قصد خرید دارم و سوال مهمی داشتم گرامی که قبلش توضیح کوتاهی می دهم
گرامی من بوشهر زندگی می کنم ... خونه ویلایی داریم + کلی درخت میوه و گل و گیاه طبیعی.... هر سال تو خونه ما کندوی عسل یکی دو تا پیدا می شه و من خودم اواخر شهریور ماه توسط دود غلیظ زنبور ها رو فراری می دم و کندو رو برداشت می کنم ... کیفیت عسل کندوها واقعا بالاست و من طبیعی تر از این عسل تا به حال تو زندگیم نه دیدم و نه چشیدم ...
حال سوال من در رابطه با مقایسه عسل کندوی طبیعی درخت ما با عسل با کیفیت شماست ... فکر می کنید برای یک بیمار که به دنبال خرید عسل با کیفیت است بشه عسل شما رو چند درصد شبیه و یکسان دونست با عسل طبیعی یافت شده در کندوی درخت هت

سلام و درود
دوست عزیز کیفیت عسل رابطه مستقیم داره با نوع گلی که زنبور از آن شهد به کندو میبره و باعث تنوع در رنگ ، طعم ، عطر و خواص فیزیکی و دارویی عسل میشه !
طبق گفته شما اون عسل چند گیاه هست ، و هیچ موقع نمیشه گفت که عسل شما با مال ما یا نوع دیگه یکسان هست ، حتی شاید این مثل را شنیده باشد که عسل کندو به کندو و شانه به شانه فرق میکنه ، به این دلیل که هیچ موقع گیاهان مطلق شبیه به هم نیستند .
بعد از اون ، حتی فارغ از بحث ساکاروز ، عسل شما قابل قیاس با عسل پرورشی نیست !
مهم ترین مساله در کیفیت عسل پرورشی عاری بودن از شکر هست و ما هم در دوران شهد آوری زنبور را تغذیه نمیکنیم .

از کجا معلوم طبیعی باشه؟ تضمینی وجود داره که طبیعی هست؟
میتونید برا تست از حد اقل مقدار سفارش بدین و تفاوت انواع عسل موجود را ملاحظه کنید . و آزمایش کنید. بعد از آن با اطمینان بیشتر خرید کنید .
در صورت ارائه مدرکی دال بر تقلبی بودن و عدم رضایت ،عسل را پس بفرستید .
یک نمونه آزمایش هم براتون پ.خ میشه .

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام و درود
دوست عزیز کیفیت عسل رابطه مستقیم داره با نوع گلی که زنبور از آن شهد به کندو میبره و باعث تنوع در رنگ ، طعم ، عطر و خواص فیزیکی و دارویی عسل میشه !
طبق گفته شما اون عسل چند گیاه هست ، و هیچ موقع نمیشه گفت که عسل شما با مال ما یا نوع دیگه یکسان هست ، حتی شاید این مثل را شنیده باشد که عسل کندو به کندو و شانه به شانه فرق میکنه ، به این دلیل که هیچ موقع گیاهان مطلق شبیه به هم نیستند .
بعد از اون ، حتی فارغ از بحث ساکاروز ، عسل شما قابل قیاس با عسل پرورشی نیست !
مهم ترین مساله در کیفیت عسل پرورشی عاری بودن از شکر هست و ما هم در دوران شهد آوری زنبور را تغذیه نمیکنیم .
سلام عزیزم
با توجه به توضیحی که دادم شما تشخیص می دید کدام یک از محصولات شما رو تهیه کنم ؟ من 1 کیلو تهیه می کنم + 300 گرم اشانتیون از یک محصول متفاوت
کدام محصول از نظر خواص دارویی واقعا بی نقص تر و طبیعی تر است ؟

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سفارش جناب آقای عزیزی ارسال و کد رهگیری میل شد .

سلام عزیزم
با توجه به توضیحی که دادم شما تشخیص می دید کدام یک از محصولات شما رو تهیه کنم ؟ من 1 کیلو تهیه می کنم + 300 گرم اشانتیون از یک محصول متفاوت
کدام محصول از نظر خواص دارویی واقعا بی نقص تر و طبیعی تر است ؟

سلام مجدد
توصیه اول من به شما بهارنارنج هست ،
دوم گون گز
سوم آویشن و یا کٌنار
----------------------------------
اشانتیون را هم خودتون میتونید انتخاب کنید .
امکان پرداخت آنلاین در سایت فراهم شده است .

Last edited:

hadyman

Registered User
لایک‌ها
31
سلام . من یک کیلو عسل بهار نارنج و اشانتیون کنار گرفتم . دیروز به دستم رسید . هر کدوم طعم ومزه عالی و منحصر به فرد خودشو داشت . تشکر از دوست عزیز هم استانی خودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا