• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█▓█طراحی انواع سایت،فروشگاه،جوامع مجازی،عیب یابی،سئو،مشاوره،نصب سیستم ها و... با تعرفه ی مناسب█▓█

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
قالب تو مایه های این سایت برای وردپرس می خوام اگر هم بتونید قالب مووبل تایپ به وردپرس تبدیل کنید هم خوبه لطفا قیمت هر دو رو بدید آدرس سایت مورد نظر هم به شرح زیره

plusdownload.net
جواب پ.خ گردید خدمتتون.
سلام عزیز
در مورد طراحی پخ دادم
سلام. جواب دادم به پیغامتون.

سلام دوست عزیز
برای اسکریپت شیراترانیکیس پلاگین هم دارید
ایا قالب اختصاصی برای شیراترانیکس طراحی میکنید
لطفا قیمت را برام پ خ کنید
سلام دوست خوبم.
واسه شما هم پ.خ شد

اينم سايت منه دوستان- سايت آگهي رايگانه:)

www.kalasite.com

من سعي ميكنم از تجربه شما دوستان استفاده كنم.

دوست عزیز،این تایپک معرفی سرویس شخصی هست،نه عمومی؛لطفا اسپم ندین و پستتونو ویرایش کنید.

--------------------
تشکر از همه ی دوستانی که قابل دونستن( و میدونند) و برای کارهاشون تماس میگیرن.همگی موفق باشید و سلامت

blog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز
برای اسکریپت شیراترانیکیس پلاگین هم دارید
ایا قالب اختصاصی برای شیراترانیکس طراحی میکنید
لطفا قیمت را برام پ خ کنید

بنده هم همین سوالات را دارم -پلاگین نصب می کنید و ...+ قیمت

PSK

Registered User
لایک‌ها
9
اقا یه انجمن مثل پی تی بخوایم بزنیم دامنه از خودمون ولی امکانات همه مثل پی تی چقد در میاد ممنون .

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
یه سایت معرفی محصول می خوام البته پنل اضافه کردن محصول و عکس هم داشته باشه خوبه
عکس گرفتن از محصول (در اتیلیه و با کیفیت) بر عهده شما دوست عزیز
طراحی سایت + طراحی لگوی شرکت هم بر عهده شماست
سئو برای 2 کلمه هم بر عهده شماست و می خوام توی گوگل جزء 3 تا جستجوی اول بیاد بالا
کیفیف برتر می خوایم و نه یه سایت معمولی با 3 4 تا جا هم صحبت کردم هر کس قیمت مناسب + رزومه کاری خوبی داشته باشه اونو انتخاب می کنم
لطفاً شرایط کاری و قیمت رو برامون بفرستید تا با سنجیدن شرایط انتخاب کنیم

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
من یکی از سایتهام سایت بازی هست.توش بازی فلش می ذارم.از یه اسکریپت رایگان و فارسی شده استفاده می کنم.می خوام سئو و بازدید گوگل اش رو افزایش بدم

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
سلام دوست عزیز ...
سایت با دروپال هم طراحی میکنید ؟!
قالب اچ تی ام ال رو کامل تحویلتون میدم و شما روی یه سایت دروپالی با یه سری امکانات (تقریبا ساده) میخوام پیاده سازی بشه ...

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
ســـلام
پ خ شد
سلام.
جواب داده شد
بنده هم همین سوالات را دارم -پلاگین نصب می کنید و ...+ قیمت
پ.خ گردید

اقا یه انجمن مثل پی تی بخوایم بزنیم دامنه از خودمون ولی امکانات همه مثل پی تی چقد در میاد ممنون .
پ.خ دادین،جواب ارسال شد.

یه سایت معرفی محصول می خوام البته پنل اضافه کردن محصول و عکس هم داشته باشه خوبه
عکس گرفتن از محصول (در اتیلیه و با کیفیت) بر عهده شما دوست عزیز
طراحی سایت + طراحی لگوی شرکت هم بر عهده شماست
سئو برای 2 کلمه هم بر عهده شماست و می خوام توی گوگل جزء 3 تا جستجوی اول بیاد بالا
کیفیف برتر می خوایم و نه یه سایت معمولی با 3 4 تا جا هم صحبت کردم هر کس قیمت مناسب + رزومه کاری خوبی داشته باشه اونو انتخاب می کنم
لطفاً شرایط کاری و قیمت رو برامون بفرستید تا با سنجیدن شرایط انتخاب کنیم

باهاتون صحبت انجام شد.

من یکی از سایتهام سایت بازی هست.توش بازی فلش می ذارم.از یه اسکریپت رایگان و فارسی شده استفاده می کنم.می خوام سئو و بازدید گوگل اش رو افزایش بدم
پ.خ دادین،جواب دادم.

