sh_b_e_1365
Registered User
سلام
عزیز پیام دادم
windows xp pro لایسنس موجوده ؟؟
قیمت رو بفرمایید
عزیز پیام دادم
قیمت رو بفرمایید
سلامسلام
عزیز پیام دادم
قیمت رو بفرمایید
سلامWindows 10 Enterprise 10PCs : 149000
سلام این مورد قیمت درسته؟
آنتی ویروس کار نمی کنید ؟
بله موجوده .سلام
Windows 10 Enterprise 10PCs : 149000 هنوز موجوده؟
سلام
بله موجوده .
فرقی نمیکنه از هر جایی دانلود کنید همش یکیه . چه سایت های ایرانی چه جای دیگه .پس من الان واریز میکنم به حسابی که در پست اول ذکر کردید.
فقط خواستم بدونم که لینک مستقیم دنلود مایکروسافت هم تو ایمیل خواهید فرستاد؟
یعنی نسخه کامل هست و قابلیت نصب مجدد هم داره ؟نسخه N که نیست؟و میتونم این نسخه رو روی 10 تا سیستم مختلف نصب کنم دیگه بدون هیچ محدودیتی؟سلام
بله قیمت درسته . فعلا فقط محصولات مایکروسافت موجوده .
بله موجوده .
نسخه کامل هست میتونید نسخه Windows 10 Enterprise رو از هر جا خواستید دانلود کنید با کدی که میگیرید فعالش کنید . نصب مجدد هم ممکنه بشه ممکنه نشه قطعی نیست . و روی 10 تا سیستم هم بدون مشکل میتونید فعال کنید . حتی بیشتر از 10 تا هم میشه . تا اونجایی که من میدونم تا 50 PC میشه فعال کرد ولی من خودم تست نکردم برای همین زدم 10 سیستم فعلا . شما اگه گرفتید میتونید تست کنید ببینید تا چند تا سیستم میشه .یعنی نسخه کامل هست و قابلیت نصب مجدد هم داره ؟نسخه N که نیست؟و میتونم این نسخه رو روی 10 تا سیستم مختلف نصب کنم دیگه بدون هیچ محدودیتی؟
بعنوان سوال آخر که بریم پای معامله این نسخه ها فعال سازی با phone number (اسکایپ )هست یا اینترنتی اکتیو میشه؟؟نسخه کامل هست میتونید نسخه Windows 10 Enterprise رو از هر جا خواستید دانلود کنید با کدی که میگیرید فعالش کنید . نصب مجدد هم ممکنه بشه ممکنه نشه قطعی نیست . و روی 10 تا سیستم هم بدون مشکل میتونید فعال کنید . حتی بیشتر از 10 تا هم میشه . تا اونجایی که من میدونم تا 50 PC میشه فعال کرد ولی من خودم تست نکردم برای همین زدم 10 سیستم فعلا . شما اگه گرفتید میتونید تست کنید ببینید تا چند تا سیستم میشه .