arash_amini44
Registered User
میخوای کلا چندتا بفروشی؟
عجب فروشنده با ظرفیتی.دمت گرم.
اگر عمومی باشه 3 تامیخوای کلا چندتا بفروشی؟
پ.خ داده شدهاگر قصد فروش بصورت عمومی داشتین ، قیمت رو ارسال کنید !
با تشکر
عمومی 230 تومانسلام
عمومی چند ؟ ( به هر تعداد دلت خواست بیش از 3 نفر .... )
کمبود پول :|الان چی شد میخوای قالب رو بفروشی ۲۳۰؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون داداشاولا از صبر و ظرفیت بالاتون تشکر
ثانیا یک پیشنهاد! به ده نفر تا 100 تومن بفروشید، حق قالب هم با شما باشه (حق فروش) در ضمن ایمیل از مشتری تعهد بگیرید تا در صورت متوجه شدن تخلف از طریق قانونی اقدام کنید
من فروشنده سایت زیرمیزی بودم از اول مال من بود دوتاس.نه پیشنهاد بود برای کمک به تاپیک و فروشتون
راستی شما نبودید سایت زیرمیزی را خرید کردید؟
من اگر سایت تفریحی خوبی داشته باشید خریدارم
مرسی :دیسلام
ببخشید به نظر منم زیاد قشنگ نیست.اصلا به نظرم طراحی های فرهادینا از لحاظ ظاهری زیاد خوب نیست ولی شاید امکاناتش خوب باشه.
سئو سایتتون هم ۸۵ درصد است چطور ۴۰۰ هزار تومان پول دادید ولی فقط ۸۵ درصد؟ سایت شخصی من ۱۰۰ درصد سئو توسط خودم که آدم معروفی هم نیستم داره وبلاگ یکی از اقوام هم از ۴۵ درصد به ۹۵ درصد رسوندم حتی هزار تومان هم نگرفتم بعد شما ۴۰۰ هزار دادید درصد سئو سایتت هنوز ۸۵ درصد هست؟ لینک اثبات http://chkme.com/seo-ivatan.ir
به نظر من اختصاصی هیچ کس ازت نمی خره برو تو همیار وردپرس و راست چین و... ۴۰ هزار تومان بفروش فقط ۱۰ تا از همیار وردپرس ۱۰ تا هم از راست چین بفروشی میشه ۸۰۰ هزار تومان اما اگر می خوای کل پولی که دادید برگرده پیشنهاد من اینه که اگه واقعا قالب اختصاصی هست انگلیسی و چپ چینش کنی و تو ThemeForest.net بفروشی حتی اگه ۱۰ دلار هم قیمت بذاری و فقط ۱۰ نفر بخرن به پول ما میشه ۳۰۰ هزار تومان حالا اگه ۴۰ دلار قیمت بذاری رو بیشتر از ۱۰ تا بفروشی که دیگه میلیونی درآمد داری.