• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▐▐سيستم كسب درآمد از پاپ آپ پول پاپ آپ » زمان محاسبه 1 ثانيه »55 الی 60 ريال بابت هر پاپ آپ ▐▐

Melika69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
متاسفانه اگه اینجوری ادامه پیدا کنه مجبوریم کد رو برداریم ...پاپ اپ باز میشه ولی لود نمیشه ... بنرها هم استاندارد نیست....رسیدگی کنید.

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
متاسفانه اگه اینجوری ادامه پیدا کنه مجبوریم کد رو برداریم ...پاپ اپ باز میشه ولی لود نمیشه ... بنرها هم استاندارد نیست....رسیدگی کنید.
تأیید میشه. برای خودِ من، روزی 5 6 بار آی پی باز میشه :| مگه نهایتاً نباید 2 بار باز شه؟

98naz

Registered User
لایک‌ها
33
نمیخواین تنها سیستمی باشید که مدت انتظار پاپ آپ رو به 0 ثانیه برسونید

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
دوستان عزیز

داریم کار ها رو میکنیم سیستم رو منتقل کنیم رو سرور های قوی ....

ان شالله در چند روز اینده دوبار سیستم به روال عادی خودش بر میگرد !

الانم میزبان حجم سنگین ایپی هستیم و این بسیار دشوار

پس خواهشا درک کنید .........

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
یک سئوال وقتی میگید دو تا پاپ اپ باز میشه همزمان باز میشن یا برای پاپ اپ بعدی باید یک کلیک دیگه بشه؟

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
یک سئوال وقتی میگید دو تا پاپ اپ باز میشه همزمان باز میشن یا برای پاپ اپ بعدی باید یک کلیک دیگه بشه؟

باید کلیک دوم هم بشه

همزمان باز نمیشن

برای همین تعداد پاپ اپ های دوم سایت یک پنجم پاپ اول تقریبا

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
باید کلیک دوم هم بشه

همزمان باز نمیشن

برای همین تعداد پاپ اپ های دوم سایت یک پنجم پاپ اول تقریبا

اگر دو تبلیغ مختلف دارید به نظرم همزمان بذارید بیشتر جذب بشن.

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
با تمامی کاربران تسویه شد

در این مدت کم از راه اندازی سایت مجموع مبلغ 40,562,489 ریال برای کاربران پول پاپ اپ واریز شده است .

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
اطلاعیه بسیار مهم و ضروری :::

دوستان و همکاران عزیز

به خاطر مشکلی که برای دامنه polpopup.ir به وجود امده است . دامنه رو به zigzig.ir تغییر دادیم

هیچ تغییری در درامد شما عزیزان ایجاد نخواهد شد ، و شما تنها کاری که باید انجام بدهید این است

که به پنل خود در سایت مراجعه کنید و کد جدید را برداشته و در سایت خود قرار دهید .

جبران : !
از 12 شب به مدت 18 ساعت هر ایپی 70 ریال محاسبه خواهد شد

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. من هم در اریوتیک و هم در zigzag.ir عضو شدم و هر دو کد را در بلاگم قرار دادم؛ هر دو کد پشت سر هم (ابتدا کد اریوتیک و سپس کد زیگ زیگ)می باشند و قبل از </head> قراردادم. آیا بهتر است یکی را در همین قسمت و دیگری را قبل از <body/> انتهایی قرار دهم یا همینطور خوب است؟!

سئوال دیگه اینکه، ایا در این سیستم پاپ آپ، مراجعه مستقیم به یکی از پست های وبلاگ باعث شمارش کد می شودیا اینکه صرفا باید homepae وبلاگ بازدید شود.
درود بر شما.:lol:

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام. من هم در اریوتیک و هم در zigzag.ir عضو شدم و هر دو کد را در بلاگم قرار دادم؛ هر دو کد پشت سر هم (ابتدا کد اریوتیک و سپس کد زیگ زیگ)می باشند و قبل از </head> قراردادم. آیا بهتر است یکی را در همین قسمت و دیگری را قبل از <body/> انتهایی قرار دهم یا همینطور خوب است؟!

سئوال دیگه اینکه، ایا در این سیستم پاپ آپ، مراجعه مستقیم به یکی از پست های وبلاگ باعث شمارش کد می شودیا اینکه صرفا باید homepae وبلاگ بازدید شود.
درود بر شما.:lol:

همینطوری خوب

بعدش همه پست ها رو لایک کردی
وقتی امدم گفتم یا خدا چی شده 100 تا لایک امده !!!!!

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من مطلبی که اطلاعات مفید بده رو لایک میکنم!
قسمت دوم سئوال من را پاسخ ندادین. اینکه بازدید از پست های وبلاگ( و نه صفحه homepage) باعث شمارش بازدید میشه یا نه؟ فکر میکنم جواب را پیدا کردم؛ بنظرم شمارش نمیشه چون از دیشب تا حالا برای من شمارشی صورت نگرفت. ساختار سایتم خبری هست و تمام مراجعات به صفحه یک خبر خاص در بلاگم منتهی میشه و نه homepage. به این ترتیب بنظر میرسه شمارش نشوند.
البته این عدم شمارش ممکن هست به 2 دلیل دگر هم باشه اول- اینکه من دوآدرس منتهی به یک وبلاگ دارم که یکی ادرس اوریجینال وبلاگم هست! دوم- آدرس دامنه متصل به وبلاگ، که من هر دو آدرس را در پنل هر دو سرویس اریوتیک و پول پاپ اپ قرار دادم. دلیل دیگه هم اصولا خود میهن بلاگ است که ممکنه سیستمش برای پاپ آپ محدودیت ایجاد کنه.
اگه راه چاره ای برای این مشکل وجود داره، راهنمایی بفرمایید.

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
من مطلبی که اطلاعات مفید بده رو لایک میکنم!
قسمت دوم سئوال من را پاسخ ندادین. اینکه بازدید از پست های وبلاگ( و نه صفحه homepage) باعث شمارش بازدید میشه یا نه؟ فکر میکنم جواب را پیدا کردم؛ بنظرم شمارش نمیشه چون از دیشب تا حالا برای من شمارشی صورت نگرفت. ساختار سایتم خبری هست و تمام مراجعات به صفحه یک خبر خاص در بلاگم منتهی میشه و نه homepage. به این ترتیب بنظر میرسه شمارش نشوند.
البته این عدم شمارش ممکن هست به 2 دلیل دگر هم باشه اول- اینکه من دوآدرس منتهی به یک وبلاگ دارم که یکی ادرس اوریجینال وبلاگم هست! دوم- آدرس دامنه متصل به وبلاگ، که من هر دو آدرس را در پنل هر دو سرویس اریوتیک و پول پاپ اپ قرار دادم. دلیل دیگه هم اصولا خود میهن بلاگ است که ممکنه سیستمش برای پاپ آپ محدودیت ایجاد کنه.
اگه راه چاره ای برای این مشکل وجود داره، راهنمایی بفرمایید.

شمارش برای پاپ اپ هایی میباشد که در تمامی صفحات باز میشود !

اگر شما 1000 بازدید کننده طبق وبگذر در روز داشته باشید به طور طبیعی 250 پاپ اپ برای شما باز خواهد شد

دقت کنید در صورتی که از دو کد استفاده کنید این میزان کاهش خواهد یافت

موفق باشید

بالا