واقعا این خیلی زشته که از کلمه idownload دارین سو استفاده میکنید این سیستم و کلمه رو اول آقای یوسفی اینجا جا انداختن و شما با سو استفاده از این حرمت دارین دزدی میکنید واقعا زشته هر چند که قبلا با شما تو فروم بازی سنتر آشنا شده بودم و اکانت کاهش پینک تهیه کرده بودم و خاطره خوبی در شفافیت مصرف حجم ندارم. به هر حال تو دهات ما به این کار میگن دزدی :|
درود.
عزیز با اینکه می تونستم به خاطر توهینی که کردید خیلی راحت بزنم پست مبارکتون رو پاک کنم ولی ترجیح دادم شفاف سازی بشه :
بنده از عمد این کار رو نکردم و اصلا هم از این چیزی که گفتید اطلاع ندارم، اصطلاح Idownload رو کاربرا به کار می برن و سرویس دانلود رو با این اسم می شناسن، ما هم برای همین از این عنوان استفاده کردیم. در هر صورت بنده عنوان تاپیک رو تغییر دادم تا به حضرت عالی بر نخوره و مشکلی پیش نیاد (چند ساله ما در حال فعالیت هستیم اگه مشکلی بود خود آقای یوسفی بزرگوار به بنده می گفتن

)
تو تمام نرم افزار های دنیا که پولی فروخته میشن رو تو 20 تا Dvd اینجا میتونی پیدا کنی،اون وقت شما به یه کلمه گیر دادید؟
الان از نظر شما کسی که میره یه سایت دانلود مثل پی سی دانلود میزنه دزدی کرده ؟

در مورد مصرف حجم هم بنده توصیه می کنم که با دقت مصرفتون رو چک کنید و با دلیل و مدرک صحبت کنید، نه با حس ششم !!!
حتی اگه 1% مشکل از سیستم ما باشه به ضرر خودمون تموم میشه، پس به خاطر سود خودمون هم که باشه سیستم محاسبه ترافیک یوزرها رو به دقیق ترین نحو ممکن کانفیگ می کنیم دوست گلم

موفق باشید