• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام یه سوال فنی دارم>من یه مک بوک پرو MC700 دارم با کانفیگ خود اپل و تغییری توش ندادم>برای بالا بردن قدرت سیستم رم رو از ۴ به ۸ ارتقا بدم بهتره یا جای هارد درایو از ssd استفاده کنم ؟؟ چون هزینه ای که کنار گذاشتم محدوده اندازه ای نیست که رم و هارد رو باهم ارتقا بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید
====
سوال مهمتر اینکه چقدر تفاوت سرعت بین مدل معمولی سامسونگ ۸۴۰ با مدل پرو هست؟لطفا بادر نظر گرفتن سیستم من جوابتون رو بهم بگید.

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
سلام یه سوال فنی دارم>من یه مک بوک پرو MC700 دارم با کانفیگ خود اپل و تغییری توش ندادم>برای بالا بردن قدرت سیستم رم رو از ۴ به ۸ ارتقا بدم بهتره یا جای هارد درایو از ssd استفاده کنم ؟؟ چون هزینه ای که کنار گذاشتم محدوده اندازه ای نیست که رم و هارد رو باهم ارتقا بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگر رم رو ۱۶ بخواید بکنید ارزش داره که SSD رو فعلا کنار بگذارید. اما بین هزینه برای رم ۸ و هارد SSD من بشخصه هارد رو ترجیح میدم ارتقا بدم و پیشنهاد منطقیم بشما ارتقا به هارد SSD هست

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
اگر رم رو ۱۶ بخواید بکنید ارزش داره که SSD رو فعلا کنار بگذارید. اما بین هزینه برای رم ۸ و هارد SSD من بشخصه هارد رو ترجیح میدم ارتقا بدم و پیشنهاد منطقیم بشما ارتقا به هارد SSD هست

من پستم رو ویرایش کردم یه سوال دیگه بهش اضافه کردم>مگه رم ۱۶ هم mc700 ساپورت میکنه؟ میشه هزینه رم ۱۶ و ۸ و هارد ۱۲۰ گیگ سامسونگ رو بگید؟تفاوت بین مدل معمولی و پرو هم بگید.
ببخشید خیلی سوال پرسیدم

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
من پستم رو ویرایش کردم یه سوال دیگه بهش اضافه کردم>مگه رم ۱۶ هم mc700 ساپورت میکنه؟ میشه هزینه رم ۱۶ و ۸ و هارد ۱۲۰ گیگ سامسونگ رو بگید؟تفاوت بین مدل معمولی و پرو هم بگید.
ببخشید خیلی سوال پرسیدم[/SIZE]
قیمتها رو صبح میفرستم چون باید موجودی رو چک کنم.
MC700 رم ۱۶گیگ باس ۱۶۰۰ ساپورت میکنه درست مثل مکبوکهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳. یکی از دوستانم هم هست که اینجا هم پیغام داده تو یکی از پستها. هم رم ۱۶گیگ ۱۶۰۰ انداخته هم SSD 128G کورسیر همراه کدی
پست شماره ۱۴۸
peymayesh
اما تفاوت بین ۸۴۰ و ۸۴۰ پرو از نظرمن من ۱۶۰هزارتومن نیست! من هزینه منفعت رو در نظر میگیرم

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
قابل توجه دوستانی که خواهان حجم بالا با قیمت فوقالعاده مناسب بنسبت موجودیهای بازار هستن(حدود۲۰ درصد پایینتر) SSD با حجم ۵۰۰ گیگ حدودا از ۳ هفته دیگه موجود هست
دوستانی که بخوان میتونن در طول این یکهفته سفارش بذارن. تعدادی که سفارش میدم خیلی محدود هست.
بعلت کمبود سرمایه در وارد کردن تعداد بیشتر, درصورت سفارش و پرداخت جلوتر مبلغ توسط خریدار در طول این هفته,سفارش با مبلغی ۳ درصد پایینتر از قیمت معمول تحویل خواهد شد.(۲۳ تا ۲۵ درصد زیر قیمت موجودیهای بازار)

