سلام . بله کاملا حق با شماست . اطلاعیه 27 فروردین رو هم ببینیدسلام..من از سرویس کاهش پینگ شما استفاده میکنم....اولش خوب و راضی کننده بود تقریبا ولی رفته رفته کیفیت بسیار افت کرد..ایراد از نت نیست چون تو حالت عادی کوچکترین تایم اوتی در طولانی مدت مشاهده نمیشه و پرش نداره ....سرویستون پرشهای ناگهانی از 100 به 250 تا 300 و حتی بالاتر داره ( رو تمام سرورهاتون هم 1 هم 2 هم 3 ) و این وقتی شدید میشه و تایم اوت زیاد میگیره وقتی که تو بازی هستم..تو حالت عادی وقتی تو بازی نیستم تست میگیرم پرش خیلی نیست و نرماله ولی تو بازی بعد از 10 15 دقیقه پرشهای ناگهانی زیادی مشاهده میشه...متاسفانه اکثر سرویس های کاهش پینگی که تو ایران خدمات میدن از سرورهای پارس پک استفاده میکنن و وقتی این سرورهاش افت میکنه برا همم افت میکنه..ایران تورنمنت هم دقیقا همینه..به نظر من به عنوان یک پیشنهاد سرورتون رو روی یک جای دیگه انتقال بدید تا پایداری خوبی داشته باشه و اذیت نشیم ماها...این وضع هارو ادم میبینه حالش از بازی انلاین بهم میخوره.
متاسفانه تنها دیتاسنتری که پینگ بسیار پایینی داره همین شرکته و نمیتونیم از جاهای دیگه ای سرور تهیه کنیم . تقریبا هر 3 4 هفته یک بار اختلال پیش میاد که رفع میشه .
موفق باشید