داداش كي گفته چيه يه سر به سايت اپل بزن ميبينيبعد الان کی گقته مجانی میده ؟ از اون حرفا بود ...نمیخوادم شما دل بسزونی ...اقا همون 300 خوبه اینجا همه واسه خودشون میخوان یه سودی کنن به این فک نمیکنن که شاید یکی کلی زحمت کشیده واسه خرید .
پسرم حالا یه داداش به شما گفته خواسته رفاقتی حرفشو بزنه یکی تو خیابون هم این لفظو استفاده کنه برات اینطوری جوابشو میدی یا فقط از پشت کامپیوتر .اولا که من یادم نمیاد پیمان برادری با شما بسته بشم پش داداشت نیستم.
در ثانی بهتره درست بخونی شما که خودت منبع اعلام میکنی !!! Free on contact نه همینجوری ! تازه اونم با AT&T نه همه اپراتورها
iPhone 3GS starts at $0 when you sign up for a new two-year plan with AT&T.
و سوم اینکه اینجا ایرانه و خبری از AT&T نیست ...یه سز یه بازار بزنی کاملا میفهمی.
و جهت اطلاع شما از قیمتش تو اپراتورهای دیگه و کلا قیمت 3gs 8g
iPhone 3GS 8GB Nero - Apple Store (Italia)
من خودم یکی از خریدارای این گوشی هستم
با استارتر هم صحبت کردم
اینقد نگید فلان قیمت کمه فلان زیاده
هرکس بخره باید قاب فابریکشو بخره بندازه روش تا اون قفلای قاب کامل به بدنه چفت بشن (به گفته صاحب گوشی این قاب فابریک نیست و کامل مچ نمیشه به بدنه)
قاب فابریکش الان 100 تومنه
دوما گوشی تعمیریه و تاچ و ال سی دی تعویض شده
سوما 3gs بدون تعمیر و سالم الان 330-40 هم گیر میاد
پس این گوشی اگر قابش سالم بود و فقط تعمیری حساب میشد کسی بیش از 280 از ایشون نمیخرید
پس با وضعیت فعلی که گوشی داره هرکس بخره 100باید هزینه قاب کنه + پولی که بابت خرید خود گوشی داده
پس افرادی که قیمتای زیر 200 میدن نمیخوان تو سر مال بزنن بلکه میخوان گرون نخرن و به قیمت واقعی بخرن
بازم از استارتر محترم عذر میخوام
قیمت معقول رو واسم پ خ کنید لطفا ممنون از لطفتون.
گوشی آنلاک فاکتوری هست
در ضمن به IOS 5.01 آپدیت شد
با سپاس
دکمه هوم مشکل نداره ؟ سفت نیس ؟
خیر دوست عزیز کاملا سالم و نرم هست
باشه تا چند دقیقه دیگه میزارم رفیقمیشه سیمکارت بزاری و از منوی اصلی عکس بندازی ؟؟
خدای نکرده خاموش که نمیشه یهوویی ؟؟
میشه سیمکارت بزاری و از منوی اصلی عکس بندازی ؟؟
خدای نکرده خاموش که نمیشه یهوویی ؟؟
یه چیزه دیگه
این گوشی فکتوری انلاک هست یا
انلاک شده؟؟؟