• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
ببخشید من لپ تاپم dell l502x هست، ممنون میشم مدل کدی که به من میخوره رو بگین + قیمت نقدی. برای ssd 120G EVO samsung 840 میخواستم، ممنون.
اگر هم امکانش هست میشه بگین این هاردی که میخوام بگیرم خوب هست؟ نظرتون در مورد ssd در حد و اندازه 500 تومن چیه؟

تشکر فراوان

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
salam ram 16 dari yani 2 ta 8 for imac

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
ببخشید من لپ تاپم dell l502x هست، ممنون میشم مدل کدی که به من میخوره رو بگین + قیمت نقدی. برای ssd 120G EVO samsung 840 میخواستم، ممنون.
اگر هم امکانش هست میشه بگین این هاردی که میخوام بگیرم خوب هست؟ نظرتون در مورد ssd در حد و اندازه 500 تومن چیه؟

تشکر فراوان

سلام. دستگاه شما کدی 12.7 لازم داره که قابلیت نصب پنل داشته باشه. قیمت این کدی مدل اصلی ۱۱۵۰۰۰ تومان هست.
هاردی که میخواین بگیرین ssd 120G EVO samsung 840 خوب هست هم کیفیت بالایی داره و هم فیمت در مقایسه با کیفیت مناسب هست که دوستمون آقای ایرانی موجود دارن و میتونید ازشون تهیه کنید.(من هم میتونم براتون ازشون بگیرم و هر دوقطعه رو با هم براتون بفرستم)

اما هاردی که من موجود دارم Corsair neutron 128G هست قیمت ۴۲۵۰۰۰ تومان.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
داداش هارد ١ ترا با رم ١٦ رو قيمت اخرش رو پخ كن ممنون

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
ایلیا جان یه سوال؛ این قطعه مکمل همون external case هست که درایو نوری رو قرار میدیم داخلش و با usb ازش استفاده می کنیم؟ یا فرق می کنه؟
اگه همونه میشه یه عکس کاملتر از بسته بذاری؟ ممنون میشم، چون میخوام بدونم بستش شامل چیاست!

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
ایلیا جان یه سوال؛ این قطعه مکمل همون external case هست که درایو نوری رو قرار میدیم داخلش و با usb ازش استفاده می کنیم؟ یا فرق می کنه؟
اگه همونه میشه یه عکس کاملتر از بسته بذاری؟ ممنون میشم، چون میخوام بدونم بستش شامل چیاست!

سلام
این مکمل بدرد شما نمیخوره برای دوستانی که لپتاپشون درایو نوری مکشی داره(سینی نداره) استفاده میشه
بسته بندیش هیچی نداره فقط همین که میبینید هست. پیچ هم نداره و بست میشه

Screen Shot 2013-03-31 at  2.38.05 PM.jpg

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
موجودی HDD CADDY
HDD CADDY IMAC
(قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۴۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com
HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۱۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۵۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
لیست قیمت SSD همکارن

1- SSD Samsung 840 500G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ 840 حجم 500 گیگ : 1300000 /۱۰روز مهلت تست

2- SSD Samsung 840EVO250G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ EVO 840حجم 250 گیگ : ... بزودی / رزرو در پیغام خصوصی

3- SSD Corsair GS 128G : قیمت هارد اس اس دی کورسیر جی اس حجم 128 گیگ : 420000 /گارانتی
قیمت رقابتی: نمونه قیمت /
نمونه قیمت

4- SSD Corsair Neutron 128G : قیمت هارد اس اس دی کورسیر نوترون حجم 128 گیگ : 405000 /گارانتی
قیمت رقابتی: نمونه قیمت

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
موجودی HDD CADDY
HDD CADDY IMAC
(قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۴۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com
HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۱۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۵۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه

drblue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
caddy for asus n53sv
درجه ی یک
سفارش داده شده و ارسال شد

king-ahvazi

Registered User
لایک‌ها
2
دروود

من میخواستم بپرسم که امکان استفاده همزمان هارد وssdرویه لپ تاپ l502xوجود داره؟یعنی هردوش تو لپ تاپ نصب میشن؟اگه اره که قیمت ssd128گیگ همراه با اون قطعه که برای نصب ssdلازمه رو پخ کنید

ممنونم

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دروود

من میخواستم بپرسم که امکان استفاده همزمان هارد وssdرویه لپ تاپ l502xوجود داره؟یعنی هردوش تو لپ تاپ نصب میشن؟اگه اره که قیمت ssd128گیگ همراه با اون قطعه که برای نصب ssdلازمه رو پخ کنید

ممنونم

سلام
امکانش وجود داره
Link
HDD CADDY Macbook-Laptop
(قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۱۵۰۰۰ تومان/خرید سایت hddcaddy.com
Corsair Force GS 128G قیمت ۴۲۰۰۰۰ موجود

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
آقا امكانش هست يه هارد كم ظرفيت بگيريم مخصوص نصب ويندوز براي لب تاپ و آيا توي سرعت ويندوز تاثيري داره؟ چقدر؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
آقا امكانش هست يه هارد كم ظرفيت بگيريم مخصوص نصب ويندوز براي لب تاپ و آيا توي سرعت ويندوز تاثيري داره؟ چقدر؟
هاردهای اس اس دی هرچقدر ظرفیتشون کم میشه سرعتشون هم پایین تر میاد اما در مجموع میتونید این کار رو هم بکنید
اما شاید بصرفه نباشه . مثلا اس اس دی ۶۴ گیگ قیمت ۳۳۰ تومن حدودا هست و اس اس دی ۱۲۸ گیگ با دوبرابر ظرفیت ۴۲۰ تومن
سرعت ویندوز با اس اس دی حداقل تا۵ برابر بالاتر میره

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
HDD CADDY :اضافه کردن SSD یا HDD (اضافه) روی مکبوک پرو/آیمک و هر نوع لپتاپ با درایونوری استاندارد

بالا