درود، خیر کار خاصی نیاز نیست . همین که سرعت دانلودتون فرقی نکرده یعنی اینکه این سرویس روی اینترنت شما تاثیری نداره .میشه بگین چطوری بفهمیم کار میکنه و تاثیر داره یا نه؟
چون من فعال کردم اکانت تست رو روشن شد ولی رو دانلود تاثیری نداشت.
باید کار خاصی بکنیم؟
بله دوست من . به همین صورت هستش که خودتون فرمودید .سلام من یه سوال داشتم راجع به تبدیل اینترانت به اینترنت این بخش رو درست متوجه نشدم
یعنی شما میتونی با یه مبلغ خیلی کمی به جای اینترنت اینترانت رو تهیه کنی (که هم سرعتش بالاتره هم محدودیت دانلود نداره) بعد با این اکانت ها تبدیلش کنی به اینترنت؟
دوست گرامی بنده دقیق اطلاع ندارم (فک کنم شاتل، آسیاتک، خود مخابرات و .... اینترانت میدن)دوست من شما میدونید کدوم شرکت ها اینترانت ارائه میدن و با چه سرعت هایی؟
من سریع ترین اینترانت کشور رو میخوام هم از نظر شرکت و با مجوز شرکت میتونم اقدام کنم و هم از طریق کارت **** پزشکی
ممنون
خوب من از کجا میتونم این چیز ها رو متوجه بشم؟دوست گرامی بنده دقیق اطلاع ندارم (فک کنم شاتل، آسیاتک، خود مخابرات و .... اینترانت میدن)
ضمن اینکه توصیه می کنم قبلش خوب همه چیز رو بررسی کنید .
مثلا هزینه ای می کنید برای دریافت اینترانت برای تبدیلش به اینترنت، بعدا متوجه می شید که مثلا پورت وی پی ان رو برای شما بستن (این مورد بستگی به استان داره)
یا مثلا مشکلات دیگه این پیش میاد، برای نمونه اینکه اگر کسی با وای فای به مودم متصل بشه، باز هم باید از وی پی ان استفاده کنه و دسترسی مستقیم به اینترنت نخواهد داشت .
این بسته بودن پورت چون تو اینترانت بیشتر به چشم میخوره عرض کردم . لزوما همه شون اینطوری نیستن ... بپرسید ازشون جواب میدن .خوب من از کجا میتونم این چیز ها رو متوجه بشم؟
برای مثال همین که پورت وی پی ان رو بسته باشند؟ از خودشون بپرسید که فکر نمیکنم جواب بدن
راستی منظورتون از اینکه به وای فای وصل بشیم باز هم وی چی ان میخواد چیه؟ مگه اینطور نیست که من برای هر یک از کامپیوتر هام (کاربرهام) باید یک اکانت تهیه کنم؟ هزینه دیگری هم مگه داره؟
اگر مشکل دوباره پیش اومد پ.خ بفرستید بهتون بگم چیکار باید کرد .با سلام
من با اکانت تست متصل شدم و سرعتم رفت بالا تا 250 (معمولی 150 هست)
حالا که من اکانت یک ماه نامحدود گرفتم وقتی وصل میشم سرعت میاد روی 50 یا 40
چکار کنم؟؟؟با هر دوتا سرور هم متصل شدم سرور 1 که اصلا به کلی قطع بود
شناسه پرداخت: 39281990019533
---------
اپدیت: درست شد ولی خیلی نوسان داره سرعت بالاپایین میره
لطفا سرور یک رو درست کنید و کیفیت رو افزایش بدین.
درود . اطلاع ندارم دوست عزیز ....سلام ممنون بابت سرور خوبتون.
اکانت افزایش سرعت دانلود شبانه برای من کار کرد ولی سرعت رو کامل به اندازه سرعت دانلود در سبح افزایش نداد .در بشترین حالت شد اندازه نصف سرعت دانلود تو صبح.
میشه بگید مشکل کجاست؟
اینترنت من:128 پیشگامان سرعت دانلود 300
ضمن عرض پوزش از شما کاربر گرامی به اطلاع می رساند در حال پیگیری مشکل هستیم .از دیشب ارور 807 میده
کارهایی هم که تو سایت گفته انجام دادم جوابگو نبود.
چکار کنم؟مشکل از طرف شماست؟
امشب وصل شد ولی خب اصلا افزایش سرعت به خصوصی رو تجربه نکردم در حد 20 کیلیوبایت رفت بالا.(آپدیت:سرعت برعکس اومد پایینتر)ضمن عرض پوزش از شما کاربر گرامی به اطلاع می رساند در حال پیگیری مشکل هستیم .
موفق باشید