• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█ فـروش قالب وردپرس استثنایی طراحی شده توسط فرهـــادینا (طراح قالب دانلـــود ها) █

trance

Registered User
لایک‌ها
33
قالب بسیار عالی هست.
انشالله خوب بفروشید

irasoul

Registered User
لایک‌ها
351
اگر قصد فروش بصورت عمومی داشتین ، قیمت رو ارسال کنید !

با تشکر

662666

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
عمومی چند ؟ ( به هر تعداد دلت خواست بیش از 3 نفر .... )

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
الان چی شد میخوای قالب رو بفروشی ۲۳۰؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
اولا از صبر و ظرفیت بالاتون تشکر

ثانیا یک پیشنهاد! به ده نفر تا 100 تومن بفروشید، حق قالب هم با شما باشه (حق فروش) در ضمن ایمیل از مشتری تعهد بگیرید تا در صورت متوجه شدن تخلف از طریق قانونی اقدام کنید

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
اولا از صبر و ظرفیت بالاتون تشکر

ثانیا یک پیشنهاد! به ده نفر تا 100 تومن بفروشید، حق قالب هم با شما باشه (حق فروش) در ضمن ایمیل از مشتری تعهد بگیرید تا در صورت متوجه شدن تخلف از طریق قانونی اقدام کنید
ممنون داداش
شما خریدارین؟ :D

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
نه پیشنهاد بود برای کمک به تاپیک و فروشتون ;)
راستی شما نبودید سایت زیرمیزی را خرید کردید؟
من اگر سایت تفریحی خوبی داشته باشید خریدارم :)

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
نه پیشنهاد بود برای کمک به تاپیک و فروشتون ;)
راستی شما نبودید سایت زیرمیزی را خرید کردید؟
من اگر سایت تفریحی خوبی داشته باشید خریدارم :)
من فروشنده سایت زیرمیزی بودم از اول مال من بود دوتاس.
به این تاپیک مراجعه کنید
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-تفریحی-و-موزیک-سابقه-عالی-و-رنک-دار.576812/
اینم هست
ivatan.ir

gravity

Registered User
لایک‌ها
98

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
ببخشید به نظر منم زیاد قشنگ نیست.اصلا به نظرم طراحی های فرهادینا از لحاظ ظاهری زیاد خوب نیست ولی شاید امکاناتش خوب باشه.
سئو سایتتون هم ۸۵ درصد است چطور ۴۰۰ هزار تومان پول دادید ولی فقط ۸۵ درصد؟ سایت شخصی من ۱۰۰ درصد سئو توسط خودم که آدم معروفی هم نیستم داره وبلاگ یکی از اقوام هم از ۴۵ درصد به ۹۵ درصد رسوندم حتی هزار تومان هم نگرفتم بعد شما ۴۰۰ هزار دادید درصد سئو سایتت هنوز ۸۵ درصد هست؟ لینک اثبات http://chkme.com/seo-ivatan.ir
به نظر من اختصاصی هیچ کس ازت نمی خره برو تو همیار وردپرس و راست چین و... ۴۰ هزار تومان بفروش فقط ۱۰ تا از همیار وردپرس ۱۰ تا هم از راست چین بفروشی میشه ۸۰۰ هزار تومان اما اگر می خوای کل پولی که دادید برگرده پیشنهاد من اینه که اگه واقعا قالب اختصاصی هست انگلیسی و چپ چینش کنی و تو ThemeForest.net بفروشی حتی اگه ۱۰ دلار هم قیمت بذاری و فقط ۱۰ نفر بخرن به پول ما میشه ۳۰۰ هزار تومان حالا اگه ۴۰ دلار قیمت بذاری رو بیشتر از ۱۰ تا بفروشی که دیگه میلیونی درآمد داری.

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
سلام
ببخشید به نظر منم زیاد قشنگ نیست.اصلا به نظرم طراحی های فرهادینا از لحاظ ظاهری زیاد خوب نیست ولی شاید امکاناتش خوب باشه.
سئو سایتتون هم ۸۵ درصد است چطور ۴۰۰ هزار تومان پول دادید ولی فقط ۸۵ درصد؟ سایت شخصی من ۱۰۰ درصد سئو توسط خودم که آدم معروفی هم نیستم داره وبلاگ یکی از اقوام هم از ۴۵ درصد به ۹۵ درصد رسوندم حتی هزار تومان هم نگرفتم بعد شما ۴۰۰ هزار دادید درصد سئو سایتت هنوز ۸۵ درصد هست؟ لینک اثبات http://chkme.com/seo-ivatan.ir
به نظر من اختصاصی هیچ کس ازت نمی خره برو تو همیار وردپرس و راست چین و... ۴۰ هزار تومان بفروش فقط ۱۰ تا از همیار وردپرس ۱۰ تا هم از راست چین بفروشی میشه ۸۰۰ هزار تومان اما اگر می خوای کل پولی که دادید برگرده پیشنهاد من اینه که اگه واقعا قالب اختصاصی هست انگلیسی و چپ چینش کنی و تو ThemeForest.net بفروشی حتی اگه ۱۰ دلار هم قیمت بذاری و فقط ۱۰ نفر بخرن به پول ما میشه ۳۰۰ هزار تومان حالا اگه ۴۰ دلار قیمت بذاری رو بیشتر از ۱۰ تا بفروشی که دیگه میلیونی درآمد داری.
مرسی :دی :D
سایت چکمه دقیق نیست ویعدش هم اینکه همه چیز سئو و بهینه سازیش که این نیست
ممنون از نظرت و راهنماییت

بالا