• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

███ سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت + افزایش سرعت دانلود گادپینگ | سرور 1Gbps ███

RezaOptic

Registered User
لایک‌ها
7
واقعا این خیلی زشته که از کلمه idownload دارین سو استفاده میکنید این سیستم و کلمه رو اول آقای یوسفی اینجا جا انداختن و شما با سو استفاده از این حرمت دارین دزدی میکنید واقعا زشته هر چند که قبلا با شما تو فروم بازی سنتر آشنا شده بودم و اکانت کاهش پینک تهیه کرده بودم و خاطره خوبی در شفافیت مصرف حجم ندارم. به هر حال تو دهات ما به این کار میگن دزدی :|

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
واقعا این خیلی زشته که از کلمه idownload دارین سو استفاده میکنید این سیستم و کلمه رو اول آقای یوسفی اینجا جا انداختن و شما با سو استفاده از این حرمت دارین دزدی میکنید واقعا زشته هر چند که قبلا با شما تو فروم بازی سنتر آشنا شده بودم و اکانت کاهش پینک تهیه کرده بودم و خاطره خوبی در شفافیت مصرف حجم ندارم. به هر حال تو دهات ما به این کار میگن دزدی :|
درود.
عزیز با اینکه می تونستم به خاطر توهینی که کردید خیلی راحت بزنم پست مبارکتون رو پاک کنم ولی ترجیح دادم شفاف سازی بشه :
بنده از عمد این کار رو نکردم و اصلا هم از این چیزی که گفتید اطلاع ندارم، اصطلاح Idownload رو کاربرا به کار می برن و سرویس دانلود رو با این اسم می شناسن، ما هم برای همین از این عنوان استفاده کردیم. در هر صورت بنده عنوان تاپیک رو تغییر دادم تا به حضرت عالی بر نخوره و مشکلی پیش نیاد (چند ساله ما در حال فعالیت هستیم اگه مشکلی بود خود آقای یوسفی بزرگوار به بنده می گفتن :) )
تو تمام نرم افزار های دنیا که پولی فروخته میشن رو تو 20 تا Dvd اینجا میتونی پیدا کنی،اون وقت شما به یه کلمه گیر دادید؟
الان از نظر شما کسی که میره یه سایت دانلود مثل پی سی دانلود میزنه دزدی کرده ؟ o_Oo_O
در مورد مصرف حجم هم بنده توصیه می کنم که با دقت مصرفتون رو چک کنید و با دلیل و مدرک صحبت کنید، نه با حس ششم !!!
حتی اگه 1% مشکل از سیستم ما باشه به ضرر خودمون تموم میشه، پس به خاطر سود خودمون هم که باشه سیستم محاسبه ترافیک یوزرها رو به دقیق ترین نحو ممکن کانفیگ می کنیم دوست گلم ;)
موفق باشید

milis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ببخشید من فایل تستو گرفتم وصل شد ولی هیچ تاثیری رو سرعت دان نزاشت

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
سلام ببخشید من فایل تستو گرفتم وصل شد ولی هیچ تاثیری رو سرعت دان نزاشت
درود. دوست گرامی همونطور که داخل تاپیک گفته شده، این سرویس روی همه Isp ها تاثیر گذار نیست.
موفق باشید

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
آیا برای اینترانت مبین نت هم جواب میده ؟!
چون من میخوام اینترانت مبین نت بگیرم
درود. اگر روی Isp که فرمودید پورت های PPTP و L2TP هردو با هم مسدود شده باشند خیر، نمی توان به سرویس وصل شد.
سوالی بود دریغ نکنید.
موفق باشید

bozak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام اقا این حجمی که داره کانکشن شما یعنی دیگه حجم نت مارو کم نمی کنه؟ من 1mb5 مگ بگیرم بعد از شما یه 30gb بگیرم میتونم راحت دانلود کنم؟

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
سلام اقا این حجمی که داره کانکشن شما یعنی دیگه حجم نت مارو کم نمی کنه؟ من 1mb5 مگ بگیرم بعد از شما یه 30gb بگیرم میتونم راحت دانلود کنم؟
درود. خیر دوست عزیز، ترافیک اکانت با ترافیک اینترنت شما (isp) تفاوت دارد و زمانی که به سرویس ما متصل هستید از ترافیک هردو کاسته می شود.
پورت سرورها بسیار قدرتمند بوده و از این بابت مشکلی وجود ندارد اما توصیه می کنیم که ابتدا سرویس را روی اینترنت خود تست کنید.
موفق باشید

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
لطفا تنظیمات لازم برای تست سرویس پینگ رو برام ارسال کنید

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام من متوجه نشدم کامل
سرویس من نامحدود شبانه با سرعت 128 کیلوبایت هست
یعنی استفاده کنم سرعت دانلود میره بالا؟؟
واگه آره نحوه تستش به چه صورت هست ممنون

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
سلام من متوجه نشدم کامل
سرویس من نامحدود شبانه با سرعت 128 کیلوبایت هست
یعنی استفاده کنم سرعت دانلود میره بالا؟؟
واگه آره نحوه تستش به چه صورت هست ممنون
درود. تاثیر این سرویس کاملا بستگی به Isp خودتان دارد .
ضمن اینکه مشخصات یک اکانت تست خدمت شما ارسال شد.
موفق باشید

havzhen

Registered User
لایک‌ها
8
من نزدیک یک ساله از این تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده می کنم و ازش خیلی راضی هستم ممنون

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
من نزدیک یک ساله از این تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده می کنم و ازش خیلی راضی هستم ممنون
درود. از اینکه از سرویس راضی هستید بسیار خشنودیم کاربر گرامی :)
موفق و پایدار باشید

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
سلام لطفا یک اکانت تست افزایش سرعت

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
آیا با preshared key هم میشه وصل شد چه عددی باید زد؟
آیا واقعا کیفیت سرور همیشه اینطور می مونه
تست الان
1pI8c5LPH.png

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
آیا با preshared key هم میشه وصل شد چه عددی باید زد؟
آیا واقعا کیفیت سرور همیشه اینطور می مونه
تست الان
1pI8c5LPH.png
بله، امتحان کنید : 12345678
حقیقتش داخل نت ایران تضمینی وجود نداره، اما ما از بهترین و با کیفیت ترین سرورها استفاده کردیم...
علاوه بر اون در نظر داشته باشید که ما تضمین بازگشت وجه رو همیشه داریم ;)

shkan@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکانت تست لطفا
الان من از آسیاتک 128 دارم شبانه رایگان سرعتش افزایش پیدا میکنه با اکانت شما ؟

بالا