سلام دوست عزیز ...
سایت با دروپال هم طراحی میکنید ؟!
قالب اچ تی ام ال رو کامل تحویلتون میدم و شما روی یه سایت دروپالی با یه سری امکانات (تقریبا ساده) میخوام پیاده سازی بشه ...
سلام عزیز،جواب پ.خ شد واستون.

shayan3040

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قالب جوملا چند طراحی می کنید برادر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دادا یاهو پی ام دادم...

mohammad.mir

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان لطفا قبل از پیغام خصوصی،تلفن یا پی ام لطفا تو این تایپک درخواستشونو اعلام کنند؛هم اینکه تایپک آپ میمونه،هم از پیغام های غیر ضروری و هدر رفت وقت، کمتر میشه.
موفق باشید.

نمیتونم شرمنده...!!!
پیغامو جواب بدین لطفاً ...!

mohammad.mir

Registered User
لایک‌ها
3
جواب دادم؛شماره هایی که خواسته بودین هم با سامانه پیامکمون واستون ارسال شد.

سلام
دوست عزیز سامانتون پیامکی ارسال نکرده.
تو پخ دو تا شماره گذاشته بودین. یکیش جواب داد. خدمتشون عرض کردم. قرار شد جوابمو بدن. ولی نه جوابی رسید و نه دیگه اون دوتا شماره رو کسی گوشی برداشت.
امیدوارم همیشه همینقد وقتتون پر باشه از کار .
منم میرم جایی که واسه جواب تلفنو دادن و یا انجام کار وقت داشته باشن. بازم ممنون که حداقل یه بار جواب داده بودین.

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوست عزیز سامانتون پیامکی ارسال نکرده.
تو پخ دو تا شماره گذاشته بودین. یکیش جواب داد. خدمتشون عرض کردم. قرار شد جوابمو بدن. ولی نه جوابی رسید و نه دیگه اون دوتا شماره رو کسی گوشی برداشت.
امیدوارم همیشه همینقد وقتتون پر باشه از کار .
منم میرم جایی که واسه جواب تلفنو دادن و یا انجام کار وقت داشته باشن. بازم ممنون که حداقل یه بار جواب داده بودین.
سلام.
1-پنل اس ام اس مون ارسال کرده،دوبار هم ارسال کردیم واسه شما(میتونیم مدرکشو نشون شما و بقیه بدیم.)
2-شماره ها هم جفتشون خط خودم هست،دیروز خدممتون عرض کردم من تا یکی دو روز از برنامه نویسا و همکارامون آمار میگیرم،نتیجه رو میگم بهتون.
3-امروز صبح متوجه شدم که زنگ زدید(به یه خطم دوبار و به یه خط دیگم یه بار)،اما متاسفانه تو یه جلسه ای بودم نتونستم جواب بدم.
4-ما همیشه وقتمون پره ولی جواب کاربر رو حتی اگه مشتری نباشه رو هم میدیم(این گفته ی من نیست،گفته ی کسایی هست که جواب دادیم بهشون،خواستین میتونم بگم بیان همینجا اعلام کنن)
5-من با دو تا php کارمون حرف زدم، یکیشون با خودم چندتا پروژه ی داخلی و بیرونی رو داریم میزنیم،یکیشونم گفت که تا برج 4 سال بعد کاراش سنگینه ولی شاید بتونه کار شما رو هم موازی با کارهای دیگه انجام بده.خواستین بگین شمارشونو بدم خدمتتون.
6-منم امیدوارم شما هم همیشه سلامت و موفق باشید.

Nistama

Registered User
لایک‌ها
53
سایت در حد چی توزیا میتونید بسازید /؟

قیمت برام پ.خ کن

اگه آشنا داری اینجور ساید بتونه بزنه خبرم بده مرس

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
در زمینه طراحی سایت لیچ همکاری میکنید؟

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
در زمینه طراحی سایت لیچ همکاری میکنید؟
اسکریپت لیچر تو نت بگردین هست(میتونین ترجمه کنید یا ویرایشش کنید)،کدینگ اختصاصی هم بخواین میتونیم انجام بدیم که تبعا هزینش بیشتر در میاد اما فعلن به علت سنگینی پروژه ها از قبول پروژه جدید معذوریم. در حال خواستین اگه بودجه تون کافی بود بگین تا به همکارای دیگه بسپارم.

erfan_carbon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بخوام یه قالب معمولی واسه سایت تفریحی تهیه کنی حدودا قیمتش چقدر درمیاد برام؟

بالا