• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

███ سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت + افزایش سرعت دانلود گادپینگ | سرور 1Gbps ███

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
امشب وصل شد ولی خب اصلا افزایش سرعت به خصوصی رو تجربه نکردم در حد 20 کیلیوبایت رفت بالا.(آپدیت:سرعت برعکس اومد پایینتر)
یه هفته اولی که خریدم عالی بود سرعتم مثل روز بود ولی الان یک چهارمشم نمیشه.
از شانس منه اینطوری شد :|
خداکنه درست شه تا بازم سرویسمو از اینجا بگیرم چون قیمتاش مناسبه برخلاف جاهای دیگه
بعضی اوقات وقتی کاربرا به سرویس وصل میشن و اقدام به دانلود زیاد می کنن (مثلا بالای 15 گیگ)، Isp سرعت رو دوباره روی آی پی سرور ما محدود میکنه . یعنی این بار به کمک سرویس هم سرعت فرقی نمی کنه ...
اینو عرض کردم چون شاید این مورد هم برای شما پیش اومده باشه ....

Mobin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بعضی اوقات وقتی کاربرا به سرویس وصل میشن و اقدام به دانلود زیاد می کنن (مثلا بالای 15 گیگ)، Isp سرعت رو دوباره روی آی پی سرور ما محدود میکنه . یعنی این بار به کمک سرویس هم سرعت فرقی نمی کنه ...
فکر کنم همین باشه چون قبل اینکه این مقدار رو دانلود کنم سرعت خیلی عالی بود و از نظر کیفیت سرویستون حرف نداشت.
حالا پس با این اوضاع باید سرویس با ترافیک پایینترتونو بخرم و نامحدود به کارم نمیاد.

Mobin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سرویس کاهش پینگ و افزایش سرعت در کنار هم میشه استفاده کرد؟

Last edited:

Mobin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلامی دوباره
مستر مشکل از سرورهاتون هست،چرا؟چون دیشب ساعت 2 تا 4 سرعت خیلی پایین بود ولی دوباره ساعت 4 به بعد که وصل شدم و خیلی ها اف بودن و از سرورتون استفاده نمیکردن سرعت یهو اومد بالا عین اولش شد (300 kb/s) و حسابی حال کردم اما افسوس که سرورتون پاسخگوی همه کاربرانتون یکجا نیست.
در ضمن من از سرویس های دیگه استفاده کردم سرعتم اومد بالا ولی فقط با سرویس شما چون افراد زیادی ازش استفاده میکنن و ظرفیت سرورهاتون پایینه سرعت میاد پایین.
سرویس پینگتون رو استفاده نکردم شاید در اون زمینه کیفیت بالایی ارایه بدین ولی اصلا در زمینه افزایش سرعت کیفیت خوبی ندارین.
ازتون درخواست دارم ظرفیت و کیفیت سرورها رو افزایش بدین تا مشکلی برای کاربرانتون پیش نیاد.

سپاس

Last edited:

ata.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
قطعی سرویس نسبتا زیاده. مثلا الان من سعی کردم وصل بشم نشد. دو روز پیش هم مشکل داشت. مشکل از طرف شماست؟

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
قطعی سرویس نسبتا زیاده. مثلا الان من سعی کردم وصل بشم نشد. دو روز پیش هم مشکل داشت. مشکل از طرف شماست؟
درود . تنها قطعی که داشتیم مربوط به دیروز بود، اونم به مدت 1 دقیقه ...
لطفا بفرمایید که با چه اروری مواجه هستید ؟

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
ارور 807
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود . دوست عزیز شما یک بار دیگه کانکشن رو دانلود کرده و دوباره تست کنید .
اگر دوباره با ارور 807 مواجه شدید این آموزش رو ببینید :
http://godping.ir/amoozesh/حل-ارور-های-رایج-در-کانکشن-اتصال-به-سرو/
چون قطعی که دیشب رخ داد فقط به مدت 1 دقیقه بود و اونم از شرکت مربوطه پرسیدم گفتن که بعضی مواقع به دلیل سیاست های زیرساخت، شبکه اینرتنتی سرور تبدیل میشه به اینترانت و این مشکل پیش میاد که در اصل قطعی به حساب نمیاد ... ضمن اینکه الان هم یوزر آنلاین داریم و مشکلی وجود نداره .
اگر مشکل برطرف نشد پ.خ ارسال کنید .

ata.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
درود . دوست عزیز شما یک بار دیگه کانکشن رو دانلود کرده و دوباره تست کنید .
اگر دوباره با ارور 807 مواجه شدید این آموزش رو ببینید :
http://godping.ir/amoozesh/حل-ارور-های-رایج-در-کانکشن-اتصال-به-سرو/
چون قطعی که دیشب رخ داد فقط به مدت 1 دقیقه بود و اونم از شرکت مربوطه پرسیدم گفتن که بعضی مواقع به دلیل سیاست های زیرساخت، شبکه اینرتنتی سرور تبدیل میشه به اینترانت و این مشکل پیش میاد که در اصل قطعی به حساب نمیاد ... ضمن اینکه الان هم یوزر آنلاین داریم و مشکلی وجود نداره .
اگر مشکل برطرف نشد پ.خ ارسال کنید .
کانکشن رو مجددا دانلود کردم مشکل حل شد. خیلی ممنون از پیگیری تون.

