babak1388
Registered User
قیمت مجموعه رو برام بفرستید لطفا...
*انواع تخفیفات رو هم در نظر بگیرید
سلام ارسال شد ..قیمت مجموعه رو برام بفرستید لطفا...
قیمت رو میفرمایید1 پک بیشتر باقی نمانده عکاسان انجمن خواب رفته پرشین تولز ...
ارسال شدقیمت رو میفرمایید
و اینکه روی 14-24 نیکون نصب میشه؟
تنوع وسایلم زیاد بود ولی ماشالله اینقد انجمن فعال و خوبیه که دیگه سعی میکنم هیچ چیزی آگهی نکنم توش ... اکثرا رو در سایت های حرفه ای عکاسی به فروش رسوندم . اینجا 1سالی هست خاک مرده ریخته شده ... الان هم فقط فیلتر موجود دارم //.به غیر از فیلتر وسیله دیگه هم دارید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اون سایتهایی که به فروش رسوندید رو میشه در خصوصی برام بفرستیدتنوع وسایلم زیاد بود ولی ماشالله اینقد انجمن فعال و خوبیه که دیگه سعی میکنم هیچ چیزی آگهی نکنم توش ... اکثرا رو در سایت های حرفه ای عکاسی به فروش رسوندم . اینجا 1سالی هست خاک مرده ریخته شده ... الان هم فقط فیلتر موجود دارم //.
دوست عزیز اتفاقا مردم ما خیلی خوب پول دارن و دارم میبینم خرید ها خیلی از 1سال پیش بیشتر شده دوربین فروشی ها شلوغ و همینطوری خرج میکنن . متاسفانه مردم ما فکر کردند یک دوربین خریدند دیگه تموم شدن عکاس تمام عیار ... به مابقی مسائل دیگه اصلا فکر نمیکنن ... عکاسی یکی از پر خرج ترین و پر هزینه ترین هنر و علایق است که اصلا به این توجه نمیکنن و فقط مساله میشه خرید دوربین . این همه دوربین گرانقیمت که مردم عادی با قرض میخرن که فقط بگن عکاس هستند ... متاسفانه نمونه همین فیلترها رو یک فروشگاه به قیمت 3-4برابر قیمت بنده میفروخت و بدون هیچ مساله و شکایتی خرید میکردند .. مساله نداشتن پول نیست مساله تفاوت در نوع فروش و فروشنده است ... خروجی تصاویر هم هیچ تقاوتی نداشتند ... مردم ما نشون دادن که یک جنس جنس خوب رو اصلا نباید به قیمت منصفانه بهشون فروخت هر چی بیشتر و گرونتر فرخت نشان از کیفیت خوب اون کالا داره و این جا افتاده متاسفانه ... در هر صورت اجناس بنده تموم شد و تمامی فیلترها فروخته شدند تمامی هم خارج از این انجمن خاک مرده زده فروخته شد ... موفق و پیروز باشید ...حرفای شما درسته ولی
اوضاع اقتصادی مملکت فاجعه هست
حتی پولی رو هم که داریم جرات نمی کنیم خرج کنیم
وای به حال اونایی که ندارن
خدا به دادشون برسه
قیمت رو لطف می کنی؟یک پک فیلتر به قیمت خیلی پایین برای فروش موجود است ...
ارسال شد .قیمت رو لطف می کنی؟
و توضیحات فیلتر ها
Sent from my LG-H860 using Tapatalk