به نام خدا..
سلام خدمت دوستان عزیز...
یک سری وسایل از آلمان به صورت تعداد آورده بودم که خیلیهاش فروخته شد(بیشتر همشهری ها و دوستان خریداری کردند) وتعدادی محدود باقی مانده و تصمیم گرفتم در این انجمن هم برای فروش قرار بدم.. در صورتی که مناسب باشه و فروش خوب باشه هر 2 ماه یک بار اجناس جدید و خوش قیمت میارم و در انجمن قرار میدم..
قیمت محصولات رو نسبت به قیمت فروشگاه های اینترنتی و مغازه دارها تعیین کردم که زیر قیمت اونها باشه که همه عزیزان وسایل مورد نیازشون رو به راحتی خریداری کنند ..
اجناس جدید رسید ...به صورت خیلی خیلی محدود ...
محصولات رو به ترتیب اعلام میکنم :
آبجکتیو یا (شی آزمایشگاهی) پک کامل (4-10-40-100) کیفیت بسیار بسیار عالی برند ایگل آمریکایی سفارش آلمان نو نو (آکبند) مخصوص عکاسی ماکرو به همراه قاب نگه دارنده پک کامل ...
تبدیل های اوریجینال این لنزها به کلیه دوربین های نیکون و کانن اضافه شد ...
تصاویر محصول :
نح.ه اتصال به دوربین عکاسی :
دوستان توجه داشته باشند میتونید از تیوب هم استفاده کنید که نزدیکی بیشتری داشته باشید به سوژه ...
نمونه تصاویر گرفته شده با این مدل آبجکتیو ها :
نمونه تصویر از پوست حشره :
قیمت کا پک به همذاه تبدیل مخصوص دوربین (کانن یا نیکون) 1050
این تبدیل ها بسیار بسیار کم یاب هستند ...
تبدیل ها به تعداد بسیار محدود موجود است ...
محصول بعدی ژل تمیز کننده سنسور یا آینه دوربین است که واقعا معجزه میکند ...
نحوه استفاده :
دوستان توجه داشته باشند راحت ترین روش ایمن ترین روش استفاده از ژل مخصص است چراکه سنسور خیس نمیشه و آسیبی به سنسور وارد نمیشه ...
به صورتی که به آرامی ری سنسور میزنید و بعد برمیدارید و تمامی خاک چربی و هر گونه ذرات موجود را براتون بر میداره و میزیتی که دارند تمام شدنی تیست و میتونید تا چندین سال استفاده کنید ...
داخلش هم 6 یا 7 عدد کاغد مخصوص است به همراه جای پلاستیکی مخصوص ژل که خاک جذب نکند ...
بعد از استفاده و تمیز کردن سنسور ژل را به آرامی روی کاغد میزارید برمیدارید تا ژل به کلی تمیز شود ...
کیفیت بسیار خوبی هم دارند ...
قیمت این محصول عالی فقط 90 تومن ...
محصولات جدید هم در 1-2 هفته آینده برام میاد که فیلتر و وسایل جانبی است ...
دوستان عزیز سوالی داشتند در خدمتم...