اینترنتی .بعنوان سوال آخر که بریم پای معامله این نسخه ها فعال سازی با phone number (اسکایپ )هست یا اینترنتی اکتیو میشه؟؟
اینترنتی .بعنوان سوال آخر که بریم پای معامله این نسخه ها فعال سازی با phone number (اسکایپ )هست یا اینترنتی اکتیو میشه؟؟
4- قابلیت نصب مجدد ویندوز بر روی یک سیستم دارد.(تا 1 ماه)(حتی الامکان پس از نصب با استفاده از نرم افزار Backup تهیه کنید)اینترنتی .
شما این طوری فرض کن که اصلا قابلیت نصب مجدد نداره . اگه شد که بهتر اگه نه که با فرض اینکه قابلیت نصب مجدد نداره خرید کردین . چون تضمینی نداره بیشتر وقت ها میشه نصب کرد ولی بعضی مواقع هم نمیشه .4- قابلیت نصب مجدد ویندوز بر روی یک سیستم دارد.(تا 1 ماه)(حتی الامکان پس از نصب با استفاده از نرم افزار Backup تهیه کنید)
5- تضمینی در مورد نصب مجدد در صورت تعویض سخت افزار داده نمی شود . ممکنه بتونید نصب کنید ممکن هم هست نشه (مادربورد و CPU) .
دوست عزیز یکم توضیح میدی که بالاخره قابل نصب هستن دوباره یا نه این یک ماه که نوشتی دلیل چی هست؟
و این که هر موقع بخوایم موجود داری یا محدود هست یه شماره تماسم برام پخ کن ممنون
بله داریم . بهتره همون موقع که میخواید فعال کنید خرید کنید .سلام
افیس 2016 پرو پلاس رو هم دارید ؟ بعدش اینکه من لایسنس رو بخرم و یک هفته بعد فعالش کنم ، اشکالی داره ؟
خیرآفیس 365 دارید ؟
هم قیمت هم نجوه واریز پست اول هستش .Office 2013 میخوام
چقدر واریز کنم و چطوری؟
پاسخ داده شد .آقا من به جای واریز ۵۹۰۰۰ تومان اشتباها مبلغ پانصد و نود هزار تومان واریز کردم. لطفا بررسی کنید. با تشکر
ارسال شدمبلغ 149 هزار تومان بابت مورد دوم ( ویندوز 10 ) واریز شد با شماره رسید13011197129
ارسال شدویندوز 10 پرو میخواستم. لطفاً اطلاعات پرداخت رو برای بنده بفرستید
1 کد هست .سلام
1-Windows 10 Enterprise 10PCs : 135000
این 1 کد برای 10 عدد سیستم هست یا 10 کد جداگانه؟
2-امکان داره 10 نفر جمع بشن اینو بخرن هر کسی برای خودش رو فعال کنه؟
3-امکان داره مثلا 1 رو 6 ماهه دیگه روی یه سیستم فعال کنیم بقیش و مثلا 2 سال دیگه؟یا با اولین فعال سازی باید سریع بقیه هم فعال بشه؟
4-کلا میشه اینو نگه داشت یا سریع باید اکتیو کرد؟چون بعضیا میگن باید 1-2 ماهه اکتیو کنی..که این معلومه از جایی خرید کردن که مدت داره!
مرسی