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
SSD
دوستم ديروز رسيد مهدي خان
تشكر
ga2ypega.jpg

my iPhone 5 ;64 using Tapatalk

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
از دو هفته دیگه
SSD با حجم ۵۰۰ گیگ قیمت ۱۳۵۰
SSD با حجم ۲۵۰ گیگ قیمت ۶۸۹

vertical123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

SSD های 250 و 500 چه برندی هستن؟

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
اقا مهدي
جايزه نميدي؟؟؟!
يكي بخر ، ٢ تا ببر......
ففففف

my iPhone 5 ;64 using Tapatalk

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
با اجازه آقای یوسفی SSD 250G قیمتش ۶۰ تومن زیر قیمت فروش تایپیکهای فروش SSD تو همین فروم هست. کسی لازم داره رزرو کنه موجودیش کم هست

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
با اجازه آقای یوسفی SSD 250G قیمتش ۶۰ تومن زیر قیمت فروش تایپیکهای فروش SSD تو همین فروم هست. کسی لازم داره رزرو کنه موجودیش کم هست
این قیمت برای این سری هست و ممکنه دیگه تکرار نشه. دوستان دیگه ای که در تایپیکهای دیگه فعالیت میکنن قیمتشون برمبنای فروش دائم هست پس بهتره قیاس نشه
کسی از دوستان نیاز داشت میتونه با پرداخت بیعانه ای کم رزرو کنه تا بمحض رسیدن تحویلشون بشه

Samsung 840 250G قیمت ۶۷۹۰۰۰تومان
Samsung 840 500G قیمت ۱۳۰۰۰۰۰تومان

موجودی HDD CADDY
HDD CADDY Macbook قیمت درجه۱ ۱۲۰۰۰۰تومان. خرید از سایت
http://hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۲ ۹۵۰۰۰تومان.
خرید از سایت http://hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۵۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه

Last edited:

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
Samsung 840 PRO 250G نمیارید؟ قیمت اون چند میشه؟
در مجموع یک عدد کددی درجه 2 برای لپتاپ + این هارد ها چقدر تخفیف داره؟
هاردها کی به دستتون میرسه؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
Samsung 840 PRO 250G نمیارید؟ قیمت اون چند میشه؟
در مجموع یک عدد کددی درجه 2 برای لپتاپ + این هارد ها چقدر تخفیف داره؟
هاردها کی به دستتون میرسه؟

پرو چون بصرفه نیست من و دوستان دیگه نمیاریم.شما 256G Pro رو حدود قیمت 840 500G در نظر بگیرید.اگر بنظرتون میصرفه و مناسب هست من یا دوستان دیگه میاریم براتون.
هاردsammsung 840 250G الان فروش ویژه بمدت یک هفته یکی از دوستان ۶۹۴ با هزینه ارسال میدن.اگر عجله دارید میخواین براتون ازون دوست بگیرم که معطل نشید.(هاردهای من ۲هفته آینده)
کدی شماره ۲ هم کیفیت تضمینی همگام با تخفیفات این دوستمون ۹۰ تومن تقدیم میکنم.کدی شماره ۳ هم ۵۰ تا ۵۵ تومن که از شرکتا چینی متفرقه هست وکاراییش کمی ریسک داره وتضمین نمیدم اما میتونم با پرداخت بیعانه کمی براتون بیارم

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
منظورم Samsung 840 PRO 128G بوده که به اشتباه 250 زدم. این چند میشه؟
عجله ای هم ندارم. شما پایین ترین قیمتتونو بدید لطفا.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
منظورم Samsung 840 PRO 128G بوده که به اشتباه 250 زدم. این چند میشه؟
عجله ای هم ندارم. شما پایین ترین قیمتتونو بدید لطفا.
بازم پیشنهاد میدم ازین فروش ویژه دوستمون استفاده کنید که بمدت یک هفته هست و 128 Pro رو بجا ۶۱۴ تومن ۵۹۴ با هزینه ارسال تحویل میدن
اگر بخواین من براتون بگیرم وهردو رو باهم تحویل بدم, با کدی شماره ۲ دوتاش رو ۶۸۰ تومن بهتون میدم

Iphone1387

Registered User
لایک‌ها
162
دیگه فرزاده دیگه.دیگه اینجا با این تعداد SSD و CADDY که خریده خودش سرقفلی داره

اقا،؛ ميخواي مارو دك كني،؛. كه بريم گرون تر بخريم!

كور خوندي، من بيخ ريش خودت بستم تا زماني كه ورشكست بشي

بالا