تأیید میشه. برای خودِ من، روزی 5 6 بار آی پی باز میشه :| مگه نهایتاً نباید 2 بار باز شه؟متاسفانه اگه اینجوری ادامه پیدا کنه مجبوریم کد رو برداریم ...پاپ اپ باز میشه ولی لود نمیشه ... بنرها هم استاندارد نیست....رسیدگی کنید.
نمیخواین تنها سیستمی باشید که مدت انتظار پاپ آپ رو به 0 ثانیه برسونید
حجم بنرتون خیلی بالاس باید زیر 40 کیلوبایت باشه
نمیخواین تنها سیستمی باشید که مدت انتظار پاپ آپ رو به 0 ثانیه برسونید
یک سئوال وقتی میگید دو تا پاپ اپ باز میشه همزمان باز میشن یا برای پاپ اپ بعدی باید یک کلیک دیگه بشه؟
باید کلیک دوم هم بشه
همزمان باز نمیشن
برای همین تعداد پاپ اپ های دوم سایت یک پنجم پاپ اول تقریبا
اگر دو تبلیغ مختلف دارید به نظرم همزمان بذارید بیشتر جذب بشن.
داریم اوکی میکنیم هنوز تازه این تصمیم گرفتیم
سلام. من هم در اریوتیک و هم در zigzag.ir عضو شدم و هر دو کد را در بلاگم قرار دادم؛ هر دو کد پشت سر هم (ابتدا کد اریوتیک و سپس کد زیگ زیگ)می باشند و قبل از </head> قراردادم. آیا بهتر است یکی را در همین قسمت و دیگری را قبل از <body/> انتهایی قرار دهم یا همینطور خوب است؟!
سئوال دیگه اینکه، ایا در این سیستم پاپ آپ، مراجعه مستقیم به یکی از پست های وبلاگ باعث شمارش کد می شودیا اینکه صرفا باید homepae وبلاگ بازدید شود.
درود بر شما.:lol:
من مطلبی که اطلاعات مفید بده رو لایک میکنم!
قسمت دوم سئوال من را پاسخ ندادین. اینکه بازدید از پست های وبلاگ( و نه صفحه homepage) باعث شمارش بازدید میشه یا نه؟ فکر میکنم جواب را پیدا کردم؛ بنظرم شمارش نمیشه چون از دیشب تا حالا برای من شمارشی صورت نگرفت. ساختار سایتم خبری هست و تمام مراجعات به صفحه یک خبر خاص در بلاگم منتهی میشه و نه homepage. به این ترتیب بنظر میرسه شمارش نشوند.
البته این عدم شمارش ممکن هست به 2 دلیل دگر هم باشه اول- اینکه من دوآدرس منتهی به یک وبلاگ دارم که یکی ادرس اوریجینال وبلاگم هست! دوم- آدرس دامنه متصل به وبلاگ، که من هر دو آدرس را در پنل هر دو سرویس اریوتیک و پول پاپ اپ قرار دادم. دلیل دیگه هم اصولا خود میهن بلاگ است که ممکنه سیستمش برای پاپ آپ محدودیت ایجاد کنه.
اگه راه چاره ای برای این مشکل وجود داره، راهنمایی بفرمایید.