• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

██▓███▓▒░░ فـروش بزرگترین آرشیو دیتای ایران بر روی هــــارد، BLURAY و DVD با قیمت مناسب ░░▒▓███▓██

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAK77

Registered User
لایک‌ها
48
سلام قیمت یه دونه هارد یک ترا پر از اطلاعات رو هم باری من بفرستی.لیست نهایی اطلاعات هم اگه حاظره برام پخ کنید ممنون...

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
ممنونم.اما اگه لیست تمامی دیتاها رو فراهم کردید،حتما برای بنده ارسال کنید.ممنونم

abbas67

Registered User
لایک‌ها
122
سلام قیمت یه دونه هارد یک ترا پر از اطلاعات رو هم باری من بفرستی.لیست نهایی اطلاعات هم اگه حاظره برام پخ کنید ممنون...
سلام. واسه من هم لیست دیتا رو بفرستین
ممنونم.اما اگه لیست تمامی دیتاها رو فراهم کردید،حتما برای بنده ارسال کنید.ممنونم

سلام دوستان.
لیست بهمراه قیمت برای شما عزیزان ارسال شد.:)
قدیمی عزیز، در حال تهیه یک لیست جامع هستم که به محض آماده شدن ارسال میکنم خدمتتون:)

smartmohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام لطف کنید لیستتون رو برای من ارسال کنید
ممنون

loyal_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیست و قی دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو برام ارسال کنید

هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...

aria66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیست دیتا و قیمت روز هارد 2و 3 رو لطف میفرمایید.

abbas67

Registered User
لایک‌ها
122
لیست و قی دیتا و آخرین قیمت هارد اکسترنال 1 و 2 ترا و هارد اینترنال 1 و 2 ترا رو برام ارسال کنید

هارد ها ساتا 3 یا یو اس بی 3 باشند و در مورد هارد اکسترنال هم ، هارد ضدضربه میخوام ...
لیست دیتا و قیمت روز هارد 2و 3 رو لطف میفرمایید.

سلام دوستان
لیست ارسال شد.
قیمت ها هم همینطور.

abbas67

Registered User
لایک‌ها
122
لیست ما اماده نشد؟
قدیمی جان، در حال تهیه لیست بیش از 55 ترابایت دیتای طبقه بندی شده هستم.
اما عمده ی بخش قدیمی ها آماده شده که البته اون هم نیاز به بازبینی داره که فردا واست پ.خ میکنم دوست عزیزم:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا