تعرفه به چه صورت هست
سلام عزیز. بله عزیز، مشاوره در تمامی زمینه هاست؛ پ.خ براتون ارسال شد.درود گرامی
بغیر از طراحی سایت ، مشاوره هم برای هاستینگ میدین ؟
میخام از سرویس زیر برای هاست سایتم استفاده کنم . مورد تاییده ؟ شما چه هاستی چیشنهاد میدین ؟
هنترز | هاست , دامنه , طراحی سایت , هاستینگ , سرور مجازی , سرور اختصاصی هاست و دامنه, هاست ایران
توضیحات ارسال شد.تعرفه به چه صورت هست
پ.خ شد براتون.قالب رو ولید هم می کنید ؟ ( validator.w3 )
برای شما هم جواب اون دوستمون ارسال شدمنم همین سوال رو دارم
سلام. سایت چک گردید و جواب ارسال شد.سلام
این سایت شرکت هست
Sojco.com
می خواستم وقتی تو گوگل سرچ میشه این سایت صفحه اول بیاد
بعد هم اینکه بخوایم یه طراحی شیک بشه هزینش چقدره ؟
سلام. سایت شما هم بررسی و پاسخ پ.خ شدسلام این سایت منه میخوام فروشگاهش کنم برداخت آنلاین سئو هم بشه حتی اگه لازمه دامینم تغییر میدم منتظر تماستونم نقره فتحیان
سلام. پاسخ براتون ارسال میشه.فروشگاه نگين كالا رو ميتونين طراحي كنين عين خودش ؟
هزينه نهايي رو پ خ كنين لطفا
سلام. پ.خ شدسلام یک سایت به صورت زیر که با ورد پرسه هزینش چقدر میشه
konkur.in
سلام. برای شما هم پ.خ شد دوست عزیز
سلام. پ.خ شدطراحی سایت فروشگاهی با اپنکارت به همراه قالب پیش فرض یا قالب اختصاصی به چه صورت است بدون احتساب هاست؟
سلام
شما برنامه نویسی هم انجام میدین؟؟؟؟
توضیحات رو فرستادم پیغام خصوصی رو چک کنید
بادرود
علیک سلام.من۲-۳روز هست دارم دنبال طراح وب خوب میگردم
شما وبسایت خودتون که دیگه باید نهایت هنرتون باشه همچین چنگی به دل نمیزنه!حالا میشه چند نمونه تاپتون رو بذارید ببینیم؟
ممنون از پاسخسلام مجدد.
پ.خ ارسال شد
علیک سلام.
1-فکر نمیکنم وب یک گروه یا تیم طراحی حکما باید بهترین کارشون باشه؛ اینو میتونین تو وب گروه های مطرح هم ببینید.
2-وب ما بیشتر برای راهنمایی و داشتن یک کاتالوگ تو سطح نت ایجاد شده و نه بیشتر؛حتی رو سئوی بیرونیش هم کار نکردم چون ضرورتی نمیدیدم؛ اصل مارکتینگ و سیاست کاری ما تبلیغ از طریق مشتری های قبلی و اعتمادسازی حداکثری بوده و نیازی به کارهای دیگه نداریم.
3-نمونه کار هم با توجه به درخواست مشتری نمونه کار مرتبط براشون ارسال میشه؛ ضمن اینکه روش ما بگونه ای هست که بیشتر موارد خود مشتری نمونه کاری ازمون نمی خواد و منتظر پیش نمایش پروژه ی خودش می مونه.
4-به نظرم تیم ما قادر به برآورده کردن سطح انتظارات شما نباشه(...) از این رو امیدوارم تیم های دیگه بتونن کمکتون کنن.
موفق و موید باشید
اگه من به دنبال فرافکنی و توجیه بودم میتونستم پست شمارو حذف کنم؛ مثل خیلی از ریپلای های تبلیغاتی که اینجا زده میشه و حذف میشه.ممنون از پاسخ
مورد ۲ توجیه هست و نه توضیح! اصلا قانع کننده نیست
بهرحال ممنون و موفق باشید