mamalbikhial

Registered User
لایک‌ها
41
داداش اطاعات کامل رو برای من ارسال کن
مرسی

matinfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای شرکت پارس انلاین هم جواب می دهد

matinfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام در حال تهیه آرشیو تمام فیلمهای سایتهای بزرگ هستیم
لذا از شما سفارش دانلود می خواهیم ( سایتهای بزرگ Game - مستند - فیلم - موزیک و ... ) مثل IMDB
می خواهیم آنها را برای ما دانلود کنید و در هارد اینترنال ذخیره و برای ما بفرستید .
قیمت هر گیگ را چقدر حساب می کنید . ( در نظر داشته باشید تقریبا تمام فیلمهای سایت IMDB را می خواهیم که شما برای ما دانلود کنید حلا دانلود گیم ، مستند ، موزیک و برنامه ها و نرم افزارهای دیگر به کنار )
هارد اینترنالWestern Digital Red Edition 6TB 64MB Cache Internal Hard
Drive
لینک :
http://www.digikala.com/Product/DKP...يجيتال-سري-قرمز-ظرفيت-6-ترابايت-64-مگابايت-کش
قیمت : 1,115,000 تومان

matinfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخششید فراموش کردم ممکن است اطلاعات درخواستی ما برای دانلود از شما در آرشیو شما موجود باشد و شما فقط آنها را برای ما کپی می کنید

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
با سلام در حال تهیه آرشیو تمام فیلمهای سایتهای بزرگ هستیم
لذا از شما سفارش دانلود می خواهیم ( سایتهای بزرگ Game - مستند - فیلم - موزیک و ... ) مثل IMDB
می خواهیم آنها را برای ما دانلود کنید و در هارد اینترنال ذخیره و برای ما بفرستید .
قیمت هر گیگ را چقدر حساب می کنید . ( در نظر داشته باشید تقریبا تمام فیلمهای سایت IMDB را می خواهیم که شما برای ما دانلود کنید حلا دانلود گیم ، مستند ، موزیک و برنامه ها و نرم افزارهای دیگر به کنار )
هارد اینترنالWestern Digital Red Edition 6TB 64MB Cache Internal Hard
Drive

لینک :
http://www.digikala.com/Product/DKP...يجيتال-سري-قرمز-ظرفيت-6-ترابايت-64-مگابايت-کش
قیمت : 1,115,000 تومان
سلام . دوست عزیز بنده فقط اکانت سرویس دنلود ارائه میدم و کاربر خودش اقدام به دانلود میکنه. خودمون سفارش دانلود قبول نمی کنیم .
موفق باشید

Mobin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دمتون گرم سرویس یکی دو روزه درست شده دیگه شاهد کاهش سرعت نیستم.
ممنون لطفا کاری کنید تا باز مشکلی پیش نیاد.

Mobin7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
وقتی که کاربران زیادی از سرویس استفاده میکنن سرعت میاد پایین ولی این یکی دو روز فکر کنم کمتر استفاده کردن و سرعت اومد بالا.
لطفا ظرفیت رو افزایش بدین تا همیشه مثل الان مشکلی نداشته باشیم.من شخصا مشکلی از نظر قیمت ندارم و حاضرم هزینه ای بیشتر از این رو بدم ولی سرویس با کیفیت تری استفاده کنم.

یه سوال
اینترانت مخابرات با سرویس شما سازگاره؟

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
دمتون گرم سرویس یکی دو روزه درست شده دیگه شاهد کاهش سرعت نیستم.
ممنون لطفا کاری کنید تا باز مشکلی پیش نیاد.
درود . خدا رو شکر که راضی هستید .
حقیقتا این موارد از دسترس ما خارجه . بعضی مواقع دیتاسنتر زیرساخت دچار مشکل و اختلال میشه و این مشکلات برای همه پیش میاد ...
وقتی که کاربران زیادی از سرویس استفاده میکنن سرعت میاد پایین ولی این یکی دو روز فکر کنم کمتر استفاده کردن و سرعت اومد بالا.
لطفا ظرفیت رو افزایش بدین تا همیشه مثل الان مشکلی نداشته باشیم.من شخصا مشکلی از نظر قیمت ندارم و حاضرم هزینه ای بیشتر از این رو بدم ولی سرویس با کیفیت تری استفاده کنم.
یه سوال
اینترانت مخابرات با سرویس شما سازگاره؟
پورت سرور بسیار قوی هستش کاربر گرامی و افت سرعت به دلیل اختلالاتی هستش که عرض کردم و ربطی به تعداد یوزر آنلاین نداره .
اگه هر دو پروتوکل PPTP و L2TP رو روی ISp مورد نظر نبسته باشن، بله سازگاری داره .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..من از سرویس کاهش پینگ شما استفاده میکنم....اولش خوب و راضی کننده بود تقریبا ولی رفته رفته کیفیت بسیار افت کرد..ایراد از نت نیست چون تو حالت عادی کوچکترین تایم اوتی در طولانی مدت مشاهده نمیشه و پرش نداره ....سرویستون پرشهای ناگهانی از 100 به 250 تا 300 و حتی بالاتر داره ( رو تمام سرورهاتون هم 1 هم 2 هم 3 ) و این وقتی شدید میشه و تایم اوت زیاد میگیره وقتی که تو بازی هستم..تو حالت عادی وقتی تو بازی نیستم تست میگیرم پرش خیلی نیست و نرماله ولی تو بازی بعد از 10 15 دقیقه پرشهای ناگهانی زیادی مشاهده میشه...متاسفانه اکثر سرویس های کاهش پینگی که تو ایران خدمات میدن از سرورهای پارس پک استفاده میکنن و وقتی این سرورهاش افت میکنه برا همم افت میکنه..ایران تورنمنت هم دقیقا همینه..به نظر من به عنوان یک پیشنهاد سرورتون رو روی یک جای دیگه انتقال بدید تا پایداری خوبی داشته باشه و اذیت نشیم ماها...این وضع هارو ادم میبینه حالش از بازی انلاین بهم میخوره.

Last edited:
بالا