• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

█ ▇ ▆ ▅ فروش لایسنس انواع محصولات Microsoft و AntiVirus (کمترین قیمت در ایران) ▅ ▆ ▇ █

0o1system

Registered User
لایک‌ها
414
4- قابلیت نصب مجدد ویندوز بر روی یک سیستم دارد.(تا 1 ماه)(حتی الامکان پس از نصب با استفاده از نرم افزار Backup تهیه کنید)
5- تضمینی در مورد نصب مجدد در صورت تعویض سخت افزار داده نمی شود . ممکنه بتونید نصب کنید ممکن هم هست نشه (مادربورد و CPU) .

دوست عزیز یکم توضیح میدی که بالاخره قابل نصب هستن دوباره یا نه این یک ماه که نوشتی دلیل چی هست؟
و این که هر موقع بخوایم موجود داری یا محدود هست یه شماره تماسم برام پخ کن ممنون

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
4- قابلیت نصب مجدد ویندوز بر روی یک سیستم دارد.(تا 1 ماه)(حتی الامکان پس از نصب با استفاده از نرم افزار Backup تهیه کنید)
5- تضمینی در مورد نصب مجدد در صورت تعویض سخت افزار داده نمی شود . ممکنه بتونید نصب کنید ممکن هم هست نشه (مادربورد و CPU) .

دوست عزیز یکم توضیح میدی که بالاخره قابل نصب هستن دوباره یا نه این یک ماه که نوشتی دلیل چی هست؟
و این که هر موقع بخوایم موجود داری یا محدود هست یه شماره تماسم برام پخ کن ممنون
شما این طوری فرض کن که اصلا قابلیت نصب مجدد نداره . اگه شد که بهتر اگه نه که با فرض اینکه قابلیت نصب مجدد نداره خرید کردین . چون تضمینی نداره بیشتر وقت ها میشه نصب کرد ولی بعضی مواقع هم نمیشه .

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
افیس 2016 پرو پلاس رو هم دارید ؟ بعدش اینکه من لایسنس رو بخرم و یک هفته بعد فعالش کنم ، اشکالی داره ؟

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
افیس 2016 پرو پلاس رو هم دارید ؟ بعدش اینکه من لایسنس رو بخرم و یک هفته بعد فعالش کنم ، اشکالی داره ؟
بله داریم . بهتره همون موقع که میخواید فعال کنید خرید کنید .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
Office 2013 میخوام
چقدر واریز کنم و چطوری؟

mziaeem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مبلغ برای آفیس ۲۰۱۶ واریز شد به نام مجید ضیایی. مشخصات دقیق پرداخت و آدرس ایمیل در خصوصی برای شما ارسال شده است.

mziaeem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من به جای واریز ۵۹۰۰۰ تومان اشتباها مبلغ پانصد و نود هزار تومان واریز کردم. لطفا بررسی کنید. با تشکر

0o1system

Registered User
لایک‌ها
414
مبلغ 149 هزار تومان بابت مورد دوم ( ویندوز 10 ) واریز شد با شماره رسید13011197129

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
ویندوز 10 پرو میخواستم. لطفاً اطلاعات پرداخت رو برای بنده بفرستید

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
1-Windows 10 Enterprise 10PCs : 135000
این 1 کد برای 10 عدد سیستم هست یا 10 کد جداگانه؟
2-امکان داره 10 نفر جمع بشن اینو بخرن هر کسی برای خودش رو فعال کنه؟
3-امکان داره مثلا 1 رو 6 ماهه دیگه روی یه سیستم فعال کنیم بقیش و مثلا 2 سال دیگه؟یا با اولین فعال سازی باید سریع بقیه هم فعال بشه؟
4-کلا میشه اینو نگه داشت یا سریع باید اکتیو کرد؟چون بعضیا میگن باید 1-2 ماهه اکتیو کنی..که این معلومه از جایی خرید کردن که مدت داره!
مرسی

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
1-Windows 10 Enterprise 10PCs : 135000
این 1 کد برای 10 عدد سیستم هست یا 10 کد جداگانه؟
2-امکان داره 10 نفر جمع بشن اینو بخرن هر کسی برای خودش رو فعال کنه؟
3-امکان داره مثلا 1 رو 6 ماهه دیگه روی یه سیستم فعال کنیم بقیش و مثلا 2 سال دیگه؟یا با اولین فعال سازی باید سریع بقیه هم فعال بشه؟
4-کلا میشه اینو نگه داشت یا سریع باید اکتیو کرد؟چون بعضیا میگن باید 1-2 ماهه اکتیو کنی..که این معلومه از جایی خرید کردن که مدت داره!
مرسی
1 کد هست .
کد رو باید تا 1-2 ماه فعال کنید بعد از فعال سازی هم ماداملعمر هست .

بالا