KoenigTiger
Registered User
ممنونمچشم داداش فردا باز میکنم میفرستم چون الان تو کارتنش هست.
اینا معمولاً گارانتی دارند برای شما تا کی گارانتی داره؟ چند وقت کار کرده؟ فناش فابریکن یا تعویض شدن؟
ممنونمچشم داداش فردا باز میکنم میفرستم چون الان تو کارتنش هست.
گارانتی که فک نمیکنم داشته باشه چون کارت گارانتی نداره.البته کیس فک نکنم نیازی به گارانتی داشته باشه. حدود یکسال و نیم کار کرده. البته فن هاش رو بعد از چهار ماه همه رو تعویض کردم ولی الان با فن های فابریک خودش فروخته میشهممنونم
اینا معمولاً گارانتی دارند برای شما تا کی گارانتی داره؟ چند وقت کار کرده؟ فناش فابریکن یا تعویض شدن؟
ممنونمخدمت شما
سلامگارانتی که فک نمیکنم داشته باشه چون کارت گارانتی نداره.البته کیس فک نکنم نیازی به گارانتی داشته باشه. حدود یکسال و نیم کار کرده. البته فن هاش رو بعد از چهار ماه همه رو تعویض کردم ولی الان با فن های فابریک خودش فروخته میشه
سلام عزیز شاید برا فن هاش باشع. ولی من ده تا کیس گرین خریدم هیچکدوم کارت یا برچسب گارانتی نداشتن!تا جایی که میدونم گارانتی دارند حتی کیس های گرین ولی به چه کار میاد الله اعلم
تمام فن های فابریکش موجود ِ؟ صحیح و سالم؟
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=X7_Cougar_Black
فن کنترلر هاش سالمن؟
چقدر قیمتش هست؟درود 1000 او سی آکبند خوش قیمت موجوده
490درود
چقدر قیمتش هست؟
زیاد هست برام دوستم490
گارانتی تا 2 سال 98
مونیتور نمیخوای رفیق؟
BENQ XL2720T 3D
اتفاقاً دوست عزیز واو به واو تمام قطعات رو (بجز DHS) خودم تایپ کردم و احتمالتون اشتباه هست(علامت تعجب). در ضمن تمام قطعات بجز گرافیک تهیه شده اند چندین هفته ی قبل با قیمت هایی بهتر از قیمت های شما و صدالبته خریدها به غیر از هارد همگی آکبند بوده اند. و شاید در حدود 300 هزار تومان در مجموع پایینتر خریده باشم از قیمت های شما که خب رقم قابل توجهی هست از نظر بنده.جناب KoenigTiger اکثر قطعاتی که نوشتین رو بنده آکبند موجود دارم...
احتمالاً هم اسم قطعات رو از لیست قیمت اینجانب برداشتین...! حالا چرا تمایل به خرید نداشتین، خدا می دونه!
GTX 970 DHS رو فقط بنده تو ایران در حال حاضر آکبند و با 3 سال گارانتی عصر شتاب جهان موجود دارم... (با کارت گارانتی)
Cooler Master Nepton 280L هم ان شا الله هفته ی آینده با 7 سال گارانتی آواژنگ به قیمت حدودی 500 تقدیم میشه.
اگر به دنبال خرید مفت یا زیر قیمت بازار هستین، فکر نمی کنم پیدا کنین. مگر به قیمت دست دوم یا غیرآکبند یا حراجی!
سر و ته اش رو بزنید از بین خرید قطعات نو، نهایت نهایتش 100 تومنی بتونید تو خرید مجموعتون صرفه جویی داشته باشید که رقم قابل توجهی نیست. همه رو اگر از یکجا و با چک و چونه ی فراوان همراه کنید، فکر می کنم خیلی خیلی سریع تر از روش فعلی به نتیجه ی مورد نظرتون برسید!